Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Η Φλόριντα απέτυχε να περάσει την νομιμοποίηση της ιατρικής μαριχουάνας που θα επέτρεπε στους κατοίκους του κράτους Σάνσαιν να έχουν μια γλάστρα στο σπίτι τους για τη θεραπεία του καρκίνου και πολλών άλλων ασθενειών.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Νοεμβρίου 2014


Και πως είναι δυνατόν να νομιμοποιηθεί κάτι που θα καταστρέψει τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών που πωλούν τα χημικά τους σκευάσματα -  που οχι μόνο δεν θεραπεύουν τον καρκίνο, αλλά ταλαιπωρούν και τους ασθενείς.

Φαίνεται πως η προπαγάνδα των ΜΜΕ έκανε καλά τη δουλειά της.

Οι ψηφοφόροι στην Φλόριντα κατέφθασαν στις κάλπες την Τρίτη για να ψηφίσουν υπέρ της τροπολογίας 2, η οποία θα νομιμοποιούσε την ιατρική μαριχουάνα στην πολιτεία. Αν και το μέτρο είχε λάβει κάποια στιγμή μαζική υποστήριξη - όπου μια δημοσκόπηση, τον Ιούλιο διαπίστωσε ότι το 88 τοις εκατό του κράτους ήταν υπέρ της νομιμοποίησης της ιατρικής κάνναβης, και μια άλλη δημοσκόπηση τον Οκτώβριο βρέθηκε με το 67 τοις εκατό να την υποστηρίζει - το περιθώριο ωστόσο υποχώρησε σε σχεδόν 60 τοις εκατό, καθώς οι ψηφοφόροι ψήφισαν στις κάλπες .

Η πρωτοβουλία της Φλόριντα για νομιμοποίηση της ιατρικής μαριχουάνας απαιτεί τουλάχιστον το 60 τοις εκατό των ψηφοφόρων, προκειμένου να περάσει το νομοσχέδιο. Με τα δύο τρίτα του κράτους η υποστήριξη για την ιατρική μαριχουάνα έφτασε στο 57 τοις εκατό όπου και απορρίφθηκε.

Ενώ η ιατρική νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Φλόριντα  απέτυχε, μια σειρά από άλλα κράτη έλαβαν την πρωτοβουλιών ψηφοφορίας ώστε να χαλαρώσουν τους περιορισμούς φυτέματος της μαριχουάνας στη γλάστρα, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων στην Αλάσκα, το Όρεγκον και την Ουάσιγκτον, για να νομιμοποιήσουν την ψυχαγωγική χρήση του φαρμάκου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger