Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ILLUMINATI: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ "ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ" ΣΤΟΝ ALPHA {ΒΙΝΤΕΟ}

Χθές το βράδυ, ο Νεοταξικός τηλεοπτικός σταθμός ALPHA παρουσίασε το δεύτερο επεισόδιο της σατυρικής σειράς κινουμένων σχεδίων "Από άλλο ανέκδοτο". Αυτή η σειρά, υποτίθεται ότι κάνει σάτιρα στα τηλεοπτικά, καλλιτεχνικά και πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Οκτωβρίου 2014



Οταν όμως η σάτιρα - έστω και μέσω των κινουμένων σχεδίων μας παρουσιάζει μια δολοφονία ενός συγκεκριμένου προσώπου, τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε λίγο παραπάνω αν πρόκειται απλά για κάτι αστείο, η ήθελαν να περάσουν ενα απειλητικό δολοφονικό μήνυμα σε κάποιον που τους ενοχλεί για να του βουλώσουν το στόμα;

Το πρόσωπο που αναφέρομαι, είναι ο γνωστός σε όλους μας Δημοσθένης Λιακόπουλος. Η σατυρική εκπομπή δεν έμεινε μόνο στην σάτιρα, (που φυσικά και είναι αποδεκτή από όλους) αλλά αναπαρίστανε την δολοφονία του Δημοσθένη Λιακόπουλου από τον Νότη Σφακιανάκη.

Η Αθέατη γνώση ανέλυσε το επεισόδιο της νεοταξικής σειράς του ALPHA και σας παρουσιάζει την ιστορία όπως έχει.

Μια Δασκάλα σε ενα  σχολείο διδάσκει στα παιδιά ότι η ελλάδα συνορεύει με την Αλβανία, την Βουλγαρία και τα Σκόπια στα βόρεια, και με την Τουρκία στα ανατολικά.

Ο Τοτός και οι δύο συμαθητές του στο σχολείο δεν παρακολουθούν το μάθημα, ενω σχεδιάζουν να δούν τηλεόραση στο σπίτι ενός φίλου μετά τις 22:00 το βράδυ (τσόντα όπως την αποκαλούν) επειδή δεν τους αφήνουν οι γονείς τους.

Εν τω μεταξύ, μια τηλεοπτική εκπομπή σχολιάζει τον Νότη Σφακιανάκη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει σατυρίζοντας τον για τις απόψεις του περί επανάσταση και καταγωγή των ελλήνων από τους εξωγήινους και διάφορα άλλα.



Ο Τοτός με τους φίλους του φτάνουν στο σπίτι, και το τηλεοπτικό πλάνο θέλωντας να περάσει ενα μήνυμα της Νέας τάξης πραγμάτων, μας δείχνει ενα κάδρο στον τοίχο του δωατίου όπου απεικονίζει ως φόντο τα χρώμτα από την σημαία των Σκοπίων και ενα χέρι με υψωμένη την γροθιά σε μια Πόλη που περιβάλλεται από τις ακτίνες του φωτός στον ορίζοντα, στα χρώματα του κόκκινου και του κίτρινου, δηλαδή της Σκοπιανής σημαίας, που υποδηλώνει σαφώς την νίκη των σκοπιων στο θέμα του ονόματος Μακεδονία. 

Προηγουμένως αν παρατηρήσατε, η δασκάλα του σχολείου δεν αναφέρει τα σκόπια ως Μακεδονία, και στο μετέπειτα πλάνο παρουσιάζει ξεκάθαρη νίκη των Σκοπίων στην διεκδίκηση του ονόματος.

Ο Τοτός, ο Μπόμπος και η Αννούλα φτάνουν στο σπίτι, ανοίγουν την τηλεόραση, και πέφτουν στην εκπομπή "Δυνατά κι αρχοντικά" του Ηλία Δημοσθένους. Επειτα κάνουν κοπάνα από το σχολείο για να επισκεπτούν το βιβλιοπωλείο του Ηλία Δημοσθένους (Δημοσθένη Λιακόπουλου) .

Στο μεταξύ ο Νότης Σφακιανάκης ενώ βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι μαζί με τη γυναίκα του , από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας εμφανίζεται ενα διαστημόπλοιο με εξωγήινους όπου τον παίρνουν μαζί τους σε κάποιο άγνωστο γαλαξία για να εκτελέσει την αποστολή που του έχουν αναθέσει.




Η Αννούλα στο βιβλιοπωλείο εξαφανίζεται, και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος βγαίνει μέσα από μια πόρτα όπου απαγορεύεται η είσοδος. Οι φίλοι της Αννούλας μπαίνουν μέσα και βλέπουν την Αννούλα κρεμασμένη από το ενα πόδι να φωνάζει λέγοντας ότι "ο  άνθρωπος είναι απατεώνας και τα βιβλία του τα γράφουν άνεργοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ". 



Ακριβώς κάτω από την Αννούλα κάθονται δύο πλάσματα του Λιακόπουλου. Το Ελοχίμ (με δήθεν μορφή αγγέλου) και το Νεφελίμ με την μορφή του Νεφελίμ Βάαλ η αλλιώς Μπαφομέτ η Μολώχ) . Η απάτη του Δημοσθένη αποκαλύπτεται, και ο Δημοσθένης μπαίνει στο δωμάτιο με ενα όπλο στο χέρι να τους σκοτώσει για να μην μάθουν το μυστικό του. 






Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο Λιακόπουλος πέφτει νεκρός στο έδαφος από το όπλο του Νότη Σφακιανάκη - όπου ο ίδιος τον χαρακτηρίζει παραχαράκτη της ιστορίας.





Η Αννούλα που είναι κρεμασμένη με σχοινί έχει πυροβοληθεί στο αριστερό μάτι και είναι πλέον νεκρή. 


Επόμενο πλάνο δείχνει τον Νότη Σφακιανάκη να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέτρο που τραγουδάει ευτυχισμένος που εξετέλεσε την αποστολή που του ανατέθηκε και καθάρισε τον ευλογημένο τούτο τόπο από αυτό το ρεμάλι και αθωώθηκε πανηγυρικά στο δικαστήριο.

Κάπου εδώ τελειώνει η σειρά του ALPHA.

Θα μου πείτε  τώρα ..... τι ασχολείσαι, δεν έχεις καθόλου χιούμορ; μια σατυρική εκπομπή είναι από τις πολλές που κυκλοφορούν στην τηλεόραση. 

Δεν είναι καθόλου έτσι. Βασικά, θα ήθελα να απευθυνθώ στην παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA και να τους ρωτήσω:


Τι νομίζετε ότι μπορεί να αισθάνονται τα παιδιά αυτού του ανθρώπου βλέποντας στην τηλεόραση όχι απλά να κοροιδεύουν, αλλά να δολοφονούν τον ίδιο τους τον πατέρα;;;

Αν θεωρείτε αυτό το έτρωμα που παρουσιάζεται ότι είναι σάτιρα,  τότε είστε όχι απλά νυχτωμένοι, αλλά συνένοχοι σε ενα πιθανό σχέδιο δολοφονίας. 

Επίσης, βλέποντας το επεισόδιο πρός το τέλος, ξέρετε, εκεί που εμφανίζονται οι τίτλοι τέλους και παρουσιάζουν τους συντελεστές της παραγωγής, εκεί λοιπόν παρατήρησα κάτι το οποίο με έβαλε σε περίεργες σκέψεις και που δεν μπορώ να αφησω ασχολίαστο. 




Η προσοχή μου έπεσε αμέσως στο λογότυπο της παραγωγής. Το περίεργο πάνω σε αυτό είναι ότι φανερώνει απροκάλυπτα την πυραμίδα των Illuminati με τον πανεπόπτη οφθαλμό, τόσο στην εμφάνιση αλλά και στην ονομασία της εταιρείας όπου λέγεται "Illusive Imaging" (εκ του Illu-minati) όπου έχει σχετική ιστοσελίδα στο δυαδίκτιο. http://www.illusive.gr/index.html 




Τίποτα δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Καμία σύμπτωση δεν υπάρχει. Ολα δείχνουν οργανωμένο σχέδιο προώθησης των επερχόμενων γεγονότων από την Νεα τάξη πραγμάτων και τους Illuminati μέσω των ΜΜΕ.

1) Μια παραγωγή όπου εμφανίζει ως λογοτυπο τον πανεπόπτη οφθαλμό, πράγμα που αποδεικνύει ότι υπηρετούν τους Illuminati.

2) Η σημαία των σκοπίων με τη μορφή νίκης των Σκοπιανών στο θέμα της ονομασίας. 

3) Η μορφή του Νεφελίμ Βάαλ η αλλιώς Μπαφομέτ η Μολώχ σε καρτούν.

4) Το σχέδιο δολοφονίας του Δημοσθένη Λιακόπουλου επειδή προφανώς τους μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια τους.

Τόσο πολύ λοιπόν σας τσούζει λαμόγια που αποκαλύπτει τα σχέδια σας ώστε να θέλετε να τον βγάλετε από την μέση;

Επίσης, τις τελαυταίες δεκαετίες έχουν εμφανιστεί μηνύματα των Illuminati όπου παρουσιάζονται μέσα από κινούμενα σχέδια για τα επερχόμενα γεγονότα.




































ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger