Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ BITCOIN

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά πρός τη δόξα τραβά. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Απριλίου 2015


Η απουσία του τηλεαστέρα Γιάννη Βαρουφάκη από την επικαιρότητα, προκάλεσε στερητικό σύνδρομο στους υποστηρικτές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter. Ετσι, ο Υπουργός Οικονομικών αποφάσισε να επανέλθει δριμύτερος στα «πράγματα» με ενα (όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος) «πρωταπριλιάτικο αστείο».

Στους περισσότερους μπορεί να άρεσε και να γέλασαν με το Πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιάννη Βαρουφάκη, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια πίσω από αυτό το αθώο όπως φαίνεται δημοσίευμα του.

Ο Υπουργός ανέβασε ενα άρθρο στην ιστοσελίδα greece.greekreporter το οποίο προώθησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με τίτλο: Γιάνης Βαρουφάκης: «Η Ελλάδα θα υιοθετήσει το Bitcoin Εάν δεν επέλθει συμφωνία με το Eurogroup".

Συγκεριμένα το άρθρο αναφέρει: 

«Τη στιγμή που οι πιστωτές της Ελλάδας πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί τους όρους για να προχωρήσει στην χρηματοδότηση ώστε η χώρα να μην χρεοκοπήσει, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μοιάζει να έχει έναν ακόμα άσσο στο μανίκι του», αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας.

Ο δεύτερος σπουδαιότερος στοχαστής στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Prospect, εξηγεί το δημοσίευμα, εξέπληξε τους στενότερους συμβούλους του σε μία μυστική συνάντηση όταν είπε: «Αρκετά. Θα χρησιμοποιούμε Bitcoin».

«Πηγές πολύ κοντά στον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας δήλωσαν στο Greek Reporter ότι σήμερα ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε μία μυστική συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών ώστε να τους προετοιμάσει σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις στο ερχόμενο Eurogroup αποτύχουν», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Οσοι όμως είχαν διαβάσει το άρθρο της Αθέατης γνώσης την 21 Φεβρουαρίου 2015 ΕΔΩ θα καταλάβαιναν μετά την ανάγνωση του άρθρου του Βαρουφάκη ότι αφενώς μπορεί το δημοσίευμα να είναι απλά ενα πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά αφ΄ετέρου κρύβει και μια αλήθεια η οποία είναι εξαφανισμένη από τα ΜΜΕ.

Μια αλήθεια που φανέρωσε η Αθέατη γνώση για τις πληροφορίες που έχει σχετικά με την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος. Κάποτε ο Βαρουφάκης ήταν αντίθετος με το Bitcoin, όμως φέτος είχε πάρει πίσω οσα είπε στο παρελθόν και έκανε συγκρίσεις μεταξύ του σχεδιασμού του Bitcoin και του ευρώ.

Είπε:

«Παραδόξως, αν η τεχνολογία του Bitcoin, προσαρμοστεί κατάλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επωφελώς στην Ευρωζώνη ως όπλο κατά του αποπληθωρισμού».

Δεν πρόκειται λοιπόν για πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά για μια πραγματικότητα που σας κρύβουν όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να είστε σε πλήρη άγνοια σχετικά με αυτά που ετοιμάζουν στο μέλλον για την Ελλάδα.

Ο Βαρουφάκης έχει τους λόγους του που θέλει να προωθήσει το ψηφιακό νόμισμα στη Ελλάδα, και προφανώς βρήκε να περάσει στον κόσμο αρχικά την ιδέα του Bitcoin η γενικά του ψηφιακού νομίσματος μέσω ενός πρωταπριλιάτικου αστείου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger