Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΕΣΧΗ ΑΜΠΡΟΣΕΤΙ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Επαγγελματική ενημέρωση από το φόρουμ της Λέσχης Αμπροσέτι για το τι πρέπει να διαθέτουν οι ηγέτες της Νέας τάξης πραγμάτων σε Διεθνές επίπεδο.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Σεπτεμβρίου 2014


Οσοι ενδιαφερέστε να μάθετε, όπως ο κύριος Τσίπρας, ρίξτε μια ματιά παρακάτω στις οδηγίες κατάρτισης. Τα έντονα πλάγια γράμματα είναι σχόλια από το μπλόγκ Αθέατη γνώση.

Η δική μας εποχή- είναι μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την επιτάχυνση, την ασυνέχεια και την παγκοσμιοποίηση.

Εξαιτίας αυτού, οι ιθύνοντες βρίσκονται αντιμέτωποι συνεχώς με την ανάγκη να αντιδράσουν στις νέες ευκαιρίες και τις πολιτικές απειλές γρήγορα και αποτελεσματικά.. Για το σκοπό αυτό, χρειάζονται πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου πηγές εμπειρογνωμοσύνης που υπερβαίνουν τους κανονικούς τομείς λειτουργίας τους - την εμπειρία που προσφέρει ερεθίσματα, προτάσεις και πληροφορίες σχετικά με το πώς να αντιδράσουν καλύτερα την πολυπλοκότητα του τρέχοντος διεθνούς επιπέδου.

Σήμερα οι ηγέτες πρέπει να διαθέτουν:

1) Εντονη διορατικότητα στο μέλλον για να βλέπουν πέρα ​​από την ασυνέχεια της επικαιρότητας.

Σχόλιο:Να αντιλαμβάνονται δηλαδή έγκαιρα ότι πάει κάτι να γίνει στραβά (δηλαδή εκτός πλάνων της παγκοσμιοποίησης) προλαβαίνοντας τις ανατροπές που μπορεί να φέρει μια τέτοια εξέλιξη.


2) Να έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν γρήγορα, δηκτικά μέτρα που θα απαιτούνται για την επιτάχυνση.

Σχόλιο: Εδω μας λέει ότι οι "σωστοί ηγέτες",  (σωστούς ηγέτες εννοεί φυσικά αυτούς που είναι πειθήνια όργανα τους, και οχι φυσικά σαν τον Πούτιν) θα πρέπει να λαμβάνουν "δραστικά μέτρα" (ακόμη κι αν είναι οδυνηρά για τον λαό) σε κάθε κράτος προκειμένου να επιτευχθεί η "επιτάχυνση" του σκοπού τους (δηλαδή του τελικού σταδίου υλοποίησης της Νέας τάξης Πραγμάτων/παγκοσμιοποίησης).


3) Πραγματική διεθνή προοπτική για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης.

Σχόλιο: Αυτό σημαίνει, πχ, ότι κύριε Τσίπρα, μπορείτε να λέτε ότι βλακεία θέλετε στους οπαδούς σας για να σας ψηφίσουν, όμως μετά την εκλογή σας (ως πρωθυπουργός) δεν θα περνάνε σε μας αυτά, και για να μπορέσετε να επιβιώσετε εσείς και το κράτος σας θα πρέπει να βλέπετε μπροστά (να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης) και να ακολουθείτε πιστά τους κανόνες που έχουμε θέσει. Μια διεθνή ταυτότητα θα καταστρέψει την εθνική ταυτότητα και την έννοια του έθνους-κράτους.


4) Ισχυρή αίσθηση της ηθικής για να εξισορροπούν την έλλειψη των κανόνων και των περιορισμών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχόλιο: Δηλαδή να έχουν ισχυρή την αίσθηση της ηθικής. Στην προκειμένη περίπτωση της "ηθικής" δεν εννοούν φυσικά τις "αξίες" του κάθε έθνους, "Πατρίδα, πίστη, οικογένεια" αλλά τους κανόνες της παγκοσμιοποίησης που προβλέπουν το εντελώς αντίθετο.


5) Ολα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ικανότητα τους να καθοδηγήσουν επιδέξια και να παρακινήσουν τους ανθρώπους.

Σχόλιο: Ένας κεντρικός έλεγχος του πληθυσμού. Οσοι λαοί, η μάζες ανθρώπων είναι αντίθετοι με την έννοια της Νέας τάξης πραγμάτων, οι εκάστοτε ηγέτες ( που θα είναι ικανοί και πονηροί) θα πρέπει να συμορφώσουν τον λαό και να τον οδηγήσουν με κάθε τρόπο ώστε να πιστέψουν ότι αυτή η νέα τάξη πραγμάτων είναι το καλύτερο για όλο τον κόσμο.

Διαβάσατε τους 5 κανόνες από την αρχική σελίδα του φόρουμ της Λέσχης Αμπροσέτι- που θέτει η Νέα τάξη πραγμάτων για τους ηγέτες που φιλοδοξούν να έχουν μια θέση στην εξουσία και να βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα. 

Ενας από αυτούς είναι και ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και αν αυτό πονάει πολλούς που πιστεύουν σε αυτόν.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger