Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ: ΤΟ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΗΡΙΑΛ ΧΑΙΚΑΛΗ, ΚΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σε πανικό βρίσκεται το από-κόμμα του Πάνου Καμένου "Ανεξάρτητοι Ελληνες" προκειμένου να κερδίσουν το εισητήριο του 3% που θα τους βάλει στην επόμενη βουλή, μιάς και αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν μπαίνουν στην επόμενη βουλή ούτε με σφαίρες.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Δεκεμβρίου 2014


Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο της συνομιλίας του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος φέρεται ότι επιχείρησε να τον δωροδοκήσει με χρηματικό ποσό και άλλα οικονομικά ανταλλάγματα προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Χρυσής Αυγής με το υποτιθέμενο "βίντεο φωτιά" που δημοσίευσαν - που τελικά όχι μόνο δεν ήταν βίντεο, αλλά ενα ηχητικό απόσπασμα το οποίο μέχρι στιγμής είναι αμφισβητούμενο, αφού την φωνή του Σαμαρά μπορεί να την μιμηθούν εύκολα κάποιοι που ασχολούνται με τις μιμήσεις. 

Ο θεατρίνος και πολιτικός Παύλος Χαικάλης, και ο Αρχιθεατρίνος τσιράκι της προπαγάνδας του Σύριζα, Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται να οργάνωσαν μια ολόκληρη ομιλία η οποία όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω φαίνεται να είναι προιόν μοντάζ.

Ηταν απόλυτα συνεννοημένοι Χαικάλης, Λαζόπουλος και Καμένος να εμφανίσουν αυτό το υποτιθέμενο αποκαλυπτικό βίντεο, για να φανεί στον κόσμο ότι οι Ανεξαρτητοι Ελληνες είναι ενα τίμιο κόμμα που δεν δέχεται δωροδοκίες ώστε να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Σκοπός τους βέβαια, και ειδικά του Καμένου, είναι να ρίξει τον Σαμαρά από την πρωθυπουργική καρέκλα και από την θέση του αρχηγού της ΝΔ, αφού τον έχει άχτι από την πρώτη μέρα που έφυγε από την Νέα Δημοκρατία.

Ο σύμβουλος του Καμένου, υποτίοθεται ότι δωροδόκησε τον Χαικάλη ενω ήξερε τις οικονομικές δυσκολίες που είχε λόγω ενός δανείο για το σπίτι του, και ο Χαικάλης του είπε το καλοκαίρι του 2014 να πάει ο Αποστολόπουλος ως σύμβουλος στην τράπεζα που έιχε το δάνειο για να μεσολαβήσει να υπάρξει μια ελάφρυνση στις δόσεις, πράγμα το οποίο, όπως μας λέει ο ηθοποιός και βουλευτής, δεν το έκανε.

Ολα αυτά, όπως αποκαλύπτει ο Χαικάλης εμπλέκουν το όνομα του πρωθυπουργού.

"Το υλικό δεν είναι μονταρισμένο" αναφέρει ο χαικάλης. Ομως, μετά από δύο δευτερόλεπτα το αναιρεί και λέει ότι " ο Λαζόπουλος έκανε μοντάζ τον ήχο και την εικόνα". 

Ο Λαλάκης ο Τσιπρόπουλος (βλέπε Λαζόπουλος)  είχε την φαεινή ιδέα, να βάλει ενα βίντεο άσχετο με την ομιλία που ακούγεται, από κάποια άλλη συνάντηση, και να προσθέσει ήχο που καταγράφηκε από το ρολόι του Χαικάλη .... ώστε να δείχνει λέει πιό εντυπωσιακό το θέαμα στο κοινό που θα το δεί.

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υπέβαλε μήνυση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, για τους ισχυρισμούς του περί απόπειρας δωροδοκίας όπου ενέπλεξε και τον Πρωθυπουργό.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, υποστηρίζει ότι με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων τους συνδέει στενή φιλία εδώ και καιρό.

«Τον στήριξα όταν το είχε ανάγκη, τον είχα συνδράμει οικονομικά πολλές φορές γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα» φέρεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr να λέει σε φίλους του, χρησιμοποιώντας τη λαϊκή ρήση: «Είμαι και κερατάς και δαρμένος».


«Είχε ένα μεγάλο δάνειο και προσπαθούσα να τον βοηθάω όσο μπορώ, μέχρι και σήμερα έχω την απόδειξη κατάθεσης σε λογαριασμό του για 800 ευρώ που χρειαζόταν και του τα έδωσα», τονίζει.

Συμπέρασμα: Τελικά, το ντοκουμέντο αυτό που γίνεται τόση φασαρία, ουσιαστικά είναι μόνο ηχητικό, (όπως με το βίντεο του Κασιδιάρη) και απλά πρόσθεσαν και μια είκόνα από άλλη συνάντηση για να είναι πειστικό στους απογοητευμένους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ. Θα μπορούσε άνετα το ηχητικό απόσπασμα να είναι συρραμένο από την πρώτη και την δεύτερη συνάντηση, και να το παρουσίασαν ως αυτούσιο ντοκουμέντο.

Ο Λαζόπουλος, που ¨όλως τυχαίως" είναι γνωστός υποστηρικτής του Τσίπρα - και πάντα μέσα από την εκπομπή του σατυρίζει τους πάντες και τα πάντα εκτός βέβαια από τον Τσίπρα, αποφάσισε να επεξεργαστεί με μεγάλη χαρά το βίντεο που του έδωσε ο Χαικάλης για να προσθέσει κι αυτός ενα ακόμη ληθαράκι ώστε να μην εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, να πάμε σε εκλογές και να βγάλουν για πρωθυπουργό τον Τσίπρα.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες εμφάνισαν αυτό το βίντεο τώρα, επειδή πλησιάζει η δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο, φοβούμενοι να μην αποστατήσουν οι βουλευτές τους - οχι επειδή υπάρχει αυτό το υποτιθέμενο άτομο που τους δωροδοκεί, αλλά για να φανεί, ότι κάποιοι από αυτούς αν ψηφίσουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα τα έχουν πάρει χοντρά από τον κουμπαρά του Σαμαρά.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger