Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΧΡΙ 5 ΕΤΩΝ {ΒΙΝΤΕΟ}

Ολοένα και περισσότεροι φοιτητές υποστηρίζουν την έκτρωση μετά τη γέννηση, αλλά μερικοί μαθητές προτείνουν ακόμη και παιδιά έως 4 ή 5 -ετών να μπορούν επίσης να θανατωθούν, επειδή δεν γνωρίζουν ακόμα την "ταυτότητα τους".


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
31 Οκτωβρίου 2014


Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι η νομιμοποίηση της θανάτωσης μετά τη γέννηση έχει πράγματι προταθεί σοβαρά από το ιατρικό κατεστημένο.

Πέρυσι, στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης,  ο Αλμπέρτο Τζιουμπιλίνι και η Φραντζέσκα Μινέρβα έγραψαν ένα βιβλίο με το επιχείρημα ότι «η έκτρωση μετά τη γέννηση (θανάτωση ενός νεογέννητου μωρού) θα πρέπει να επιτρέπεται, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων όπου το νεογέννητο δεν είναι ανάπηρο."

Η έννοια της παιδοκτονίας υποστηρίζεται επίσης έμμεσα από την παρουσιάστρια του MSNBC Melissa Harris-Perry , η οποία είπε πέρυσι ότι τα νεογέννητα βρέφη δεν υπολογίζονται ως "ζωντανά".

Πολυάριθμοι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ώστιν υπέγραψαν μια αναφορά στην υποστήριξη θανάτωσης σε "μωρά" έως 5 ετών, υπογραμμίζοντας πως πολλοί από τους λεγόμενους προοδευτικούς είναι πραγματικά σφοδροί υποστηρικτές της παιδοκτονίας.

Το συγκλονιστικό βίντεο από τον δημοσιογράφο του Infowars δείχνει τον τρόπο υπεράσπισης της βρεφοκτονίας και πως έχει διαποτίζει τις πανεπιστημιουπόλεις κολλεγίων.




atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger