Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ: ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Αγρυπνούν εκείνοι οι οποίοι έχουν ευθύνες για την ανθρωπότητα και προσπαθούν να χαράξουν τον σταυρό του Χριστού ως όπλο εναντίον του Διαβόλου.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Μαρτίου 2015




Ο Πατέρας Σάββας Αχιλλέως στην ζωντανη εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο Prisonplanet.gr στις 3 Μαρτίου 2015. Η απομαγνητοφώνηση της ομιλίας πραγματοποιήθηκε από την Αθέατη γνώση.

Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, 
πνεύμα αργίας, περιεργίας,
φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοί δως.

Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης,
υπομονής, και αγάπης χάρισε μοί τω σω δούλω.

Οι μέρες που ζούμε, είναι μέρες Αγιες και μετανοίας που μας δίνει ο Θεός για προετοιμασία, και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι μονιασμένοι κάτω από την αγάπη του Χριστού για να μας σώσει.

Την Κυριακή είναι η Υψωσις του Τιμίου Σταυρού. Τον Σταυρό του Χριστού που έχουμε ως όπλο εναντίον του Διαβόλου. 

Κύριε, ὅπλον κατά τοῦ διαβόλου, τόν Σταυρόν σου ἠμίν δέδωκας, φρίττει γάρ καί τρέμει, μή φέρων καθορᾶν αὐτοῦ τήν δύναμιν. Ὅτι νεκρούς ἀνιστά, καί θάνατον κατήργησε. Διά τοῦτο προσκυνοῦμεν, τήν ταφήν σου καί τήν ἔγερσιν.

Αξίωσε μας Κύριε να φτάσουμε την ημέρα της ανάστασής σου και την εβδομάδα των παθών σου, και φύλαγε τα παιδιά σου σε ολο τον κόσμο όπου κι αν υπάρχουν στα πέρατα της γής. 

Είναι ευλογία από το Θεό ότι έχουμε Δημοκρατία, ελευθερία και την ευτυχία να λατρεύουμε το Θεό μας. Μακάρι ο πανάγαθος Θεός να μας φυλάει μέχρι την τελευταία μας αναπνοή. 

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε τώρα είναι ότι δεν μπορούμε με το πείσμα και την εξανάγκαση να δώσουμε την ψυχή μας στον Σατανά. Δεν μπορούμε να υποκύψουμε και να πούμε ορίστε πάρε την ψυχή μου, διότι, αν κερδίσεις ολόκληρο τον κόσμο και χάσεις την ψυχή σου τότε ποιό το όφελος;

Οταν ζητάμε βοήθεια από τον Χριστό εκείνος ποτέ δεν μας εγκαταλείπει. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger