Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΝΑΒΕΛΑΙΟ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΡΟΣ 4 {ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ}

Η Αθέατη γνώση σας παρούσιάζει το 4 μέρος από την σειρά άρθρων σχετικά με την θεραπεία του καρκίνου.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Νοεμβρίου 2014



Το καναβέλαιο χρησιμοποιείται για θεραπευτική και μόνο χρήση, όπως θα δούμε παρακάτω, αλλά ας πούμε πρώτα δυο λόγια για τις παρενέργειες της κάνναβης.

Η Τετραϋδροκανναβινόλη ή αλλιώς THC (TetraHydroCannabinol) είναι η ουσία που περιέχεται στην μαριχουάνα και το χασίς, προϊόντα του φυτού Κάνναβη. Στο χασίς υπάρχει σε πολλή μεγαλύτερη συγκέντρωση σε σχέση με την μαριχουάνα. Προκαλεί ψυχοδραστικές μεταβολές στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η ουσία εντάσσεται στα ψευθαισθησιογόνα φάρμακα, τα οποία επηρεάζουν τη λογική σκέψη.

Οι δράσεις της ουσίας εμφανίζονται αμέσως μετά την χρήση της. Ωστόσο, φτάνουν στο μέγιστο τους 20 λεπτά μετά. Οι σωματικές δράσεις εξαφανίζονται πλήρως 3 ώρες έπειτα της κατανάλωσης. Αντίθετα, οι ψυχοδραστικές δράσεις μπορούν να κρατήσουν πολύ περισσότερο.

Οι κυριότερες εξ αυτών είναι:

Οπτικές παραισθήσεις και ψευδαισθήσεις
Απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης
Έλλειψη κινήτρων και αδιαφορία (χρόνια χρήση)
Μείωση τεστοστερόνης (χρόνια χρήση)
Ενίσχυση οπτικής δραστηριότητας
Ξηροστομία
Αύξηση της όρεξης
Ευφορία
Υπνηλία
Χαλάρωση
Ταχυκαρδία
Πτώση αρτηριακής πίεσης
Ερυθρότητα των επιπεφυκοτών

Σε περίπτωση γονιδιακής προδιάθεσης, είναι δυνατόν να προκαλέσουν ψυχώσεις και ψυχικές διαταραχές.

Αφαιρώντας λοιπόν όλα τα στοιχεία της κάναβης που κάνουν κακό στον οργανισμό μας, έχουμε στα χέρια μας ενα φάρμακο που οχι μόνο θεραπεύει τον καρκίνο αλλά και  δεκάδες άλλες περιπτώσεις ασθενειών σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και κυκλοφορούν στο διαδύκτιο.

Το άρθρο αυτό δεν αποτελεί συγγραφή από την Αθέατη γνώση, αλλά μετάφραση από την ιστοσελίδα cureyourowncancer.org.

Η κατοχή και προμήθεια Κάνναβης για προσωπική χρήση τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι πέντε μήνες.  «Νόμος περί εξαρτησιογόνων ουσιών» (Ν 4139/2013. 

Νόμος περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ  και μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή pdf από ΕΔΩ

Επίσης, καλό είναι να θυμηθούμε την επιμονή του Γιώργου Παπανδρέου από τη δεκαετία του 90 όπου ο πρώην πρωθυπουργός τάσσεται υπέρ της αποποινικοποίησης της χρήσης της κάνναβης (για τους δικούς του λόγους) και είχε αναλάβει σχετική πρωτοβουλία για να αλλάξει η νομοθεσία ώστε να επιτρέπεται η καλλιέργεια μικρών ποσοτήτων για ιδία χρήση. «Δεν λέω ότι η αποποινικοποίηση θα λύσει το πρόβλημα», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος ήταν τότε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Οπως καταλαβαίνεται, μέσα στην καταστροφή που έχει επιφέρει στην Ελλάδα αυτός ο άνθρωπος, θα έκανε και ενα πράγμα καλό για πολλούς ανθρώπους - έστω και από σπόντα.

Ας δούμε λοιπόν τώρα τι αναφέρει η ιστοσελίδα σχετικά με την επεξεργασία της Κάνναβης για θεραπευτική χρήση.

Πρώτη ύλη:



Για να ξεκινήσετε τη θεραπεία στους περισσότερους καρκίνους θα χρειαστείτε περίπου 60 γραμμάρια / ml λάδι κάνναβης. Για να παραχθεί μια πλήρες 60 γρ / ml θεραπεία ελαίου κάνναβης θα πρέπει να συνεργαστεί με 1 λίβρα (453,59 γρ) ή και περισσότερο υψηλής ποιότητας κάνναβη και 2 γαλόνια διαλύτη.  Η κάνναβη που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο στεγνή.  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τόσο λίγη όπως μια ουγγιά κάνναβης για την παραγωγή του λαδιού σας.   Για κάθε μία ουγγιά υψηλής ποιότητας άνθους κάνναβης που χρησιμοποιείται, συνήθως μπορεί να παραχθεί 3-5 γραμμάρια λαδιού. Η ποσότητα του λαδιού που παράγεται ανά ουγγιά κάνναβης θα ποικίλει από στέλεχος σε στέλεχος, αλλά όλα έχουν την καταπληκτική θεραπευτική δύναμη.

Για διαλύτης, σας προτείνεται να χρησιμοποιήσετε 99/100% ισοπροπυλική αλκοόλη. 

Το να φτιάξετε λάδι κάνναβης μπορεί να είναι επικίνδυνο, αν δεν ληφθούν οι κατάλληλες προφυλάξεις. Παρακαλούμε να φοράτε πάντα τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας, όπως προστατευτικά γυαλιά, μάσκες και γάντια για να ελαχιστοποιήσετε την έκθεση σας στον διαλύτη. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε πάντα έναν ανεμιστήρα κατά την κατασκευή του λαδιού κάνναβης για να απομακρύνεται τους ατμούς των διαλυτών μακριά. Χωρίς τη χρήση ενός ανεμιστήρα, ο διαλύτης μπορεί να λασπώσει κάτω από την συσκευή παρασκευής ρυζιού που είναι πολύ επικίνδυνο. ΠΑΝΤΑ να προσέχετε όταν φτιάχνετα λάδι κάνναβης.

Προμήθειες που μπορεί να χρειαστείτε για να φτιάξετε το λάδι κάνναβης

Μάσκα αναπνοής με προστασία βαφής σε χρώματα και Οσμές
Γάντια προστασίας, όχι-Λάτεξ
Γάντια φούρνου / υψηλής θερμότητας
Επαγγελματικά γυαλιά ή ολοκληρωτική ασπίδα προσώπου
1 Μεγάλο Χωνί
1 Μεγάλο ανοξείδωτο Μπολ
Μεγάλα μπουκάλια για φύλαξη του μίγματος διαλύτη-ελαίου
Ανοξείδωτα Κύπελλα Μέτρησης 
Πυρέξ Αποθήκευσης
Σουρωτήρι με ανοξείδωτο πλέγμα 
Ανοξείδωτες / Ξύλινες κουτάλες μαγειρικής
Σέτ από Υψηλής θερμότητας σπάτουλες σιλικόνης
Φίλτρα καφέ
99/100% ισοπροπυλική αλκοόλη
Ηλεκτρική συσκευή παρασκευής ρυζιού
Θερμόμετρο
Επιτραπέζιος ανεμιστήρας /τετράγωνος ανεμιστήρας
Ηλεκτρική συσκευή ελαφριάς θέρμανσης


Πως να φτιάξετε το λάδι.





Βήμα 1 . Τοποθετήστε την εντελώς ξηρά ύλη κάνναβης σε ένα δοχείο αρκετά μεγάλο για να κρατήσετε όλο το υλικό σας.





Βήμα 2. Υγράνετε ή πλύντε το υλικό της κάνναβης με το διαλύτη που χρησιμοποιείτε. Θα χρειαστούν περίπου δύο γαλόνια διαλύτη για να απογυμνώσει την THC και άλλα κανναβινοειδή από ένα κιλό πρώτης ύλης αποξηραμένη κάνναβη.



Βήμα 3.  Λιώστε ελαφριά το υλικό της κάνναβης. Παρόλο που η πρώτη ύλη έχει διαποτιστεί με το διαλύτη, θα διαπιστώσετε ότι το υλικό μπορεί να διαλυθεί εύκολα. Καθώς το κάνετε αυτό, η THC και άλλα κανναβινοειδή θα διαλυθούν από το φυτικό υλικό στο διαλύτη.




Βήμα 4.   Συνέχιση της διαδικασίας σύνθλιψης για 1-2 λεπτά.

Βήμα 5.  Φιλτράρετε όλο το μίγμα της κάνναβης με τον διαλύτη-λάδι σας, έτσι μπορείτε να βάλετε το μίγμα διαλύτη-λαδιού στο δικό του δοχείο και να το αφήσετε στο πλάι. Έχετε μόλις αφαιρέσει το φυτικό υλικό περίπου 80% της THC και άλλων κανναβινοειδών. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φιλτράρετε την κάνναβη από το μίγμα διαλύτη-λαδιού. Εδώ χρησιμοποιήσαμε ένα σουρωτήρι και φίλτρα καφέ.



Βήμα 6.  Στη συνέχεια θα χύσετε πάλι τον διαλύτη πάνω από το υλικό της κάνναβης ίσα ίσα να το καλύψετε και να το διαλύσετε και πάλι για άλλα 1-2 λεπτά για να βγεί και το υπόλοιπο της THC και των άλλων κανναβινοειδών που έχουν απομένει.




Βήμα 7.   Πάλι φιλτράρετε όλη την κάνναβη από το μίγμα σας διαλύτη-λαδιού. Χύστε το υπόλοιπο φιλτραρισμένο μίγμα διαλύτη-λαδιού μέσα στο δοχείο κρατώντας το πρώτο μίγμα διαλύτη-που χύθηκε προηγουμένως.  Σε αυτή τη φωτογραφία χρησιμοποιήσαμε ένα μικρό μεταλλικό σουρωτήρι με πλέγμα για να φιλτράρουμε την κάνναβη.





Βήμα 8.  Απορρίψτε το υλικό από το φυτό κάνναβης.

Βήμα 9.  Ευθυγραμμίστε ένα χωνί με ένα φίλτρο του καφέ και βάλτε το χωνί μέσα σε ένα μεγάλο καθαρό μπουκάλι. Ρίχνουμε το μίγμα διαλύτη-λάδιού μέσω του φίλτρου του καφέ μέσα στο μεγάλο καθαρό μπουκάλι για να το στραγγίσετε από οποιοδήποτε υπόλοιπο φυτικό ιστό. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί μέχρι να απομακρυνθεί όλος ο υπόλοιπος φυτικός ιστός. Η απομάκρυνση όλου τού φυτικού ιστού εξασφαλίζει ένα καθαρό, και καλής ποιότητας λάδι. Δεν χρειάζεστε τα κομμάτια της κάνναβης στο λάδι που θα χρησιμοποιείται ως φάρμακο.



* Ποτέ μην χρησιμοποιείτε ως πηγή θερμότητας ανοιχτή φλόγα για να βράσει ο διαλύτης. Οι καπνοί ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΦΛΕΚΤΟΙ !! * 

* Να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τα βήματα 10 και 11 *

Βήμα 10.  Βράζουμε για να απομακρύνουμε το διαλύτη. Μια συσκευή που μαγειρεύει ρύζι (rice cooker) θα βράσει απομακρύνοντας το διαλύτη πολύ όμορφα. Αρχίστε με την προσθήκη του μίγματος διαλυτικού-λαδιού στην μηχανή που μαγειρεύεται το ρύζι. Μην γεμίζετε ποτέ περισσότερο από τα ¾. Αναψτε την συσκευή μαγειρέματος ρυζιού στην υψηλή θερμοκρασία ή στη ρύθμιση για "λευκό ρύζι".  Καθώς το επίπεδο του διαλύτη στην συσκευή μαγειρέματος μειώνεται, συνεχίστε να προσθέτετε το μείγμα διαλύτη-λαδιού μέχρι να το βάλετε όλο στην συσκευή. Όταν παραμείνει περίπου μια ίντσα μίγματος διαλύτη-λαδιού στο σκεύος, βάλτε τα γάντια φούρνου σας, σηκώστε τη μονάδα και γυρίστε με απαλές κινήσεις το περιεχόμενο στην συσκευή παρασκευής ρυζιού.

Βεβαιωθείτε ότι είστε σε ένα πολύ καλά αεριζόμενο χώρο ΕΞΩ και βάλτε έναν ανεμιστήρα για να απομακρύνει τις αναθυμιάσεις μακριά. Εάν δεν χρησιμοποιήσετε ανεμιστήρα, μια λάσπη από διαλύτη μπορεί να σχηματίσει κάτω ή γύρω από την συσκευή παρασκευής ρυζιού. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ανεμιστήρα. Οι αναθυμιάσεις είναι πολύ εύφλεκτες. Να σιγουρευτείτε ότι έχετε απομακρύνει από τα καυτά -ζεστά στοιχεία, σπινθήρες, τσιγάρα κ.λπ., που θα μπορούσαν να αναφλέξουν τους καπνούς. Μην εισπνέετε τις αναθυμιάσεις. Συνιστάται πάνατα να φοράτε μάσκα. Ποτέ μην παίρνετε το λάδι κάνναβης σε πάνω από 290 βαθμούς Φαρενάιτ, (143 βαθμούς σε κελσίου) επειδή κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει εξάτμιση των κανναβινοειδών.

















Βραστε και απομακρύνετε το διαλύτη  - ΒΙΝΤΕΟ




Βήμα 11.  Πριν από την αφαίρεση του ελαίου από την συσκευή παρασκευής ρυζιού βεβαιωθείτε ότι όλος ο διαλύτης έχει εξατμιστεί. Φορέστε τα γάντια φούρνου και αφαιρέστε το δοχείο που περιέχει το λάδι από την συσκευή παρασκευής ρυζιού και στη συνέχεια ρίξτε απαλά το λάδι σε ένα μικρό ανοξείδωτο ή γυάλινο δοχείο. 




Ρίχνωντας το λάδι από την συσκευή παρασκευής ρυζιού σε ένα ανοξείδωτο δοχείο  - ΒΙΝΤΕΟ



Βήμα 12.  Τοποθετήστε το δοχείο που κρατάτε το λάδι σας σε μια συσκευή ελεφριάς θέρμανσης. Μπορεί να χρειαστούν μερικές ώρες, αλλά έτσι θα εξατμιστεί τοCo2 από το λάδι. Όταν δεν υπάρχει πλέον οποιαδήποτε δραστηριότητα ή τυχών εμφάνιση φυσαλίδων στην επιφάνεια του λαδιού, τότε το φάρμακο είναι έτοιμο για χρήση. Να θυμάστε ότι όσο περισσότερο ζεσταίνουμε το λάδι σε χαμηλή φωτιά, τόσο πιο κατασταλτικό θα γίνει το λάδι. Μπορείτε, επίσης, να ολοκληρώσετε το λάδι βάζοντας το στο φούρνο για περίπου 1 ώρα στους 230 βαθμούς Φαρενάιτ (110 βαθμούς κελσίου). Μόλις το λάδι σταματάει να κάνει φυσαλίδες είναι έτοιμο για χρήση.  


Βήμα 13.  Μπορείτε τώρα να απορροφήσετε το λάδι μέσα σε μια πλαστική σύριγγα. Βάζοντας το λάδι σε μια πλαστική σύριγγα θα είναι πολύ εύκολο να χρησημοποιήσετε το φάρμακο με μεγαλύτερη συνέπεια - έχουμε αναρτήσει τον τρόπο σε σχετικό άρθρο στην Αθέατη γνώση. Το έλαιο κάνναβης μπορεί να παραμείνει σε ένα ανοξείδωτο δοχείο και να το παίρνετε απευθείας από εκεί. Ή επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε το λάδι μέσα σε άδειες κάψουλες χαπιών (βλέπε σχετικό άρθρο στην Αθέατη γνώση) έτσι ώστε να μπορεί να ληφθεί σε μορφή χαπιού, η σε υπόθετα.



Όταν το λάδι κρυώσει θα είναι σκούρο καφέ σε χρώμα και θα μοιάζει σαν παχύ γράσο. Όταν απλωθεί λεπτό σε ένα λευκό κομμάτι χαρτί το λάδι πρέπει να είναι χρυσαφί στο χρώμα. Ορισμένα στελέχη παράγουν πολύ παχύ λάδι και πιθανό να συμπιέζεται πολύ δύσκολα έξω από τη σύριγγα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τοποθετήστε τη σύριγγα σε ζεστό νερό λίγα λεπτά πριν από τη χρήση για να μαλακώσει το λάδι. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ . 

Για να αποθηκεύσετε το λάδι κάνναβης, διατηρήστε το σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από το φως και την υγρασία για να διατηρήσει τη φρεσκάδα του. Ο χρόνος αποθήκευσης για το σπιτικό λάδι κάνναβης είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, διότι όλες οι παρτίδες κατασκευαστών απο λάδι σε λάδι διαφέρουν. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι κάθε υπολειμματική υγρασία από το νερό που παραμένει στο τελικό λάδι μπορεί να κάνει το λάδι να ταγκιάσει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να φτιάχνετε το δικό σας λάδι. Με αυτόν τον τρόπο ξέρετε ακριβώς τι θα πάρετε από το λάδι σας.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger