Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ

Ο τηλεοπτικός σταθμός Fox News, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή στο να προκαλεί πανικό στο κοινό του, αφού κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, μια αναλύτρια κάνει ανοιχτή έκκληση για στρατόπεδα καραντίνας που θα οργανωθούν σε όλη τη χώρα για να στεγάσουν τα άτομα με συμπτώματα όπως τον Έμπολα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Οκτωβρίου 2014



Η συνεργάτης του καναλιού και πρώην ηθοποιός Stacey Dash κάλεσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τη δημιουργία κέντρων έκτακτης ανάγκης για να κρατήσει τους Αμερικανούς σε απομόνωση, παρά το γεγονός ότι έχουν υπάρξει μόνο δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού Έμπολα στις ΗΠΑ.


"Νομίζω ότι θα πρέπει να οργανωθούν ειδικά κέντρα για τον Έμπολα σε κάθε κράτος," δήλωσε η Dash. "Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους να εισαχθούν σε κανονικά νοσοκομεία, όπου θα μπορούσαν να εξαπλώσουν τον ιό."

Διαβάστε για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA που δημιουργήθηκαν για να συγκεντρώσουν τα θύματα μιας πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης.

Αυτή την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο στην Αθέατη γνώση, βιώνουμε τις δοκιμές θνησιμότητας του ιού Εμπολα ως βιο-όπλο εκτός των Αφρικανικών συνόρων που ήδη εδω και χρόνια η Νέα τάξη πραγμάτων πειραματίζεται επάνω στους ανθρώπους της Αφρικής.

Διανύουμε την πρώτη φάση του σχεδίου, η οποία είναι η εξάπλωση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο, και με πια ευκολία μεταδίδεται. Απο τα αποτελέσματα των θανάτων που θα προκύψουν θα υπάρχει μια εμπειρία όσον αφορά την ταχύτητα μετάδοσης του ιού. 

Κατόπιν, ακολουθεί η δεύτερη φάση του σχεδίου τους, που (ας ελπίσουμε να μην πραγματοποιηθεί τουλάχιστον πρός το παρόν) όπου έχει ως σκοπό να εξουδετερώσει ενα μεγάλο ποσοστό του ανθρώπινου πληθυσμού. Οι επιζώντες ζωντανοί νεκροί θα στοιβαχτούν μέσα σε στρατόπεδα των Illuminati τα οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κατασκευάσει για τέτοιες περιπτώσεις.

Για να μολύνουν ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων όπως ο πληθυσμός μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ με το βιο-όπλο Εμπολα, πιθανόν να χρησιμοποιηθούν ρομποτικά αεροσκάφη για ψεκασμό. Λόγω της αμεσότητας της μόλυνσης, ο πληθυσμός των πόλεων θα βιώσει μια δραματική μείωση σχεδόν αμέσως. 

Στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί περίπου μια εβδομάδα για τους υπαλλήλους, να ανταποκριθούν σε αυτό το είδος της πανδημίας, και από εκείνη τη στιγμή και μετά, χιλιάδες Αμερικανοί θα έχουν υποκύψει στον ιό.

Ερώτηση: Υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, θέλουν μισό δισεκατομμύριο μόνο .... πόσοι θα επιβιώσουν στις ΗΠΑ;

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια νταλίκα των illuminati να μεταφέρει φέρετρα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger