Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ BTCGREECE: Η ΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ BITCOIN ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑ 400%

Ο Θάνος Μαρίνος, ιδρυτής του μοναδικού ανταλλακτηρίου Bitcoin στην Ελλάδα, μίλησε για την τρέχουσα κρίση χρέους και την αύξηση του Bitcoin σε δημοτικότητα στην Ελλάδα και σε όλη την ΕΕ.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Ιουλίου 2015


Λόγω των σημερινών ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων που επιβλήθηκαν στη χώρα, το BTCGreece είναι το μόνο μέρος, εκτός από το ενιαίο Bitcoin ΑΤΜ στην Αθήνα, όπου οι Έλληνες μπορούν να αγοράσουν bitcoins αυτή τη στιγμή.

Ο Θάνος Μαρίνος ανέφερε ότι "Είμαστε το μοναδικό ανταλλακτήριο που λειτουργεί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή καθώς οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται υπό έλεγχο των κεφαλαίων."

"Η ζήτηση για το Bitcoin τις τελευταίες 4 εβδομάδες έχει αυξηθεί κατά 400% και ο αριθμός των νέων εγγεγραμμένων πελατών κατά 600%."

"Η προθεσμία της 30ης Ιουνίου είχε κάνει πολλούς Έλληνες να αγοράσουν πριν επιβληθούν οι έλεγχοι κεφαλαίων. Τώρα είμαστε το μόνο ανταλλακτήριο που μπορεί να πουλήσει σε Έλληνες."

"Πιστεύω στο Bitcoin ως νόμισμα και ως την μεγαλύτερη τεχνολογική καινοτομία των ημερών μας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται ήδη για blockchain λύσεις (δημόσιο αρχείο συναλλαγών για το Bitcoin) και υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να εισαγάγουν προγράμματα λύσης blockchain για την ελληνική οικονομία. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Drachmaeconnect.com  που στοχεύει στον τομέα του τουρισμού, μία από τις κύριες βιομηχανίες στην Ελλάδα."

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger