Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ: ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜ ΒΑΑΛ {ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ}

Το Σάββατο 25 Ιουλίου παρουσιάστηκε στην Αμερική, άγαλμα του Βάαλ από την εκκλησία του Σατανά όπως είχε προαναγγείλει ότι θα κάνει από το 2014 κάτι που έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο μας άρθρο στην Αθέατη γνώση.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis / Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Ιουλίου 2015





Οι εκατοντάδες υποστηρικτές επευφημούσαν, "Χαίρε Σατανά», την στιγμή που το άγαλμα του Βάαλ παρουσιάστηκε από δύο ομοφυλόφιλους σατανιστές άνδρες οι οποίοι στη συνέχεια φιλήθηκαν με πάθος μπροστά του.



Το μνημείο που στήθηκε στην Οκλαχόμα έχει ύψος 2,13 μέτρα και περιλαμβάνει την μορφή του Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ, με πόδια και κεφάλι τράγου και σώμα ανθρώπου, ο οποίος κάθεται πάνω σε πέτρινη πλάκα και πλαισιώνεται από δύο χαμογελαστά παιδιά τα οποία τον κοιτούν με θαυμασμό.



Κάθε επισκέπτης κατέβαλλε τουλάχιστον 25 δολάρια για ένα εισιτήριο για την αποκλειστική αυτή προσωπική εκδήλωση.







Νωρίτερα την ίδια ημέρα ομάδες χριστιανών πραγματοποίησαν διαδηλώσεις στην πόλη.

Η συγκεκριμένη πάντως σατανιστική οργάνωση, επιμένει οτι η ανέγερση του μνημείου τους είναι εντός των συνταγματικών δικαιωμάτων τους, σύμφωνα και με τον  εκπρόσωπο τους  Lucien Greaves, ο οποίος ανέφερε και ότι το άγαλμα αυτό έχει και λειτουργικό σκοπό καθώς οι άνθρωποι θα μπορούν να κάθονται στην αγκαλιά του αγάλματος του Βάαλ ή Μολώχ όπως ήταν και παλαιότερα γνωστός , ώστε να εμπνέονται και να στοχάζονται.



Το άγαλμα του τραγόμορφου Βάαλ, ο οποίος είναι βασικός συνεργάτης του Σαμαέλ και ο λεγόμενος ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης , θα χρησιμεύσει δήθεν ως φάρος έκκλησης για συμπόνια και κατανόηση μεταξύ όλων των ζωντανών πλασμάτων.

Η λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ, προωθείται ανοιχτά ώστε όταν εμφανιστούν οι άνομοι να υπάρχει ήδη υπόβαθρο ώστε οι άνθρωποι να τους λατρεύουν ... ανενόχλητοι.

Η εκκλησία της νέας εποχής θα χρηματοδοτείται απο την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς.

Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, θα είναι το σύνθημα που θα αντικαταστήσει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με"

Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger