Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Αυτή η γελοία κατάσταση δείχνει και πάλι πόσο δραστικά οι ΗΠΑ χρειάζεται να αναμορφώσουν τις συμμαχίες τους, υπό το πρίσμα της παγκόσμιας τζιχάντ. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Σεπτεμβρίου 2014



Οι παλιές ρυθμίσεις Ψυχρού Πολέμου απλά δεν έχουν κανένα νόημα σήμερα, και οδηγούν σε αυτό: το ΝΑΤΟ υπόσχεται να υπερασπιστεί την Τουρκία ενάντια στο Ισλαμικό κράτος που υπάρχει σήμερα σε μεγάλο βαθμό, λόγω της τουρκικής βοήθειας.

"Η καλά οπλισμένη Τουρκία βοηθάει στην άνοδο του Ισλαμικού Κράτους: Όμως το ΝΑΤΟ Υπόσχεται να υπερασπίσει την Άγκυρα από τους εξτρεμιστές,"

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν υποσχέθηκε να υπερασπιστεί την Άγκυρα: «Αν κάποιος από τους συμμάχους μας, και σε αυτή την περίπτωση, φυσικά, ιδιαίτερα ηΤουρκία, απειληθεί από οποιαδήποτε πηγή απειλής, δεν θα διστάσουμε να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική άμυνα της Τουρκίας ή οποιουδήποτε άλλου συμμάχου. "

Δεδομένου ότι η δήλωση με τα λόγια αλληλεγγύης του Ρασμούσεν προσφέρουν άνεση. Σαν οδηγός για την Δυτική πολιτική η δήλωση αυτή δεν έχει κανένα νόημα.

Διότι, η Άγκυρα είναι εν μέρει υπεύθυνη για την αύξηση του ΙΣΙΛ. Η κυβέρνηση Ερντογάν πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να υποστηρίξει την αποπομπή του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ. 

Η Άγκυρα επέτρεψε στους μαχητές της αντιπολίτευσης από όλες τις πλευρές εύκολη πρόσβαση στο πεδίο της μάχης.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger