Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΣΕ: 180 ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ

Ο Τσέ Γκεβάρα, ένας άθεος κομμουνιστής Μαρξιστής-Λενινιστής και αιμοσταγής φονιάς είναι για πολλούς ανθρώπους ενα από τα μεγαλύτερα ινδάλματα του εικοστού αιώνα.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Ιανουαρίου 2015


Η Αθέατη γνώση, ξεσκεπάζει τον εγκληματία Ερνέστο Τσέ Γκεβάρα, για όσους δεν γνωρίζουν το πραγματικό του πρόσωπο, που κάποιοι θέλουν να τον παρουσιάζουν ως τον μέγα επαναστάτη και μια πηγή έμπνευσης για νέους αγώνες.

«Τρελλός με μανία, θα λεκιάσω το κόκκινο τουφέκι μου θανατώνοντας οποιοδήποτε εχθρό πέσει στα χέρια μου! Τα ρουθούνια μου διαστέλλονται απολαμβάνοντας την πυκνή μυρωδιά του μπαρουτιού και του αίματος. 

Με τους θανάτους των εχθρών μου προετοιμάζω την ύπαρξή μου για τον ιερό αγώνα και προσχωρώ στο θριαμβευτικό προλεταριάτο με κτηνώδη ουρλιαχτά! " 


«Το μίσος ως παράγοντας του αγώνα. Αλύγιστο μίσος για τον εχθρό, που σπρώχνει έναν άνθρωπο πέρα ​​από τους φυσικούς του περιορισμούς, και που τον κάνουν μια αποτελεσματική, βίαιη, επιλεκτική, και εν ψυχρώ φονική μηχανή. Ετσι πρέπει να γίνουν οι στρατιώτες μας ... " 


Τσε Γκεβάρα


Ήταν πολύ «γενναίος» όταν ήταν στο φρούριο Λα Καμπάνα στην Κόυβα δολοφονώντας άμαχο πληθυσμό




Αλλά φάνηκε πραγματικά φοβισμένος αφότου συνελήφθει από τους βολιβιανούς στρατιώτες.



"Είμαι πολύ πιο πολύτιμος για εσάς ζωντανός παρά νεκρός», είπε στους απαγωγείς του εκλιπαρόντας για τη ζωή του. Δυστυχώς γι 'αυτόν, ο βολιβιανός στρατός του έδωσε κάποιες από τις δικές του "φαρμακευτικές αγωγές".



Οι Αμερικανοί πράκτορες της CIA στην Κούβα Julio Γ García (αριστερά) και ο Gustavo Villoldo ο οποίος βοήθησε να συλλάβουν τον Γκεβάρα.



Ο Villoldo δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο στην Miami Herald λέγοντας ότι τα οστά που είναι σήμερα θαμμένα στη Σάντα Κλάρα, στην Κούβα, δεν είναι αυτά του Γκεβάρα.


Φωτογραφίες από την αυτοψία 



Λήψη οδοντιατρικού αποτυπώματος



Τα ακρωτηριασμένα χέρια του Γκεβάρα δακτυλοσκοπούνται



Δείτε τώρα μια λίστα με τα τεκμηριωμένα θύματα του Τσε Γκεβάρα στην Κούβα, 1957-1959
Συντάχθηκε από το Αρχείο της Κούβας στις 30 Σεπτεμβρίου 2009.

Ένα δοκίμιο του Δρ Douglas Young, καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας στο Gainesville State College

10 Φεβρουαρίου του 2009

Το Χόλιγουντ έχει παράγει υπάκουα ακόμη ένα κινηματογραφικό παιάνα προπαγάνδας σε έναν αριστερό "μάρτυρα", αυτή τη φορά στον Ερνέστο Γκεβάρα. Ας θυμηθούμε τον πραγματικό "Τσε" και να προσπαθήσουμε να διακρίνουμε γιατί πολλοί δήθεν δημοκράτες, φιλελεύθεροι εξακολουθούν να λιποθυμούν υμνώντας αυτόν το σταλινικό μαζικό δολοφόνο.

Ο σχολαστικός μύθος του Σενιόρ Γκεβάρα είναι ότι ένας όμορφος Αργεντινός βοηθά ηρωικά τους αντάρτες του Φιντέλ Κάστρο για να απελευθερώσουν η Κούβα από τη στρατιωτική δικτατορία του Fulgencio Batista το 1959.  Στη συνέχεια έγινε παγκόσμια το επαναστατικό εικονίδιο που εμπνέει τους κατατρεγμένους να ξεσηκωθούν παντού, ακόμη και προσωπικά οδηγώντας τους επαναστατικούς πολεμιστές στο Κονγκό προτού εκτελεστεί κάνοντας το ίδιο πράγμα στη Βολιβία το1967. 

Η (κομμουνιστική) κομματική γραμμή λέει ότι ο Τσε προσωποποιεί την ανιδιοτελή ανθρωπιστική θαρραλέα πάλη για «τη κοινωνική δικαιοσύνη.» Είναι η Μαρξιστική «μαρτυρική φιγούρα του Χριστού με τις φωτογραφίες του ημίγυμνου πτώματος του γεμάτο με τρύπες από τις σφαίρες. Και η κλασική αφίσα ενός οργισμένου νέου Γκεβάρα που έχει σημαδεψει τα αμέτρητα δωμάτια των φοιτητικών εστιών στα πανεπιστήμια για περισσότερα από 40 χρόνια, βάζοντας το πρόσωπο του αιώνια νεαρού επαναστάτη για τους θυμωμένος εφήβους παντού. 

Ο πραγματικός Γκεβάρα ήταν ένας απερίσκεπτος αστός γεμάτος αδρεναλίνη τοξικομανής που αναζητούσε μια θέση στην ιστορία ως απελευθερωτής των καταπιεσμένων. Αλλά το όχημα αυτού του φανατικού υποστηρικτή «της απελευθέρωσης» ήταν ο σταλινισμός, που ονομάστηκε από τον σοβιετικό δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν, ένας δολοφόνος που σκότωσε πάνω από 20 εκατομμύρια του ίδιου του λαού του. 

Ως ένας από τους κορυφαίους υπαξιωματικούς του Κάστρο, ο Τσε βοήθησε να οδηγήσει το επαναστατικό καθεστώς της Κούβας σε μια ριζικά κατασταλτική κατεύθυνση. Λίγο μετά την ανατροπή του Μπατίστα, ο Γκεβάρα χορογράφησε τις εκτελέσεις των εκατοντάδων υπαλλήλων του Μπατίστα χωρίς δίκαιες δίκες. Δεν σκέφτηκε τίποτα πέρα από τις συνοπτικές διαδικασίες εκτέλεσης ακόμη και τους συναδέλφους του αντάρτες που ήταν ύποπτοι για απιστία και πυροβολώντας ο ίδιος, χωρίς τη δέουσα διαδικασία. 

Ο Τσε ήταν ένας καθαρολόγος πολιτικός υποστηρικτής που έβλεπε τα πάντα σε πλήρη μαύρο και άσπρο. Επομένως αντέταξε κραυγαλέα τις θρησκευτικές ελευθερίες, του λόγου, του Τύπου, του συνέρχεσθαι, της διαμαρτυρίας, ή οποιωνδήποτε άλλων δικαιωμάτων δεν ήταν απολύτως σύμφωνα με το ύφος του βόρειου-κορεατικου κομμουνισμού. Πόσοι νέοι φανατικοί υποστηρικτές της ρόκ μουσικής σήμερα λικνίζουν τα μπλουζάκια με τον Γκεβάρα μη γνωρίζοντας ότι ο ήρωας τους υποστήριξε την καταστολή του 1960 της Κούβας » ; Πόσοι ομοφυλόφιλοι οπαδοί του γνωρίζουν ότι είχε φυλακίσει ομοφυλόφιλους; 

Μήπως οι εθελοντές του Ομπάμα σε αυτή την καμπάνια στα κεντρικά γραφεία στο Τέξας με την αφίσα του Τσε στον τοίχο γνωρίζουν ότι ο Γκεβάρα αντέταξε διακαώς οποιεσδήποτε ελεύθερες εκλογές; Πόσο "προοδευτικό" είναι αυτό; 

Πόσο κοινωνικά δίκαιο ήταν ότι ο Τσε εξοργίστηκε όταν οι Ρώσοι έκλεισαν τα μάτια κατά τη διάρκεια της πυραυλικής κρίσης της Κούβας το 1962 και απέσυραν τα πυρηνικά τους βλήματά από το νησί, αποτρέποντας κατά συνέπεια έναν πυρηνικό πόλεμο; Ο Γκεβάρα ήταν τόσο ενθουσιώδης ιδεολόγος ώστε απόλαυσε το φάντασμα από εκατομμύρια ζωές Κουβανών να θυσιάζονται στο βωμό του κομμουνισμού, δηλώνοντας την Κούβα "έναν λαό έτοιμο να θυσιαστεί για τα πυρηνικά όπλα, στα οποία η στάχτη τους θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως βάση για νέες κοινωνίες." 

Ο Τσε ήταν ένας ναρκισσιστής που καυχιόταν ότι «δεν έχω σπίτι, σύζυγο, παιδιά, γονείς, ή αδέλφια, οι φίλοι μου είναι φίλοι εφ' όσον σκέφτονται σαν κι εμένα, πολιτικά. "Αυτό είναι ένα πρότυπο για τους σημερινούς «μετα-πολιτικούς» ψηφοφόρους υποστηρίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσουμε πέρα από τον κομματισμό; 

Η γελοιότητα της λατρείας του Τσε είναι ουσιαστικά μια πλήρης αποτυχία. Ως γιατρός, δεν είχε κάνει ποτέ πρακτική. Όταν ετέθει επικεφαλής της κουβανικής οικονομίας κατά την έναρξη της κυβέρνησης Κάστρο, οι αδιάλλακτες κομμουνιστικές υπαγορεύσεις του έπεσαν απόλυτα στο έδαφος, από το οποίο ποτέ δεν ανακτήθηκαν. Ταπεινωμένος, και επίσης θυμωμένος ότι ο Κάστρο δεν ενθάρρυνε αρκετή επανάσταση στο εξωτερικό, στη συνέχεια προσπάθησε να οδηγήσει τέτοιες δονκιχωτικές περιπέτειες στην Αργεντινή, το Κονγκό και τη Βολιβία, αποτυγχάνοντας οικτρά παντού, θυσιάζοντας τις ζωές από δεκάδες αφελείς, ιδεολόγους νέους οπαδούς, ως εξαπατημένα πιόνια στην υπηρεσία του δόγματος της προσωπικότητάς του. 

Ένας άλλος λόγος που εγκατέλειψε την Κούβα στα μέσα της δεκαετίας του 1960 ήταν το πλήρες χάος που δημιούργησε στην ιδιωτική του ζωή. Αν και κήρυττε τη σεξουαλική αγνότητα στους συναδέλφους του, ήταν ένας ξεδιάντροπος μοιχός που εγκατέλειψε δύο γυναίκες και πολλά παιδιά, κάποια νόμιμα, άλλα όχι. 

Γιατί τόσοι πολλοί εξακολουθούν να θαυμάζουν αυτόν τον κακοποιό; 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα βίντεο από το εκτελεστικό απόσπασμα δολοφονίας του συνταγματάρχη Cornelio Rojas


Εδώ βλέπουμε .... μια αποκεφαλισμένη προτομή του Τσε Γκεβάρα στη Βενεζουέλα



27 Ιανουαρίου - Για ακόμη μια φορά, ένα μνημείο στον Αργεντινό τρομοκράτη Τσε Γκεβάρα στη Βενεζουέλα έχει χάσει το κεφάλι του.

Αυτή τη φορά ήταν στην πόλη της Μέριδα, όπου χιλιάδες φοιτητές βγήκαν στους δρόμους τη Δευτέρα και την Τρίτη για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού από το καθεστώς του Τσάβες.

Τουλάχιστον δύο άλλα μνημεία του αιμοσταγή δολοφόνου καταστράφηκαν στη Βενεζουέλα, από εκείνους που δεν θέλουν να γίνει η Βενεζουέλα μια άλλη Κούβα.

«Όχι στο κλείσιμο του RCTV και όχι άλλες συσκοτίσεις," έγραψαν στο μπροστινό μέρος του μνημείου.

Η προτομή τέθηκε σε ισχύ πριν από δύο χρόνια απέναντι από το Universidad de los Andes (ULA).

Την Τρίτη οι μαθητές πήραν τις βαριοπούλες και άφησαν ακέφαλο τον Τσέ.


Από τον εγγονό του Τσε Γκεβάρα, Canek Σάντσες Γκεβάρα: 

"Η κουβανική επανάσταση πέθανε πριν από μερικά χρόνια: έπρεπε να αφανιστεί από εκείνους που ενεργούν στο όνομά του για να βεβαιωθούν ότι δεν στρεφόταν εναντίον τους ήταν θεσμοθετημένη και πνίχτηκε από τη γραφειοκρατία του, από τη δωροδοκία, το νεποτισμό και την ακαμψία  του πολύ-εορτασμένου κουβανικού «επαναστατικού» κράτους. Όλη η κριτική μου για τον Φιντέλ Κάστρο προέρχεται από την εγκατάλειψή του στα ιδανικά της ελευθερίας, από την προδοσία του λαού του και τον τρομακτικό του ζήλο να βάλει τα συμφέροντα του κράτους πάνω από εκείνα του λαού του. 

Ας είμαστε ειλικρινείς, ένας νεαρός επαναστάτης όπως ο Φιντέλ Κάστρο στη σημερινή Κούβα δεν θα έπρεπε να σταλεί στην εξορία. Θα έπρεπε να πυροβοληθεί. " 

Δημοσιεύθηκε στην μεξικανική εφημερίδα Proceso τον Οκτώβριο του 2004.

"Οταν στέλνεις ανθρώπους στο εκτελεστικό απόσπασμα, η δικαστική απόφαση είναι περιττή ... Οι διαδικασίες αυτές είναι μια αρχαΐζουσα λεπτομέρεια αστών. Αυτό είναι η επανάσταση! Και μια επανάσταση πρέπει να γίνει μια κρύα φονική μηχανή που υποκινείται από καθαρό μίσος. Πρέπει να δημιουργήσουμε την παιδαγωγική του τοίχου! 

(Ελ Paredón) "--Eρνέστο« Τσε »Γκεβάρα


Το μνημείο για τον Τσε Γκεβάρα στη Βενεζουέλα καταστράφηκε μόλις εννέα ημέρες μετά τα εγκαίνια του.

Πρίν 



Μετά



Στις 8 Οκτωβρίου, ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Jorge Rodríguez. ο πρέσβης της Κούβας στη Βενεζουέλα και άλλοι αξιωματούχοι των κυβερνήσεων της Κούβας και της Βενεζουέλας, ταξίδεψαν στο Pico El Aguila, ένα από τα υψηλότερα βουνά της Βενεζουέλας, για να παρουσιάσουν ένα μνημείο για τον Αργεντινό αιμοσταγή δολοφόνος Τσε Γκεβάρα.

Η πράξη πραγματοποιήθηκε ζωντανά από την τηλεόραση της κυβέρνηση στη Βενεζουέλα και την Κούβα και αναφέρθηκε σε όλο τον επίσημο Τύπο.

Ομως το μνημείο διήρκεσε μόνο εννέα ημέρες. Αργά χθες το βράδυ μια ομάδα που αυτοαποκαλείται "Comando Patriótico del Páramo" γάζωσε το μνημείο με πολυβόλα.

Το μνημείο, που ήταν από βαρύ θωρακισμένο γυαλί, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μόλις πριν από δύο ημέρες, ενώ είχε επισκεφθεί την Κούβα, ο Ούγκο Τσάβες έκανε αναφορά στο μνημείο κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας, μετά την υπογραφή οικονομικών συμφωνιών με τον εν ενεργεία «πρόεδρο» Ραούλ Κάστρο.

Σύμφωνα με τον Τσάβες, το μνημείο για τον Τσε Γκεβάρα ήταν η απόδειξη της αγάπης που ο λαός της Βενεζουέλας είχε για την δολοφονία των εκατοντάδων αθώων Κουβανών.


Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας έχει ξεκινήσει μια έρευνα σχετικά με τους πυροβολισμούς, αλλά δεν ανέφερε αν θα αντικατασταθεί.


Ο Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα ονειρευόταν τη δημιουργία του «νέου ανθρώπου» με κάθε κόστος. Κατά τη διάρκεια της πυραυλικής κρίσης της Κούβας, ήταν υπέρ ενός πυρηνικού πολέμου, επειδή πίστευε ότι ένας καλύτερος κόσμος θα μπορούσε να κατασκευαστεί από τις στάχτες, ανεξάρτητα από το κόστος σε εκατομμύρια ζωές. Με την εμμονή του στα αντι-αμερικανικά συναισθήματα και την υπέρ-σοβιετική θέση του, επέτυχε έναν ρόλο στην ιστορία που αντιπροσωπεύει την μια αποτυχία μετά από την άλλη, και στην Κούβα, καθώς επίσης και σε όλες τις άλλες χώρες όπου πήγε να προαγάγει και να διαδώσει την επανάσταση του Κάστρο.

Ο Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός αδίστακτου δικτάτορα και ενός αντιπάλου της ελευθερίας. Πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και ενέμεινε φανατικά σε αυτό το ευαγγέλιο. Αυτή η «εξιδανικευμένη εικόνα» είναι αυτός που, ως ένα σύγχρονος Μέγας Ιεροεξεταστής, αφάνισε πολλούς από τους εχθρούς του με ένα μόνο πιστόλι πυροβολόντας στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Και είναι επίσης ο ίδιος που έχει συντάξει αυτές τις λέξεις που είναι τυπωμένες στα έντυπα της ταυτότητας των νέων κουβανών στρατιωτών που εστάλησαν να πολεμήσει στην Αγκόλα: 

"Το Τυφλό μίσος ενάντια στον εχθρό, δημιουργεί μια ισχυρή ώθηση που ραγίζει τα όρια των φυσικών ανθρώπινων περιορισμών, που μετασχηματίζουν το στρατιώτη σε μια αποτελεσματική, εκλεκτική και κρύα φονική μηχανή. Οι άνθρωποι χωρίς μίσος δεν μπορούν να θριαμβεύσουν ενάντια στον αντίπαλο.»


Δείτε το βίντεο  Η ανατομία ενός μύθου       
                           
Ακούστε τη μαρτυρία όσων γνώριζαν τον Ερνέστο Γκεβάρα, γνωστός ως Τσε, και όσων υπέφεραν από τα πολλά του εγκλήματα. Από τα ρατσιστικά σχόλια του ενάντια σε Κουβανούς και μεξικανούς. Η πραγματική ιστορία αυτού του εγκληματία ειπωμένη από εκείνους που τον ήξεραν, δεν είναι η ψεύτικη ιστορία που διαδώθηκε από τους Χολιγουντιανούς υποστηρικτές του-Κάστρο.


Η Προτομή του αποκεφαλίστηκε από δυσαρεστημένος Βενεζολάνους.
Μερικοί Βενεζουελάνοι, δυσαρεστημένοι με την προδοσία του προέδρου τους Ούγκο Τσάβες, ο οποίος έχει γίνει μια μαριονέτα της δικτάτορας της Κούβας Φιντέλ Κάστρο, αποκεφάλισαν μια προτομή του αργεντινού μισθοφόρου Τσε Γκεβάρα στο Καράκας.



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger