Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΣΙΔΝΕΙ - {ΒΙΝΤΕΟ}

Μια σημαία των τζιχαντιστών που χρησιμοποιείται από τους ισλαμιστές τρομοκράτες του ΙΣΙΣ που είναι υπεύθυνοι για χιλιάδες δολοφονίες σε ολόκληρο το Ιράκ και τη Συρία, έχει δημοπρατηθεί σε ένα τζαμί  γεμάτο από οικογένειες με μικρά παιδιά.στο Σίδνεϊ.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Σεπτεμβρίου 2014


Νομίζετε ότι ένα μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα θα χρησιμοποιείται απο τους Μουσουλμάνους μόνο ως τόπος προσευχής; 

Οι φανατικοί ανεξέλεγκτοι Ισλαμοφασίστες που βρίσκονται εδω και χρόνια στην Αθήνα, αλλά κι αυτοί που εισβάλλουν καθημερινά στη χώρα μας πιστεύετε ότι δεν θα εκμεταλλευτούν το τζαμί ως σχολή για το πως να αποκεφαλίζουν οι τζιχαντιστές τους άπιστους έλληνες;

Μα το έχουν κάνει ήδη, και το έχουμε δεί σε ΒΙΝΤΕΟ που ανέβηκε στο Youtube.

Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο, μην το κάνετε αδιάφορα οπως όταν σφαζετε ενα πρόβατο. Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο να είστε συγκεντρωμένοι για να νιώθετε την ηδονή”, διδάσκει ένας Ουαχαμπιστής ιεροκήρυκας μέσα σε τζαμί.

Ωστόσο, αν και έχουν βγεί οι άδειες, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εργων δεν έχει ακόμη υπογράψει τη σύμβαση κατασκευής με την υποψήφια ανάδοχο κοινοπραξία (Ακτωρ - ΤΕΡΝΑ - JP & Αβαξ - Ιντρακάτ) Τώρα, γιατί καθυστερεί κάτι που είναι δεδομένο ότι θα γίνει ένας είναι ο λόγος. Ο Σαμαράς στην προσπάθεια του για ψηφοθηρία, θέλει να παραδώσει την καυτή πατάτα στον Ισλαμολάτρη Τσίπρα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ:

Σαμαράς: Το τζαμί θα γίνει 100% στην Αθήνα.

Καμίνης: Διεθνής υποχρέωση το τζαμί στην Αθήνα που ανοίγει το δρόμο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης σε χώρους που σήμερα λειτουργούν ως άτυποι χώροι λατρείας, ώστε να λειτουργούν νομίμως.

Δείτε το βίντεο με την δημοπρασία της σημαίας του ΙΣΙΣ μέσα σε τζαμί στην Αυστραλία.



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger