Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

MOTHER COMPANY: ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Όλοι σχεδόν έχουν ακούσει ότι για να μην υπάρχουν θρησκευτικές έριδες στο παγκόσμιο κράτος , θα επιβάλουν και μια παγκόσμια θρησκεία.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Μαρτίου 2015


Η Μητρική εταιρεία, θα μαζέψει όλο το χρέος όλων των χωρών ώστε τα πάντα να της ανήκουν.

Η εκκλησία, που θα χρηματοδοτείται από την Μητρική Εταιρεία θα αναλάβει να <<προστατεύει>> τους απόρους και τους δυστυχείς.

Το κόκκινο εξάκτινο αστέρι , η εξάλφα , είναι το υπέρτατο σύμβολο της σατανικής τυραννίας .

Τι είπε χιλιάδες χρόνια πρίν ο προφήτης Αμώς για τον Μολόχ και το αστέρι.


Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από τον Τόμο 27 ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ του Δημοσθένη Λιακόπουλου από την σειρα βιβλίων "Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας". Το άρθρο επιμελήθηκε ο συντάκτης Δημήτρης Παπαδούδης για την Αθέατη γνώση.

Η παγκόσμια θρησκεία είναι αυτή που θα δώσει την << πνευματική>> τροφή στον πεινασμένο παγκόσμιο λαό, την νέα ηθική και τον νέο τρόπο σκέψης.

Ποιά είναι όμως η θρησκεία αυτή ;

Η Μητρική εταιρεία ( η εταιρεία που θα μαζέψει όλο το χρέος όλων των χωρών ώστε τα πάντα να της ανήκουν ) , θα φροντίσει για την ύπαρξη <<καταστημάτων έκφρασης του θρησκευτικού συναισθήματος.

Εκεί θα πηγαίνουν όλοι και θα εκφράζει ο καθένας ότι θέλει από μέσα του , γιατί φανερά θα πρέπει να ακολουθεί το <<ουδέτερο τυπικό της παγκόσμιας πίστης>>.

Η λατρεία των αρχαίων θεών , των Νεφελίμ έχει ήδη προγραμματιστεί.

Ας δούμε όμως την διαχρονικότητα της λατρείας των αρχαίων συμβόλων και των αρχαίων θεών.

Θα έχουμε την επιβολή του κόκκινου εξάκτινου αστεριού των Rotschlid που θα καθιερωθεί ως σύμβολο του ανώτατου θηρίου και της Βαβυλωνιακής μαύρης μαγείας.

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο , αλλά η εκκλησία της νέας εποχής , η εκκλησία που θα χρηματοδοτείται από την Μητρική Εταιρεία θα αναλάβει να <<προστατεύει>> τους απόρους και τους δυστυχείς.

Χαίρε Κρόνε , Χαίρε Μολόχ , Χαίρε Βάαλ , θα είναι το σύνθημα που θα αντικαταστήσει το <<Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με >>.

Προσέξτε τα λόγια τους , δεν θα λένε για παράδειγμα Μολώχ ελέησον με αφού κανένα έλεος δεν θα δείξουν οι Νεφελίμ.

Ας δούμε τι λέει η γραφή.

<<και ανελάβετε την σκηνήν του Μολόχ και το άστρον του θεού υμών Ρεμφάν , τους τύπους ούς εποιήσατε προσκυνείν αυτοίς και μετοικιώ υμάς επέκεινα Βαβυλώνος >>. ( Και πήρατε την σκηνή-ναό του Μολώχ και το αστέρι του θεού σας του Ρεμφάν , κάνοντας τα εικόνες για να τα λατρεύετε , και θα σας παω πέρα από την Βαβυλώνα). ( Πράξεις Αποστόλων Κεφάλαιο 7 στίχος 43 ).

Το κόκκινο εξάκτινο αστέρι το είχανε ως σύμβολο οι Rotschlid.

Το κόκκινο εξάκτινο αστέρι , η εξάλφα , είναι το υπέρτατο σύμβολο της σατανικής τυραννίας .( Εξάλφα είναι το σύμβολο του Σαμαέλ καθώς εαν στις έξι άκρες της βάλει κανείς τα γράμματα της λέξης ΣΑΜΑΕΛ ταιριάζουν απόλυτα ).

Η προέλευση του μπορεί να ανιχνευθεί μέχρι πίσω στην Βαβυλώνα , και χρησιμοποιήθηκε για να κοσμήσει τα είδωλα των αμέτρητων ειδωλολατρών και παγανιστικών θεών που λατρεύουν οι φυλές και οι λαοί από την Χαναάν και την Σουμερία στην Ασσυρία μέχρι την Αίγυπτο και την Φοινίκη.

Το εξάκτινο αστέρι αντιπροσωπεύει μια φιλοσοφία με βάση την πιο μαύρη από τις δαιμονικές μαγείες. 

Μάγισσες και αποκρυφιστές , στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη Γη , το χρησιμοποιούν ως μια μαγική συσκευή που αυτοί ονομάζουν ως Εξάγραμμαο , το άστρο του Μεφιστοφελή και σφραγίδα του Σολομώντα.

Είναι στην πράξη του σύμβολο που θα καθορίσει με τον καλύτερο τρόπο την κουλτούρα , την νοοτροπία , την θρησκεία , και το πεπρωμένο , του παγκόσμιου λαού της Μητρικής Εταιρείας.

Σήμερα αναφερόμαστε σε αυτό το σύμβολο ως αστέρι του Δαυίδ ( υπάρχει η εξάλφα που όπως είπαμε είναι το σύμβολο του Σαμαέλ-Σατανά και στην σημαία του Ισραήλ ) , παρόλο που οι Γραφές δεν αναφέρουν τίποτε σχετικά με αυτό.

Πράγματι , στην Παλαιά Διαθήκη ο Δαυίδ , βασιλιάς του Ισραήλ , δηλώνει πολλές φορές ότι η ασπίδα του ήταν αποκλειστικά και μόνο ο Κύριος , ο Θεός.

Ο Δρ O.J. Graham , ένας Χριστιανός λόγιος ο οποίος είναι Εβραίος στην καταγωγή είναι συγγραφέας ενός σχετικού βιβλίου πάνω στο θέμα αυτό.

Ο Dr Graham επισημαίνει ότι το κόκκινο εξάκτινο αστέρι δεν προέρχεται από το Ισραήλ ή τους Εβραίους αλλά από την Αίγυπτο και την Βαβυλώνα.

Επισημαίνει επίσης , ότι αυτό το αστέρι << έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό στην μαγγανεία , τον αποκρυφισμό την μαγεία και την αστρολογία.>>.

Στην λατρεία του αληθινού Θεού των προφητών , το εξάκτινο αστέρι ,δεν αποτελούσε ποτέ χαρακτηριστικό γνώρισμα , ωστόσο , κατά τις περιόδους της εξέγερσης και της αποστασίας , οι Ισραηλίτες πάντα επέστρεφαν και πάλι στην λατρεία των ειδώλων των ψεύτικων θεών των Νεφελίμ δηλαδή και το εξάκτινο αστέρι εχρησιμοποιείτο και σε αυτήν την ειδωλολατρική λατρεία.

Ανακαλύπτουμε , ότι η αριθμολογική αξία αυτού του συμβόλου , είναι 666 , το οποίο , όχι συμπτωματικά , είναι ο αριθμός του θηρίου όπως αναφέρεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης της Αγίας Γραφής. Στο κεφάλαιο 13 μιλά για το ειδεχθές σχέδιο του Σατανά και του Αντιχρίστου να απαιτούν από κάθε πρόσωπο στην γη να πάρει είτε το <<σήμα ή το όνομα ή τον αριθμό του θηρίου >> . Αυτός ο αριθμός είναι το 666.

Όπως εξηγεί ο Δρ Graham στο βιβλίο του <<Το εξάκτινο αστέρι , Προέλευση και χρήση >>:  Αυτό το σύμβολο αποτελείται από έξι μέσα έξι μέσα σε έξι , δηλαδή έξι κορυφές , έξι τρίγωνα , έξι πλευρές του εσωτερικού εξαγώνου. Δεν υπάρχει κανένα άλλο σύμβολο που να είναι τόσο τέλεια κωδικοποιημένο με τον αριθμό 666 , τον αριθμό του θηρίου ( πράγμα λογικό αφού το όνομα Σαμαέλ όπως είναι το όνομα του διαβόλου είναι η εξάλφα όπως είπαμε ).

Το ότι αυτό το εξάκτινο αστέρι αποκαλείται από τους αποκρυφιστές ως Σφραγίδα του Σολομώντα χωρίς αμφιβολία οφείλεται στο γεγονός ότι σύμφωνα με το βιβλίο των Βασιλέων Γ , κεφάλαιο 10 , στίχος 14 στην Παλαιά Διαθήκη , ο Σολομών απποστάτης βασιλιάς του Ισράηλ ( και μέγας μάγος ) , απαιτούσε οι αρχιερείς του Ναού στην Ιερουσαλήμ να τιμούν ετησίως το μεγαλείο του με ένα δώρο 666 ταλάντων χρυσού .

Έτσι βλέπουμε ότι ο βασιλιάς του Ισραήλ Σολομών θεωρούσε τον αριθμό 666 ως <<ιερό>> και συνέδεε τα υλικά πλούτη με αυτόν τον <<ιερό αριθμό>>.

Σήμερα κάποιοι ραβίνοι ισχυρίζονται ότι αυτός ο αριθμός - τον οποίο η Καινή Διαθήκη χαρακτηρίζει ως απεχθή και εκπρόσωπο του Σατανά είναι ένας αριθμός που αρμόζει στον ερχόμενο Μεσσία τους ( ο οποίος βασικά είναι ήδη εδώ μιας και ο Αντίχριστος ζει πλέον ανάμεσά μας ).

Επικαλούμενοι το σχόλιο Γκόαρ Βίλνα στο Zohar της Καμπάλα , γράφουν ο αριθμός 666 περιέχει κρυμμένες , μέσα σε αυτόν εξυψωμένες και υψηλές μεσσιανικές δυνατότητες ( λογικό να το λένε αφού το 666 είναι το σύμβολο του Σαμαέλ όπως και η εξάλφα ).

Η εγκυκλοπαίδεια Judaica λέει για το εξάγραμμο , ή εξάκτινο αστέρι , το 1822 χρησιμοποιήθηκε σαν έμβλημα των  Rotschlid όταν ο αυστριακός αυτοκράτορας τους αναγόρευσε αριστοκράτες.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σήμερα είναι ο Λόρδος Jacob Rothschild της Μεγάλης Βρετανίας. Το βιβλίο του Δανιήλ στην Αγία Γραφή λέει ότι το τελικό βασίλειο στον πλανήτη Γη θα είναι το τέταρτο βασίλειο του θηρίου που θα καταβροχθίσει όλο τον κόσμο.

Ο λόρδος  Jacob Rothschild είναι ο τέταρτος βαρόνος των Rothschild κατέχει τον τίτλο βασιλιάς του Ισραήλ. Δεν είναι ενδιαφέρον που έχουμε ένα πολιτικά ισχυρό και ασύγκριτά πλούσιο άνθρωπο , τον τέταρτο βαρόνο των Ρότσιλντ , ο οπόιος κατέχει τον βρετανικό τίτλο ευγενείας του Λόρδου , έχει το βιβλικό όνομα Ιακώβ και επίσης τον τίτλο ο βασιλιάς του Ισραήλ ; 

Υπάρχουν σήμερα παρεπιπτόντως και άλλοι σημαίνοντες Ρότσιλντ. Για παράδειγμα έχουμε τον Ναθαναήλ , γιο του Λόρδου Ιακώβ ,αλλά και και τον David Rothschild. Και οι δυό τους είναι εξέχουσες προσωπικότητες παγκόσμια και δραστηριοποιούνται στο τομέα των οικονομικών και στον κοινωνικό και πολιτικό κόσμο. 

( Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η οικογένεια αυτή όπως και κάποιες άλλες , αποτελούν υπάκουα όργανα του Αντιχρίστου για να ολοκληρωθεί ό,τι λίγο έχει μείνει από το σχέδιο του για να φανερωθεί κι επίσημα στον κόσμο ).

Χιλιάδες χρόνια πρίν είπε ο προφήτης Αμώς για τον Μολόχ και το αστέρι.

<<Μάλιστα αναλάβετε την σκηνήν του Μολόγχ σας και του Χιάν , τον αστέρα του θεού σας , τα είδωλα υμών , τα οποία εκάμετε εις αυτούς . Δια τούτο θέλω σας μετοικίσει επέκεινα της Δαμασκού λέγει Κύριος>>. Αμώς κεφάλαιο 5 , στίχοι 26-27.

Ο Αμώς προχώρησε πάρα πολύ περισσότερο δηλώνοντας .

8. Κύριος ο Θεός ώμοσεν εις εαυτόν , Κύριος ο Θεός των δυνάμεων λέγει , Εγώ βδελύττομαι την έπαρσιν του Ιακώβ και εμίσησα τα παλάτια αυτού , δια τούτο θέλω παραδώσει την πόλιν και το πλήρωμα αυτής.

9.   Και δέκα άνθρωποι εαν εναπολειφθώσιν εν μια οικία , θέλουσιν αποθάνει ( το όνομα του <<θεου >> των Εβραίων είναι Γιαχβέ και προέρχεται από τον θεό Βααλ μιλάμε για θεό λοιπόν με προέλευση εκ Νεφελίμ , δεν έχει σχέση ο Γιαχβέ με τον Ιησού Χριστό ).

14. Αλλ ιδού , εγώ θέλω επαναστατήσει έθνος εναντίον σας , οίκος Ισραήλ , λέγει Κύριος ο θεός των δυνάμεων και θέλουσι σας καταθλίψει από εισόδου Αιμάθ έως του ποταμού της ερήμου. 

Αμώς κεφάλαιο 6 στίχοι 8-9 , 14 .

Και οι βωμοί του Ισάακ θέλουσιν ερημωθή και τα αγιαστήρια του Ισραήλ θέλουσιν αφανισθή και θέλω σηκωθή εναντίον του οίκου Ιεροβοάμ εν ρομφαία. 

Αμώς Κεφάλαιο 7 , στίχος 9.

Σημείωστε ότι στην προφητεία του Αμώς ο Θεός είπε << απεχθάνομαι την έπαρση του Ιακώβ. Ο Θεός μας λέει μισούσε , τα βδελύγματα του <<σαρκικού>> έθνους του Ισραήλ . Ο Ιακώβ ήταν ένας πνευματικός άνθρωπος και αγάπημενος του Θεού αλλά οι διάδοχοί του απεχθάνονταν λέει τον Θεό.

Και υπάρχουν και οι ψεύτικοι θεοί που ο αποστατημένος λαός του Ισραήλ λάτρευε μάταια και έτσι προσβάλλεται ο αληθινός Θεός.

Τι συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε από τις θεότητες που ονομάζονται Μολόχ , Ρεφάμ , Χιούμ , στους οποίους το αστέρι λειτούργησε ως σύμβολο τέτοιας αφοσίωσης ;

Βλέπουμε δηλαδή ότι υπάρχε μια διαρκής λατρεία πρός τις θεότητες του σκότους τους Νεφελίμ.

Όχι μόνο στους πλανεμένους λαούς , αλλά και μέσα στους Εβραίους στους οποίους υποτίθεται είχε αποκαλυφθεί ο πραγματικός Θεός ( που ήταν στην πραγματικότητα ο Γιαχβέ-Βααλ , ο Νεφελίμ ).

Οι ψευτοθεοί δεν ήταν αποκυήματα της φαντάσιας των αρχαίων λαών αλλά ήταν πρόσωπα υπαρκτά που ο θρύλος είχε μεταφέρει διαμέσου των χιλιετιών , αφού κάποτε οι λεγόμενοι αρχαίοι θεοί ήταν οι διοικητές του κόσμου μας.

Έφεραν μάλιστα μαζί τους και την παράδοση της εμπειρίας των λαών που έφτασε ως τις μέρες μας και δημιούργησε λαικές φράσεις όπως.

1. Υποχθόνιος τύπος.

2.  Ηγεσίες που πίνουν το αίμα των λαών ( Οι Νεφελίμ έτρωγαν τους ανθρώπους κι έπιναν το αίμα τους ).

3. Πρασίνισε από το κακό του ( Πράσινο είναι το χρώμα του κακού γενικά).

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger