Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΓΑΠ: ΥΠΕΡ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Ο Γιώργος Παπανδρέου καλεσμένος χθές στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" έδωσε τις δικές του απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα του δημοσιογράφου και του παρευρισκομένου κοινού.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Ιανουαρίου 2015


Μετά από την καταστροφή της χώρας μας την οποία έβαλε 5 χρόνια πρίν με τρόπο δόλιο στο ΔΝΤ, δεν κάνει καθόλου αυτοκριτική, αλλά αντιθέτως κατηγορεί τον Κώστα Καραμανλή ως κύριο υπαίτιο αυτών που ζούμε και παρουσιάζεται ως ο πιό σωστός και αλάνθαστος πρωθυπουργός στην διακυβέρνηση του.

Σε πολλές από τις απαντήσεις του κατά την διάρκεια της εκπομπής, ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε τουλάχιστον 3 φορές για ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ότι δεν είχαμε τρόπο να αποφύγουμε το μνημόνιο την τρόικα και το ΔΝΤ και ότι δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις όπως π.χ η βοήθεια της Ρωσίας.

Η Πράσινη ανάπτυξη, αν θυμάστε, ήταν η καραμέλα που πιπιλούσε την εποχή εκείνη ο αμερικανόφερτος ΓΑΠ στην Ελλάδα για να εφαρμόσει τον βρώμικο σκοπό που του είχαν αναθέσει τα αφεντικά του.

Πράσινη ανάπτυξη ως γνωστόν, όπως έχουμε αναφέρει και στην Αθέατη γνώση σημαίνει η Ατζέντα 21, όπου προτείνει εφαρμογή της πράσινης βιώσιμης ανάπτυξης. Να γίνει δηλαδή αποβιομηχάνιση όλης της Μεσογείου στην Ευρώπη, της Βορείου Αμερικής και της Ρωσίας.

Οπως έχει γράψει σε σχετικό άρθρο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, βιώσιμη ανάπτυξη σημαίνει: κλείστε όλα τα εργοστάσια στις περιοχές που ανέφερα, πηγαίνετέ τα σε τριτοκοσμικές χώρες, όπου ελέγχουν τα πάντα αυτοί οι τρεις, με εταιρίες ιδιωτικές και φυσικά πάρτε και τους πόρους: φυσικά αέρια, άνθρακες, πετρέλαια, χρυσό, βοξίτες, ουράνιο. Από τον Πούτιν.


Επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου έιπε ότι: Δεν είχαμε την δυνατότητα να δανειστούμε από πουθενά αλλού. Και συνεχίζει λέγοντας: Είχα πάει στον Πούτιν, και όταν του ζήτησα να χρηματοδοτήσει την χώρα μας, να αγοράσει ομόλογα, εκείνος άλλαξε την κουβέντα και έπιασε κάποιο άλλο ζήτημα περί στρατιωτικών προμηθειών.

Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι η πράσινη ανάπτυξη (μέρος της οποίας περιγράφεται στην ατζέντα 21 όπως η "αποβιομηχάνιση") που ανέφερε στην δήλωση του ο Παπανδρέου αναιρεί άμεσα την οποιαδήποτε επιθυμία του για βοήθεια από την Ρωσία και τον Πούτιν. 

Η απάτη αυτή του ΓΑΠ, επιβεβαιώνεται επίσης και από τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, βουλευτή στη Δούμα, με το κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2011

«Ηρθε ο Παπανδρέου στη Ρωσία πέρυσι τον Φεβρουάριο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθε. Ο ηγέτης της Ρωσίας ήταν έτοιμος να δώσει 25 δισ. ευρώ, δεν έχω λόγο να μην το πω δημοσίως, γιατί έχω ο ίδιος γνώση του ζητήματος. Και ήταν μάλιστα έτοιμος να τα δώσει ως πρώτη δόση βοήθειας στην Ελλάδα, όμως, δυστυχώς... Ηταν δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, οι λεπτομέρειες δεν έχουν πια σημασία, αφού προφανώς οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. είπαν όχι.

«Δεν είναι μυστικό ότι εγώ κανόνισα την κατ' ιδίαν συνάντηση, ζητήθηκε η βοήθειά μου από την ελληνική πλευρά. Το πρωί συναντήθηκα με τον Παπανδρέου στην Κρατική Δούμα, μείναμε οι δυο μας με τον μεταφραστή και του είπα ότι δεν χρειάζεται να προβληματίζεται για τίποτε, ότι ο Πούτιν έχει καλή και θετική διάθεση, γι' αυτό και θα προτείνει να μείνουν μόνοι τους κι εφόσον δώσει κι αυτός τη συγκατάθεσή του, μπορεί να του θέσει οποιοδήποτε ζήτημα θεωρεί χρήσιμο. Ηταν έτοιμος να ακούσει τα πάντα», υποστήριξε ο κ. Σαββίδης, υπογραμμίζοντας ότι η συνομιλία κράτησε τελικά μόλις 20 λεπτά και λίγο αργότερα ενημερώθηκε από το Κρεμλίνο «ότι κατά τη διάρκειά της ο Παπανδρέου ουσιαστικά δεν έκανε απολύτως καμία ερώτηση, αλλά μιλούσε για τα οικολογικά προβλήματα της Ελλάδας».

Το χιουμοριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο με τον Γιώργο Παπανδρέου να ανακρίνεται από τον Πούτιν, το οποίο επεξεργάστηκε ο συντάκτης της Αθέατης γνώσης Vagedim πρίν από 3 χρόνια, αν και χιουμοριστικό, εχει μεγάλη δόση αλήθειας η οποία αντικατοπτρίζει την σαπίλα του ΓΑΠ και τον τρόπο που έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger