Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ BITSTAMP Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΧΑΚΕΡΣ

Η κορυφαία εταιρεία ανταλλαγής Bitcoin στην Ευρώπη έχει αναγκαστεί να αναστείλει την λειτουργία της αφού έχασε εκατομμύρια δολάρια την αξία του εικονικού νομίσματος που οφείλεται σε παραβίαση από χάκερς.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Ιανουαρίου 2015


Η εταιρεία Bitstamp, με βάση την Σλοβενία ​​και το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει σταματήσει τις αναλήψεις και συμβούλευσε τους πελάτες να μην προχωρούν σε καταθέσεις μετά την παραβίαση της ασφάλειας.

Η τελευταία εξέλιξη θα τροφοδοτήσει ακόμη περισσότερο τις ανησυχίες για θέματα ασφάλειας γύρω από την εκκολαπτόμενη βιομηχανία Bitcoin, που έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την κορυφαία εταιρεία ανταλλαγής Mt Gox που οδήγησε στην πτώχευση της επιχείρησης και μια κρίση εμπιστοσύνης στο κρυπτονόμισμα.

Η Bitstamp, που θεωρείται η τρίτη πιο πολυσύχναστη εταιρεία ανταλλαγής Bitcoin στον κόσμο, δήλωσε ότι περίπου 19.000 bitcoins - αξίας περίπου 5 εκατομμυρίων δολαρίων - έχουν χαθεί αφότου τα « λειτουργικά πορτοφόλια» τους τέθηκαν σε κίνδυνο. 

Η ιστοσελίδα "έπεσε" τη Δευτέρα και βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση επισκευής.

Αυτές οι παραβιάζεις που πραγματοποιούνται από χάκερς, είναι προβλεπόμενες από το σύστημα του ψηφιακού νομίσματος να υφίστανται. Οση ασφάλεια και να καλύπτεται μελλοντικά από τις εκάστοτε εταιρείες ανταλλαγής, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα τους γκρεμίζουν το σύστημα, μέχρι να μας περάσουν το μήνυμα ότι το πιό ασφαλές πορτοφόλι που δεν θα μπορεί να παραβιαστεί ποτέ από χάκερς θα είναι το χέρι μας.

Παραμέινετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις του ψηφιακού νομίσματος μόνο στην Αθέατη γνώση.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger