Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ «ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ» ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ

Αυτός ο άνθρωπος που ονομάζεται Πάπας Φραγκίσκος, είναι ο χειρότερος από όσους έχουν περάσει στον θρόνο του Βατικανού. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Σεπτεμβρίου 2014


Είναι ο εκλεκτός του Σαμαέλ που ο ίδιος τον τοποθέτησε στην θέση αυτή για να προωθήσει το 4 Σενάριο με τους υποτιθέμενους εξωγήινους, την ομοφυλοφιλία και να δώσει δικαιώματα στην κοινωνία σε κάθε παρανοικό ανώμαλο κτήνος, και φυσικά για να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το θέμα της πανθρησκείας που καίει τόσο πολύ την Λευκή Αδελφότητα και τον Σαμαέλ.

Εγραψα αυτόν τον μικρό πρόλογο, με αφορμή τις δηλώσεις του Σιμόν Πέρες κατά την επίσκεψή του στο Βατικανό και στον Πάπα Φραγκίσκο για τη δημιουργία των «Ενωμένων Θρησκειών» με επικεφαλής τον Πάπα. Ας διαβάσουμε λοιπόν τις δηλώσεις του.

Ο πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες δήλωσε ότι ο Πάπας Φράνσις είναι πιο ισχυρός και από τα Ηνωμένα Έθνη, όταν πρόκειται να υποστηρίξει την ειρήνη.

Κατά την επίσκεψη του στο Βατικανό, ο Πέρες ζήτησε από τον πάπα Φράνσις να διευθύνει τα παράλληλα Ηνωμένα Έθνη, τα αποκαλούμενα ως «Ενωμένες Θρησκείες» για την αντιμετώπιση του θρησκευτικού εξτρεμισμού στον κόσμο σήμερα.

Ο Πέρες είπε ότι τα Ηνωμένα Εθνη και οι ειρηνευτικές τους δυνάμεις «δεν έχουν τη δύναμη ή την αποτελεσματικότητα όσο μία από τις ομιλίες του Πάπα, που μπορεί να προσεγγίσει μισό εκατομμύριο ανθρώπους- μόνο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου ."

"Έτσι, δεδομένου ότι τα Ηνωμένα Έθνη έχουν κάνει τον κύκλο τους, αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια οργάνωση των Ενωμένων Θρησκειών», ο Πέρες είπε, πως είναι «ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση αυτών των τρομοκρατών που σκοτώνουν στο όνομα της πίστης τους."

Καταλάβατε λοιπόν ποιό είναι το σχέδιο τους;

Οταν παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος από την παπική ηγεσία του Βατικανού, δήλωσε: «Ο Θεός μου είπε να παραιτηθώ» Ναι, και βέβαια του το είπε ο Θεός, αλλά ποιός Θεός; Ο "Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος" φυσικά, που δεν είναι άλλος από τον Σαμαέλ.  Ομως, για να αναγκάσει τον Πάπα σε παραίτηση έπρεπε να έχει βρεί και τον καταλληλότερο αντικαταστάτη του -που όπως αποδείκτηκε, δεν ήταν άλλος από τον Πάπα Φραγκίσκο, αφού από την πλευρά του Σαμαέλ θεωρούσαν την θέση πολύ "ευαίσθητη". 

Από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στο Βατικανό, οι Εβραϊκές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο καλωσόρισαν την εκλογή του. Προσπαθεί να τελειώσει κάθε εκρεμμότητα που είχαν αφήσει οι προηγούμενο Πάπες και να προωθήσει όπως είπαμε με κάθε τρόπο την πανθρησκεία

Ενας από αυτούς τους τρόπους είναι το θέμα της τρομοκρατίας, που  όπως δήλωσε και ο Πέρες είναι η αντιμετώπιση των Ισλαμιστών τρομοκρατών που σκοτώνουν για τον Αλλάχ. 

Είναι γνωστό πλέον, ότι η Ισλαμική τρομοκρατική ομάδα ΙΣΙΣ δεν είναι και τόσο τρομοκρατικη όσο θέλουν να μας προβάλλουν από τα ΜΜΕ. Οπως έχει αποδειχθεί, ο αρχηγός των Τζιχαντιστών του ΙΣΙΛ/ΙΣΙΣ ήταν πράκτορας της CIA. Αμερικανοί, Εβραίοι, Τούρκοι και άλλοι υποστηρικτές -τους τροφοδοτούν με όπλα για να σκοτώνουν τους άπιστους που δεν πίστεψαν στην αλήθεια του Αλλάχ.

Οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι, έχοντας ως όργανο τους την ΙΣΙΣ προωθούν την τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο ώστε να υπάρχει πάντα ο φόβος, και για να έχουν του χεριού τους τα κράτη που βρίσκονται κοντά στα Ιεροσόλημα. Υποστηρίζουν και εκπαιδεύουν τους τρομοκράτες του ΙΣΙΣ  για να έχουν τον έλεγχο της Μεσογείου ώστε να εξασφαλίσουν την περιοχή. Από την άλλη, θέλουν να μεταδώσουν τον φόβο, ο οποίος έρχεται από τους λαθρομετανάστες που τα παγκόσμια λαμόγια αφήνουν να εισβάλλουν σε όλα τα κράτη του κόσμου και να περνούν ελεύθερα από τα σύνορα λόγω της πολυπολιτισμικότητας. Οι μουσουλμάνοι διασκορπισμένοι σε ολα τα κράτη εδω και χρόνια νομιμοποιούνται και διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Η ελεγχόμενη ΙΣΙΣ εκμεταλλεύεται όλη αυτή την κατάσταση, και Αμερικανοί και Εβραίοι βρίσκουν τον καλύτερο τρόπο για να προωθήσουν τα σχέδια τους. Οι μέν την πανθρησκεία και τον Αντίχριστο, και οι δε τον Ναό του Σολομώντα, όπου οι Εβραϊκές διδασκαλίες λένε ότι ο ναός του Σολομώντα χτίστηκε στο όρος του Ναού, κι εκεί πάλι πρέπει να χτιστεί- με τελικό τους σκοπό να προκαλέσουν την άφιξη του Μεσσία και την έλευση της ειρήνης στη Γη. 

Οπότε; χρειαζόμαστε μια οργάνωση Ενωμένων Θρησκειών με επικεφαλής τον Πάπα - αφού μόνο αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση αυτών των τρομοκρατών που σκοτώνουν στο όνομα της πίστης τους. 

Μαζί με την ένωση των θρησκειών θα έρθει και η εκκλησία της νέας εποχής που όπως έχουμε πεί σε παλαιότερα μας άρθρα στην Αθέατη γνώση, θα βασίζεται στην λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger