Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΣΤΟ «ΟΧΙ» ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η Αθέατη γνώση είχε ξεκαθαρίσει την απάτη που παίζεται πίσω από την συγκυβέρνηση Σύριζα Ανέλ όσον αφορά το σχέδιο που τους έχει ανατεθεί για απόλυτη εξαθλίωση του Ελληνικού Εθνους.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Ιουλίου 2015


Οποιο κόμμα παίρνει τα ηνία της κυβέρνησης είναι υποχρεωμένο (αν έχει φιλοδοξίες για την παραμονή του στην εξουσία) να ακολουθήσει τα ίδια βήματα που περπάτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις 

Φορώντας πάντοτε την μάσκα του "υπέρ πίστης και πατρίδας"(βλέπε ΑΝΕΛ) , και ύστερα από τα άπειρα ψέμματα που ξεστόμισαν στα άχρηστα προεκλογικά τους προγράμματα τα δυο κόμματα, κατάφεραν ως αποτέλεσμα να φέρουν την αβεβαιότητα και τον τρόμο στον κόσμο για το αύριο και του φόρτωσαν τις ευθύνες που δεν άντεχαν πολιτικά να επωμιστούν, ώστε αυτοί να αποχωρήσουν αλώβητοι και εμείς να επιλέξουμε τον θάνατό που μας αρέσει.

Το δημοψήφισμα που επεξεργάστηκε εντέχνως πρόχειρα η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ απαιτούν αφενός από τους ψηφοφόρους τους να επιλέξουν το ΟΧΙ ως αντίσταση στα μέτρα της Τρόικας, και αφετέρου τους αναγκάζουν να ψηφίσουν το ΝΑΙ δημιουργώντας ελέγχους κεφαλαίων και γονατίζοντας την αγορά.

Σνοδοιπόρος όμως στο ΟΧΙ των Σύριζα και Ανέλ προστέθηκε και το τεκτονικό τάγμα της Χρυσής Αυγής, όπου ο αρχηγός τους με σημερινή του ανακοίνωση γίνεται για ακόμη μια φορά υποχείριο της ψευτοαριστερής κυβέρνησης του Σύριζα.

Τα λαμόγια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ονομάζονται "Golden Dawn"όσο κι αν προσπαθούν να δείξουν την υποτιθέμενη απέχθεια τους στα μνημόνια και τους διεθνής τοκογλύφους που πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού, οι ίδιοι γίνονται μνημονιακότεροι των μνημονιακών και προτρέπουν τους ψηφοφόρους να ταχθούν υπέρ του ΟΧΙ και να επιλέξουν με κλειστά μάτια το μνημόνιο που προτείνει ο Σύριζα. 

Διαβάστε παρακάτω τι προτείνει η Χρυσή Αυγή με επίσημο διάγγελμά της από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, και μετά θα σχολιάσουμε τα λεγόμενα του:

Η Χρυσή Αυγή είναι αυτονόητο ότι θα πει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα διότι η πρόταση αυτή των λεγομένων Ευρωπαίων εταίρων, για μας των διεθνών τοκογλύφων, είναι μία πρόταση, η οποία θα υποδουλώσει οικονομικά την Πατρίδα μας, θα βυθίσει την οικονομία μας σε ύφεση και είναι γνωστό, εξάλλου, ότι όπως το 2010 είπαμε ΟΧΙ στο Μνημόνιο, το ίδιο θα πούμε και το 2015. Αν χρειαστεί, το ίδιο θα πούμε και το 2020 και το 2025, γιατί για εμάς τους Εθνικιστές η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και η υπαγωγή της Πατρίδας μας στο αγγλικό δίκαιο, που σημαίνει δήμευση κάθε εθνικής περιουσίας, είναι απαράδεκτη. Είναι τίποτε άλλο από την μετατροπή της Χώρας μας σε μια αποικία χρέους.

Οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ τεράστιες, τεράστιες και για την ανευθυνότητα, την οποία έδειξε διενεργώντας αυτό το δημοψήφισμα χωρίς να έχει εξασφαλίσει την ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα. Τεράστιες οι ευθύνες, επίσης, και στο πολιτικό σύστημα εν γένει γιατί ό,τι πληρώνουμε σήμερα, η κατάσταση η τραγική των τελευταίων ημερών, δεν είναι αποτέλεσμα της εξαγγελίας του δημοψηφίσματος αλλά μίας ένοχης πολιτικής 40 ολόκληρων χρόνων, μίας πολιτικής σπατάλης, μίζας και ρεμούλας.

Εχουμε και λέμε λοιπόν!

1. Η Χρυσή Αυγή τάσσεται αυτονόητα υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Μόνο που το ΟΧΙ αυτό δεν σημαίνει ΟΧΙ στα μνημόνια της καταστροφής, αλλά ΟΧΙ στο μνημόνιο της Τρόικας επιλέγοντας το μνημόνιο Τσίπρα ως καλύτερο το οποίο αναπόφευκτα θα είναι η συνέχεια της εξαθλίωσης μας.

2. Παρουσιάζονται ως Εθνικιστές που δεν δέχονται την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την υπαγωγή της Πατρίδας μας στο αγγλικό δίκαιο, που σημαίνει δήμευση κάθε εθνικής περιουσίας, ενώ θα ψηφίσουν ΟΧΙ.

Ο καθένας μπορεί να ψάξει στο διαδύκτιο και να βρεί ότι το περιεχόμενο των επικαιροποιήσεων των Συμβάσεων είναι το ίδιο. Η επικαιροποιήση διέπεται από το αγγλικό δίκαιο, και εναποθέτει, σε περίπτωση διαφοράς, την αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου. 

3. Ρίχνουν ευθύνες στον Σύριζα για την ανευθυνότητα του να προτείνει δημοψήφισμα χωρίς να εξασφαλίσει την ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα. Σε αυτές εδω τις λέξεις επιβεβαιώνεται η στήριξη που υπάρχει ανάμεσα σε Χρυση Αυγή και Σύριζα όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ερώτημα που τίθεται στο δημοψήφισμα, για το ποίο μνημόνιο πρέπει να επιλέξει ο λαός δεν τους "χάλασε" καθόλου, παρα μόνο ότι δεν εξασφαλίστηκε η ρευστότητα στις τράπεζες!

Το ΚΚΕ τουλάχιστον έχει ξεκαθαρίσει την θέση του με ψηφοδέλτιο ΑΚΥΡΟ που θα μοιράσει στους ψηφοφόρους για να ρίξουν στην κάλπη. Μια κίνηση που θα μπορούσε να πράξει και η Χρυσή Αυγή με αντίστοιχο δικό τους ψηφοδέλτιο.

Εν τω μεταξύ τα μέτρα που αναγράφονται στην πατσαβούρα που ανακοίνωσαν ως ψηφοδέλτιο μεταξύ ΝΑΙ η ΟΧΙ δεν ισχύουν πλέον ύστερα από την αναθεωρημένη πρόταση των δανειστών. 

Οπότε; οι γκοίμ παραπλανημένοι για ακόμη μια φορά θα ψηφίσουν την κυριακή ενα βροντερό ΟΧΙ που δεν θα αντιστοιχεί ουσιαστικά πουθενά παρά μόνο στην παραμονή ενός πρωθυπουργού μαριονέτα στην καρέκλα της εξουσίας ο οποίος μέχρι στιγμής αυτούς τους πέντε μήνες προσπαθεί να επιβιώσει και δεν έχει κάνει καμία επώδυνη μεταρύθμιση από αυτές που υπέγραψε στο μνημόνιο στις 20 Φεβρουαρίου ώστε να νιώσουν οι αδαείς ψηφοφόροι του το πόσο απατεώνας είναι.

Από την άλλη το "ΝΑΙ" θα αναγκάσει τον Τσίπρα η τον Καμμένο να παραιτηθούν από την κυβέρνηση και αμέσως θα συσταθεί μια οικουμενική κυβέρνηση (δήθεν σωτηρίας) που θα δεχτεί τα οποιαδήποτε μέτρα ζητήσουν οι τοκογλύφοι.

Η εντολή που έχει λάβει ο Τσίπρας σχετικά με τις οδηγίες που του δόθηκαν από τα ξένα κέντρα εξουσίας είναι να συνεχίσει την δέσμευση της πατρίδας μας στο ήδη υπάρχον μνημόνιο με νεα υφεσιακά μέτρα που θα γονατίσουν την Ελλάδα.

Οπότε; Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα! Η απάντηση μας είναι αποχή από το δημοψήφισμα απάτη όπου όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του θα σημαίνει συνέχιση των μνημονίων.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger