Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Σταδιακή κατάργηση όλων των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το 2020.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Μαρτίου 2015


.Τα χάρτινα εισιτήρια στην Αγγλιά θα καταργηθούν σταδιακά μέχρι το 2020

.Οι επιβάτες θα πληρώνουν από τα κινητά τους τηλέφωνα ή την έξυπνη κάρτα.

.Με την κατάργηση των εισιτηρίων θα γίνουν πιο προσιτά τα τρένα και θα επιτρέπουν στους επιβάτες μεγαλύτερη ευελιξία.

.Στην Ελλάδα η έξυπνη κάρτα, αναμένεται να υλοποιηθεί ως το Μάιο του 2016


Ο Υφυπουργός Μεταφορών της Βρετανίας λέει ότι οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα και τις έξυπνες κάρτες ως τρόπο πληρωμής για να ταξιδέψουν.

Βλέπετε ότι η "έξυπνη κάρτα" όπως αποκαλέιται στη Βρετανία, αλλά επίσης και η "κάρτα του πολίτη" στην Ελλάδα, προωθείται με γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Τα χάρτινα εισιτήρια στην Αγγλιά για ταξίδια στο σιδηρόδρομο θα καταργηθούν σταδιακά μέχρι το 2020 με τους επιβάτες να πληρώνουν αντ αυτού από τα κινητά τους τηλέφωνα ή την έξυπνη κάρτα.

Το μέτρο αυτό που θα εφαρμοστεί στην Βρετανία θα ακολουθηθεί και από άλλα κράτη, και σίγουρα ενα από αυτά θα είναι και η Ελλάδα, της οποίας έχουν θέσει ως όρο στο Μνημόνιο να εφαρμοστεί ως το Μάιο του 2016 όπως γράψαμε σε πρόσφατο άρθρο μας στην Αθέατη γνώση.

Ο Υφυπουργός Μεταφορών της Βρετανίας δικαιολόγησε ότι η κίνηση κατάργησης των έντυπων εισιτηρίων ήταν αναγκαία για να γίνουν πιο προσιτά τα τρένα και να επιτρέπουν στους επιβάτες μεγαλύτερη ευελιξία.

Οι ταξιδιώτες των τρένων στο Λονδίνο είναι ήδη σε θέση να χρησιμοποιούν την "Κάρτα Oyster» (παρόμοια με την έξυπνη κάρτα) για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για το σιδηροδρομικό της πρωτεύουσας, του υπόγειου και του δικτύου των λεωφορείων.

Στο μέλλον, οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για να κάνουν τις αγορές και να διατηρήσουν το εισιτήριό τους στην κινητή συσκευή τους, καθώς επίσης και για τα αεροπορικά ταξίδια. 

Τα χάρτινα εισιτήρια, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί στους σιδηροδρόμους 170 χρόνια, θα καταργηθουν σταδιακά.

Πολλά μέτρα έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα μέσω των μνημονίων μέχρι να φτάσουμε στην παγκόσμια διακυβέρνηση των πολιτικών και μετέπειτα του Αντιχρίστου.

Τα μνημόνια ακολουθούνται από δανειακές συμβάσεις εν μέσω ψευτοαπειλών που δεν θα τελειώσουν ποτέ αν δεν υλοποιηθούν τα απαιτούμενα που αναγράφονται - και πάντα με αντάλλαγμα να μας εξασφαλίζουν κάθε φόρα τη δόση μας. Ενα από αυτά, αναμένεται να είναι και η κατάργηση των έντυπων εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger