Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ {ΒΙΝΤΕΟ}

Υπάρχει Θεός; κι αν ναι, γιατί δεν είναι δίκαιος και επιτρέπει να υποφέρουν οι άνθρωποι;

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Μαρτίου 2015


Πολλές φορές αναρωτιόμαστε καθημερινά βλέποντας την αδικία που υπάρχει στον κόσμο μας, για πιό λόγο ο Παντοδύναμος Θεός δεν βοηθάει τα πλάσματα του να μην υποφέρουν από αρρώστιες, πείνα, δίψα, πολέμους και όλα αυτά τα φριχτά που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας μέχρι την στιγμή που θα φύγουμε από τον κόσμο αυτό.

Είναι άπειρα τα αναπάντητα ερωτήματα που υποβάλλουμε συχνά στον εαυτό μας και συνήθως δεν μπορούμε να δώσουμε μια εξήγηση, πέφτοντας αρκετές φορές στο αμάρτημα να ρίχνουμε το φταίξιμο στον ίδιο τον Θεό κατηγορόντας τον ως υπεύθυνο, αφού ως δημιουργός του σύμπαντος έχει τη δυνατότητα με μια του ενέργεια να αλλάξει οτιδήποτε κακό υφίσταται πάνω στη γή.

Επίσης πολλοί είναι αυτοί που πέφτουν στο ατόπημα της μη ύπαρξης του Τριαδικού Θεού, και δυστυχώς δεν είναι μόνο οι άθεοι που το χρησιμοποιούν ως εύκολη και φτηνή δικαιολογία, αλλά και εμείς οι Χριστιανοί που υποτίθεται ότι πιστεύουμε.

Η Αθέατη γνώση σας προτείνει να παρακολουθήσετε το υπέροχο αυτό βίντεο που ακολουθεί το οποίο επιμελήθηκε ο χρήστης του Youtube  † Αwakener †  



atheatignosi




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger