Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ...... ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!!

Η Ρωσία εξάγοντας μπόλικο αέριο παίρνει πολλά λεφτά τα οποία και χρησιμοποιεί για να μπορέσει να αυξήσει τις σημαντικές τις στρατιωτικές δυνάμεις. Όταν είδαν τα λαμόγια ότι ο Πούτιν χτίζει στόλο με πλοία stealth και κατασκευάζει άγνωστο αριθμό πυραύλων και αρμάτων μάχης , προκειμένου να τον σταματήσουν δημιούργησαν πρόβλημα συναλλαγής με την κεντρική ρωσική τράπεζα.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Δεκεμβρίου 2014


Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την ραδιοδυκτιακή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο Prisonplanet.gr, το οποίο επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση.

Μετά από αυτό λοιπόν άρχισε να υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας επειδή δεν περνάνε κεφάλαια , για να μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει ο Πούτιν. Έριξαν επίσης το πετρέλαιο πολύ χαμηλά ώστε να απαξιώσουν το φυσικό αέριο της Ρωσίας.


Μπορεί τα λαμόγια να έχουν λογαριάσει για την Ρωσία μια ζημιά εκατό εκατομμυρίων δολαρίων όμως η Αμερική υπέγραψε 1,1 τρίς δολάρια για την χρηματοδότηση της κεντρικής κυβέρνησης για να μην επέλθει η χρεωκοπία.


Η Ρωσία τα εκατό δίς πρέπει να τα πληρώσει από την τσέπη της ενώ η Αμερική πήρε λεφτά αέρα.


Σκοπός τους δεν είναι να καταστραφεί οικονομικά η Ρωσία, αυτός όμως που μπορεί να πάθει κάτι είναι ο Πούτιν, και δεν πρέπει να ξεχνάμε τι είπε στην πρόσφατη ομιλία του ο Αντίχριστος, όπου δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση.

Αν αντιληφθούν ότι ο Πούτιν θα χτυπήσει πρώτος , είναι έτοιμοι να τον προλάβουν με το τέταρτο σενάριο. Η Ρωσία μπορεί να έχει έτοιμο 20.000.000 στρατό.


Εντελώς τυχαία; μετά την ομιλία του αντίχριστου άρχισε η οικονομική επίθεση κατά της Ρωσίας με σκοπό την πτώση του Πούτιν.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 11/11/14

Επειδή τα πράγματα στην Ρωσία, υπό την θλιβερή και ανόητη ηγεσία του ασήμαντου εκείνου ανθρώπου, οι μέρες του οποίου είναι μετρημένες, δεν επιτρέπουν την απόλυτη εφαρμογή των σχεδίων μας, θα προχωρήσουμε με όλο τον κόσμο εκτός από την ήδη απομονωμένη αυτή χώρα.

Όταν ετοιμαστούμε παντού, αμέσως με την νέα της ηγεσία, θα ακολουθήσει και η Ρωσία.

Συνεχίστε την καλή δουλειά και ο τελικός μας σκοπός πλησιάζει στην εκπλήρωσή του.


Διότι ο καιρός είναι κοντά.


Μπορεί ο Αντίχριστος να είπε αυτά που είπε, αλλά στον Πούτιν πουτινιές δεν γίνονται!

Αν πάνε να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα στην Ρωσία, τότε ο Πούτιν θα το εξάγει φορτωμένο σε πυραύλους. Αυτό το γνωρίζουν, και είναι έτοιμοι να το προλάβουν με "4 σενάριο".

Τα πάντα παίζονται στον κόσμο των ονείρων.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger