Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η ΒΕΛΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ: ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!

Όσον αφορά την υποτιθέμενη επιχείρηση στο Βέλγιο ενάντια στο ISIS / ή του αποκαλούμενου πυρήνα των ισλαμιστών τρομοκρατών δεν υπήρχε καμία τέτοια πράξη. Είναι ενα ακόμη ψέμα, μια απλή φάρσα, που εύκολα μπορεί να αποδειχθεί.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Ιανουαρίου 2015


Λίγες ημέρες μετά την ψεύτικη επίθεση στο Γαλλικό περιοδικό από τους υποτιθέμενους τρομοκράτες, και τους αποδεδειγμένα σκηνοθετημένους σε στούντιο αποκεφαλισμούς από τους δήθεν ισλαμιστές του ΙΣΙΣ που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2014 από την CIA και την Μοσάντ και ξεσκεπάσαμε από το μπλόγκ Αθέατη γνώση, δεν θα μπορούσε σαφώς να λείπει και η ψεύτικη καταδίωξη των τζιχαντιστών από την αντιτρομοκρατική στο Βέλγιο.

Ποιός τρομοκρατικός πυρήνας; Αν δύο ή περισσότεροι άνθρωποι σκοτώνονται σε ένα χαλάζι από πυροβολισμούς, στη συνέχεια, θα πρέπει να υπάρχει και κάποια απόδειξη για αυτό. Αυτές οι αποδείξεις περιλαμβάνουν στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος ή του θανάτου, όπλα, και, φυσικά, τα πτώματα.

Σε αυτή την φάρσα, εκτός από το υποτιθέμενο αίμα στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε, το οποίο βρέθηκε πασαλειμένο επάνω στον τοίχο στο εσωτερικό του κτηρίου στην σκάλα, δεν υπάρχει καμία άλλη απόδειξη μιας πραγματικής επίθεσης. Αντ 'αυτού, υπάρχει μια πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων ότι πρόκειται απλώς για ψέμα.




Οι ύποπτοι άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Υπήρχε μια έντονη μάχη για αρκετά λεπτά. Το Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο (βλέπε φωτό παρακάτω) μας δείχνει μια σκοτεινή όψη του κτιρίου μέσα σε εκρήξεις, πυροβολισμούς και σειρήνες, και μια φωτιά με σύννεφα καπνού.

Στο ζωντανό βίντεο μπορείτε να δείτε ότι τα κεφάλια των υποτιθέμενων τζιχαντιστών κινούνται ελέγχοντας. Οι τύποι δεν μοιάζουν με κάποιους ληστές ή τζιχαντιστές, αλλά, μάλλον με άτομα επιβολής του νόμου ή απλά πράκτορες της Μοσάντ που παρουσιάζονται ως μονάδες επιβολής του νόμου.

Η αντιτρομοκρατική αστυνομία μπορεί προφανώς να δει μέσα σε ένα φλεγόμενο κτίριο σε αυτή την αρπάξει από ένα βίντεο το οποίο φέρεται να δείξει την επιδρομή σε μια υποτιθέμενη τζιχάντ κύτταρο στην ανατολική Βελγική πόλη του Verviers χθες το βράδυΕδώ υποτίθεται ότι πραγματοποιείται η επίθεση κατά των τρομοκρατών. Μας λένε ότι ήταν πολύ οργανωμένοι. Πόσο αφελείς όμως μπορεί να είναι οι υποτιθέμενοι τρομοκράτες ώστε να προκαλούν τους πυροβολισμούς έχοντας αφήσει αναμμένο το φώς έξω από το κτήριο γνωρίζοντας ότι αυτό θα προκαλέσει την αντιτρομοκρατική αστυνομία;

Επίσης, οι κρότοι απο τα όπλα μπορούν να ακουστούν, τα οποία προφανώς και είναι άσφαιρα. Στα μέλη των τρομοκρατών φαρσέρ φαίνεται να φωτίζει ο φακός τους. Δεν θα έπρεπε να φαίνεται ότι έχουν στην κατοχή τους όπλα; Θα μπορούσαν να καταλήξουν νεκροί ή τραυματίες και είναι τόσο αναίσθητοι;

belgianhoax2

Επίσης, τι άλλο φαίνεται, το οποίο είναι πολύ αποκαλυπτικό;

belgianhoaxarmsignal

Αυτό συμβαίνει στο τέλος των πυροβολισμών. Είναι ο σιωνιστής ηθοποιός κρίσης που δίνει ένα σήμα με το χέρι του για κάποιο λόγο. Θα μπορούσε να έκανε κάτι τέτοιο η τρομοκρατική ομάδα των αποκεφαλιστών του ISIS;

Πρόκειται για τζιχαντιστές που επέστρεψαν από τη Συρία, ανέφερε βελγικό δίκτυο - Ένας τραυματίας νοσηλεύεται υπό αστυνομική φύλαξη - «Την τελευταία στιγμή αποτρέψαμε μεγάλη τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε ο εισαγγελέας.

Μετά την εμφάνιση των δυο υποτιθέμενων τζιχαντιστών που δήθεν σκοτώθηκαν κατά την καταδίωξη της αστυνομίας, η Αθέατη γνώση ερεύνησε περεταίρω την υπόθεση, διότι δεν πιστέψαμε τίποτα απολύτως από όσα λένε.

Παρά το γεγονός ότι η ομοσπονδιακή εισαγγελία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ταυτότητα των δύο ατόμων που σκοτώθηκαν από τις ειδικές μονάδες κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Βερβιέ την Πέμπτη το βράδυ, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν είναι ούτε ο Redwane Hajaoui αλλά ούτε κι ο Tarik Jadaoun.




Αυτοί οι δύο πήγαιναν να πολεμήσουν στη Συρία πριν από ένα χρόνο. Οι δύο άνδρες δεν ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια των ερευνών που διεξάγονται στο Βερβιέ την Πέμπτη το βράδυ από την ειδική μονάδα της αστυνομίας του Βελγίου.

Ο πρώτος Redwane Hajaoui (αριστερά στη φωτογραφία) αυτοαποκαλείται Abu Khalid Al Maghribi. Ο δεύτερος Jadaoun Tarik φέρει το ψευδώνυμο Αμπού Χάμζα Belgiki.

Είναι επιβεβαιωμένο ότι ένας από τους υπόπτους που πυροβολήθηκε ονομάζεται Souhaid El-Abdi. Το τρίτο άτομο που συνελήφθη από την αστυνομία είναι ο Marouane El-Bali. Πρόκειται για δύο κάτοικους Βρυξελλών.



Απίστευτο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει την στημένη επίθεση στο βέλγιο: Σχέδιο της ΕΕ για τη σύσταση ομάδας για την καταπολέμηση της προπαγάνδας του τζιχάντ στο Βέλγιο 

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 presstv




Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να δημιουργήσει έναν πυρήνα συμβούλων στο Βέλγιο στο οποίο οι κυβερνήσεις μέλη θα μπορούν να αξιοποιήσουν και να καταπολεμήσουν της προπαγάνδα της τζιχάντ, δήλωσε σε εφημερίδα στις 3 Ιανουαρίου ένας ανώτατος αξιωματούχος της ΕΕ.


«Η ιδέα είναι για το Βέλγιο να υποδεχθεί έναν πυρήνα εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα μπορούν να προσφέρουν τις ευρωπαϊκές χώρες άμεσες απαντήσεις σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας," δήλωσε ο υπεύθυνος της Αντιτρομοκρατικής Δράσης της ΕΕ Gilles de Kerchove στην εφημερίδα Le Soir.


Ο De Kerchove εξήγησε ότι οι εμπειρογνώμονες που συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα θα προσφέρουν «αντι-αφηγήσεις" και άλλα μηνύματα για την καταπολέμηση της προπαγάνδας που χρησιμοποιείται από το Ισλαμικό Κράτος και άλλες ομάδες τζιχαντιστών. 


ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;;;;
13 Ιανουαρίου 2015 CNN


Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να θεσπίσει νομοθεσία που θα επιτρέπει στις αρχές να διατηρήσουν μια βάση δεδομένων όλων των ταξιδιωτών, παρόμοια με μια νομοθεσία που θεσπίστηκε στις ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου,  δήλωσε στο CNN ο Συντονιστής της αντιτρομοκρατικής στην ΕΕ.


Είδατε πως συνδέουν το ενα περιστατικό με το άλλο για να πάρουν ακόμη πιό βαριά μέτρα αστυνόμευσης; Η αποδεδειγμένη απάτη της 11ης Σεπτεμβρίου σε σχέση με τους αποκεφαλισμούς του ΙΣΙΣ, και το τρομοκρατικό επεισόδιο στην Γαλλία και το Βέλγιο.

17 Ιανουαρίου 2015: Μετά την αιματηρή αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην πόλη Βερβιέ στα ανατολικά της χώρας και το επεισόδιο στο σταθμό μετρό Ριμπαουκούρτ των Βρυξελλών, η Βελγική κυβέρνηση κάλεσε τις ένοπλες δυνάμεις για να αναλάβουν τον ρόλο διαφύλαξης της ασφάλειας. Περίπου 150 στρατιώτες από το τάγμα των Αρδεννών Κυνηγών και το 3ο τάγμα αλεξίπτωτων, αναπτύχθηκε από το Σάββατο το πρωί για να προστατεύσει "στατικά" δεκαπέντε ευαίσθητες τοποθεσίες σε Βρυξέλλες και Αμβέρσα.



Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, έβαλαν και την Ελλάδα μέσα σε αυτό το κόλπο της φάρσας στην υποτιθέμενη επίθεση των τζιχαντιστών στο Βέλγιο, λέγοντας ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος του πυρήνα που διαλύθηκε την Πέμπτη με την υποτιθέμενη επέμβαση της αστυνομίας, φέρεται να οργάνωσε την επιχείρηση στην Ελλάδα. Το όνομα του μας λένε ότι είναι Abou Omar Soussi.



Εχετε παρατηρήσει ότι οι αποκεφαλισμοί των θυμάτων με τις πορτοκαλί ρόμπες από τους Τζιχαντιστές σταμάτησαν ως δια μαγείας; 

Αποφάσισαν τώρα να σκηνοθετούν στημένες επιχειρήσεις υποτιθέμενων Τζιχαντιστών. Οπως καταλαβαίνετε αυτό που θέλουν να πετύχουν τα λαμόγια της Νέας τάξης Πραγμάτων, είναι να εγκαθιδρύσουν σε πρώτη φάση το αστυνομικό κράτος σε όλη την Ευρώπη, το οποίο μετέπειτα θα ενσωματωθεί ως κάτι το φυσιολογικό στην επερχόμενη παγκόσμια χούντα του Αντιχρίστου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger