Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ: ΟΙ ΓΚΟΙΜ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Τα σύγχρονα παιδιά δηλητηριάζονται όπως ποτέ ξανά στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το ποσοστό του αυτισμού στην Αμερική που έχει ανέβει στα ύψη σε 1 στα 68 παιδιά, σε σχέση με το 2012 από 1 σε 88 παιδιά, βάζοντας τον αυτισμό ξεκάθαρα σε κατηγορία "επιδημίας". 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Απριλίου 2015
































Αλλά μην περιμένετε καμία ενέργεια απο το CDC σε αυτή την επιδημία. Το CDC γνωρίζει πολύ καλά γιατί τα ποσοστά αυτισμού έχουν εκτιναχθεί σε ολόκληρη την Αμερική, αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια, το CDC προωθεί μια ιστορία συγκάλυψης για να προστατεύσει τα εταιρικά συμφέροντα των πραγματικών ενόχων. 

Οι ιατρικές επιχειρήσεις που δηλητηριάζουν τα παιδιά με σκοπό το κέρδος, δεν είναι μόνο οι ιατρικές εταιρείες. Δηλητηριάζουν επίσης και με άλλους δόλιους τρόπους που καταστέλλουν την ελεύθερη σκέψη, την επίθεση την καλή υγεία και τη συντριβή της ψυχής των παιδιών. 

το Ιταλικό Υπουργείο Υγείας πρόσφατα παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο MMR, προκάλεσε αυτισμό σε ένα εννιάχρονο αγόρι, το οποίο υπέστη φλεγμονή του εγκεφάλου και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο αφότου εμβολιάστηκε.

Οι "ευαίσθητοι" αυτοί άνθρωποι σας έχουν πείσει ότι θέλουν μόνο το καλό του παιδιού σας, και υποτίθεται ότι έχουν ορίσει αυτή την ημερομηνία ως μια Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται. Θέλουν αρχικά να καταστρέψουν με τις χημικές ουσίες το DNA μας, και έπειτα να μας σκοτώσουν. 

Δεν πρόκειται για ενα σενάριο συνομωσίας, είναι μια πραγματικότητα.

Σε ποιο σημείο θα φτάσει ο αυτισμός ..... 1 στα 10 παιδιά; Ε, δεν είναι ότι πολύ μακριά. Ο αυτισμός συνδέεται με τα εμβόλια και τον υδράργυρο, Στο CDC ειρωνεύονται προσποιούμενοι ότι τα παιδιά δεν έχουν υποστεί ζημία.

Στην επικράτηση του αυτισμού το 1980 αναφέρθηκαν ως 1 στα 10.000 κρούσματα. Στη δεκαετία του ενενήντα, η επικράτηση ήταν 1 στις 2500 και αργότερα 1 στα 1000. Μαζί με την αύξηση του αυτισμού αυξήθηκαν και τα θανατηφόρα εμβόλια. Αναρωτηθείτε πόσα εμβόλια κάνατε τη δεκαετία του 80 και πόσα τώρα;

Τα λαμόγια κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Εχουν τους υποταγμένους γκοίμ να εκτελούν πιστά τις εντολές που προωθεί το παγκόσμιο σάπιο σύστημα τους.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger