Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ένα ενδιαφέρον για το bitcoin και το ψηφιακό νόμισμα κάνει ο αντιπρόεδρος και διευθυντής έρευνας της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ του Σαιντ Λούις David Andolfatto - κάτι σπάνιο μεταξύ των αξιωματούχων της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Ιανουαρίου 2015


Σήμερα, σχεδόν όλα τα χρήματα που χρησιμοποιούνται από τον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα, καθώς και όλα τα χρήματα στις σύγχρονες οικονομίες, ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι είναι ψηφιακά.

Ο Andolfatto προχώρησε τόσο πολύ στην ανάλυση του ώστε να δείξει ότι το δίκτυο Bitcoin δεν είναι πολύ διαφορετικό από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ , και ότι, ενώ αντιτάσσονται ιδεολογικά, είναι ιδιαίτερα παρόμοια στη δομή και τους στόχους τους. 

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα του Σεντ Λούις είναι μόνο μία από τις 12 τράπεζες που απαρτίζουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, η οποία εποπτεύει τις τράπεζες των κρατών-μελών, τις τραπεζικές εταιρείες χαρτοφυλακίου και τις εταιρείες χαρτοφυλακίου δανείων, και παρέχει εκπαιδευτικές προεκτάσεις.

Η Αθέατη γνώση, είναι η μοναδική ιστοσελίδα που έχει ενημερώσει τους αναγνώστες της για την προγραμματισμένη προώθηση του ψηφιακού νομίσματος σε παγκόσμια κλίμακα εντός του 2015. 

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται καθημερινά από τα γεγονότα που τρέχουν με υπερβολικά γοργούς ρυθμούς, και τα οποία μας αποκαλύπτουν ότι σε γενικές γραμμές, το ψηφιακό νόμισμα είναι σχεδόν έτοιμο να εισέλθει στην καθημερινότητα μας - αφού ήδη αυτή την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, η προπαγάνδα μιας αχρήματης κοινωνίας προωθείται εντατικά και μαζικά από τους ιθύνοντες υπερασπιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger