Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! ΦΕΤΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ {ΒΙΝΤΕΟ}

Ίσως οι έξυπνοι μετρητές να μην είναι τόσο ασφαλείς, ούτε και η «πιο έξυπνη» ιδέα να τοποθετηθούν στα σπίτια των ανθρώπων μετά από όσα γνωρίζουμε γι ΄αυτούς.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Απριλίου 2015


Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι μετρητές είναι γνωστό ότι εκρήγνυνται από καιρό σε καιρό, και εκτός από αυτό το γεγονός συνεχώς εκθέτουν τους κατόχους τους σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, και παρά το γεγονός ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή δεδομένων για όλους όσους ζούν σε ένα σπίτι (οι νεότερες εκδόσεις μπορούν να στέλνουν σήματα από μεμονωμένες μπρίζες σε ένα σπίτι κάθε 15 δευτερόλεπτα όπου μετέπειτα αναλύονται με τους αλγορίθμους αποσύνθεσης)…. και τώρα συνέβει αυτό.

Ένα φορτηγό έπεσε επάνω σε έναν στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Στόκτον της Καλιφόρνια πρίν από μερικές ημέρες, προκαλώντας μια απότομη αύξηση της τάσης του ρεύματος που οδήγησε τελικά στην ανατίναξη 5.000 περίπου έξυπνων μετρητών μέσα στα σπίτια των ανθρώπων, αφήνοντας τους χωρίς ρεύμα. Οι εκρήξεις έγιναν γύρω στις 8:30 το πρωί.

Οι γείτονες στην περιοχή του Στόκτον περιέγραψαν το συμβάν ως ένα μεγάλο κρότο, σαν να έσκασε κάπου κοντά μια βόμβα αρκετά ισχυρή για να ταρακουνήσει ένα σπίτι.

Με καθυστέρηση σχεδόν μιας 5ετίας, τίθεται σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα εγκατάστασης 160.000 εως 200.000 έξυπνων μετρητών ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, με προθεσμία ολοκλήρωσης εντός του 2015. 

Η Αθέατη γνώση είχε ενημερώσει από πέρυσι τους αναγνώστες της ΕΔΩ ότι πρόκειται για ένα έργο που υλοποιεί ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), η θυγατρική της ΔΕΗ. 

Η αντικατάσταση των σημερινών μετρητών με «έξυπνους»προωθήθηκε φυσικά από την Ε.Ε.

Εννοείται πως η εγκατάστασή τους θα είναι υποχρεωτική!

Η καταμέτρηση, θα γίνεται on-line. Ο μετρητής κάθε 15 λεπτά θα συγκεντρώνει στοιχεία, τα οποία στο τέλος της ημέρας θα αποστέλλει μέσω δικτύου ασύρματης κινητής τηλεφωνίας ή των δικτύων της ΔΕΗ. 

Από τους υποσταθμούς της θα αποστέλλονται είτε μέσω οπτικής ίνας, είτε δικτύου κινητής στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ.

Το πιλοτικό έργο θα πρέπει να το έχει ολοκληρώσει ο ανάδοχος μέσα στο 2015. Η Ελλάδα μέχρι το 2018 θα πρέπει να έχει αποψιλώσει όλα τα παλιά ρολόγια και να βάλει στη θέση τους 7 εκατομμύρια «έξυπνους μετρητές».

Σε πιλοτική μορφή οι μετρητές θα μπουν υποχρεωτικά:
- Νομός Ξάνθης 60.000
- Λέσβος, Λήμνος, Αγ. Ευστράτιος 80.000
- Νομός Λευκάδας 20.000
- Αττική 7.000
- Κεντρική Μακεδονία 3.000
Προαιρετικά θα μπουν στα νησιά Θήρα (17.000), Κύθνος (3.000) και Μήλος (10.000).

Θα πέι κάποιος ... "Εγώ δεν θέλω τέτοια πράγματα στο σπίτι μου, είναι δικαίωμα μου!!! "

Η απάντηση όμως από τη ΔΕΗ θα είναι: " Δυστυχώς είναι υποχρεωτικό. όποιος δεν δεχτεί να βάλει τον μετρητή στο σπίτι του θα του κόψουμε το ρεύμα! Και «Ξύδι» σε όσους αντιδράσουν" που θα έλεγε και ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ.

Οπότε τώρα, αντί απλώς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συνεχή επιτήρηση, τη συλλογή δεδομένων, ή τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία από την έκθεση ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας, ή το δυναμικό για μια τυχαία φωτιά το σπίτι, υπάρχει επίσης η δυνατότητα κάποιο φορτηγό τυχαία να χτυπήσει μια κολώνα της ΔΕΗ προκαλώντας τον έξυπνο μετρητή σας να εκραγεί, αφήνοντας επίσης το σπίτι σας και εσάς χωρίς ρεύμα για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ίσως και περισσότερο, μέχρι να μπορέσει να αντικατασταθεί.

Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger