Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ !!! ΛΕΣΧΗ ΑΜΠΡΟΣΕΤΙ: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

Τσερνόμπιο Ιταλία: Το κοινό στην λέσχη Αμπροσέτι κράτησε ένα χειροκρότημα στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ηγέτη του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επέκρινε τις επιλογές των κυβερνήσεων και των ευρωπαϊκών συνόδων κορυφής στο πρόσωπο της οικονομικής πολιτικής, που είναι υπερβολικά προσανατολισμένη στη λιτότητα και τη δράση της τρόικας. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Σεπτεμβρίου 2014


"Πρέπει να επιτρέψουμε στην οικονομία να αναπτυχθεί χωρίς το σύμφωνο σταθερότητας», είπε στην ομιλία του ο Τσίπρας πίσω από τις κλειστές πόρτες της λέσχης Αμπροσέτι επικρίνοντας «τους κανόνες που δεν δίνουν αποτελέσματα." ...

Μαζί με ολα τα καλόπαιδα λοιπόν που προτοστατούν μέχρι σήμερα στις γνωστές μυστικές λέσχες "τύπου Μπίλντερμπεργκ", το αδελφάκι μπορούμε να πούμε της λέσχης Μπίλντερμπερκ - η λέσχη Αμπροσέτι, που αναφερθήκαμε στην Αθέατη γνώση τις τελευταίες ημέρες, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, ό οποίος μόνο τυχαία δεν πήγε σε αυτή την συνάντηση που διεξήχθη για δεύτερη ημέρα σήμερα Σάββατο κεκλεισμένων των θυρών.

"Ακόμη και στην Ιταλία λιτότητα χωρίς ανάπτυξη σημαίνει παράταση της κρίση του 2008," είπε ο Τσίπρας, σύμφωνα με ορισμένους συμμετέχοντες που αναφέρθηκαν στο Τουίτερ του Φόρουμ της λέσχης Αμπροσέτι.

Ο Τσίπρας συμμετείχε σε πάνελ μαζί με τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι. 

"Ήρθα στην κοιλιά του καπιταλιστικού κτήνους - είπε αστειευόμενος- γιατί πιστεύω στην συζήτηση." Ο Τσίπρας είπε ότι ήταν "ευτυχής" για την πρόσκληση, και εξήγησε, ότι θα πει "την αλήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους" (τους συμμετέχοντες της λέσχης που είναι κυρίως διευθυντές, επιχειρηματίες και τραπεζίτες). "Το γεγονός ότι με προσκάλεσαν - πρόσθεσε - είναι μια καλή εξέλιξη. Ίσως να αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά».

Ολα αυτά, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις που άφησαν να διαρρεύσουν στο κοινό, αφού η πραγματικές επί της ουσίας συζητήσεις για την προώθηση Νεοταξικών συμφερόντων γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και με μεγάλη μυστικότητα.

Προσπάθησε δηλαδή ο κύριος Τσίπρας να αποδείξει στους νεοταξίτες που βρίσκονται μέσα στην μασονική λέσχη ότι δεν είναι ελέφαντας. 

Ποιόν κοροιδεύει; Τον εαυτό του; Μάλλον όχι! 

Τα ζώα που θα τον ψηφήσουν στις επερχόμενες εκλογές φυσικά, αφού η πολιτική που θα χαράξει όταν και αν γινει πρωθυπουργός θα είναι πολύ πιο χειρότερη από αυτήν του Σαμαρά - Βενιζέλου σε όλους τους τομείς. 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger