Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ - 1 ΜΕΡΟΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΟΥΡΑ ΕΛ - ΜΠΑΚΑΡΑ

Ο Αλλάχ, ο θεός των Ισλαμιστών είναι ενα κατασκευασμένο πρόσωπο που ουσιαστικά είναι ο ίδιος ο Σαμαέλ (ο διάβολος) όπως επίσης το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιαχβέ στην Παλαιά διαθήκη, αλλά και στις υπόλοιπες θρησκείες.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Αυγούστου 2015


Ο Σαμαέλ μαζί με τα τσιράκια του, τους Ναχρμπέν, προσπαθούν να παίρνουν με το μέρος τους όσο πιο πολλές ανθρώπινες ψυχές μπορούν, γι αυτό ο πανούργος και ασώματος Σαμαέλ κατασκεύασε την Μουσουλμανική θρησκεία παρουσιάζοντας έναν ανύπαρκτο Θεό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως δολοφονικά όργανα των απανταχού Χριστιανών σε όλο τον πλανήτη, να υποτάξει τους Αθεους και να τιμωρήσει αυτούς που πίστεψαν στην αλήθεια του Χριστού με την ποινή του θανάτου.

Φυσικά δεν παρουσιάζεται με το όνομα διάβολος η Σαμαέλ, αλλά με την ονομασία Αλλάχ για τους Μουσουλμάνους. Ουσιαστικά, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, όλο το Κοράνι είναι βασισμένο σε σφαγές όσων άπιστων η αλλόθρησκων ανθρώπων δεν πίστεψαν στον Αλλάχ.

Στο 1 μέρος αυτής της σειράς άρθρων θα δούμε αποσπάσματα από το κεφάλαιο Σούρα ελ-μπάκαρα του Κορανίου όσον αφορά τις εντολές που δίνει ο Αλλάχ στους πιστούς του. 

Αυτά που είναι γραμμένα στο κοράνι είναι εντελώς ξεκάθαρα, και πιστεύω ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω ανάλυση. 


Σούρα ελ-μπάκαρα:

153, ω, εσεις που πιστευεται. Αναζητείστε τη βοήθεια με υπομονή και προσευχή. Γιατί ο ΑΛΛΑΧ είναι με όσους επιμένουν υπομονετικά.

154. Και μη λέτε ότι όσοι σκοτώνονται για το όνομα του Αλλάχ ότι είναι νεκροί, αντίθετα είναι ζωντανοι κι όμως δεν το αισθάνεστε.

190. Και να πολεμάτε για χάρη του Αλλάχ όσους σας πολεμούν, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια, γιατί ο Αλλάχ δεν αγαπάει τους παραβάτες.

191. Φονεύετε τους όπου τους βρίσκεται και διώχτε τους,από εκεί που σας έδιωξαν. Η καταδίωξη στην ειδωλολατρία είναι χειρότερα απ το φόνο. Και μην τους πολεμάτε δίπλα στο απαράβατο τέμενος, εκτός αν αυτοί πρώτοι σας πολεμήσουν εκεί. Αν όμως σας πολεμήσουν σκοτώστε τους. Τέτοια είναι η τιμωρία των άπιστων.

194. Ο απαράβατος μήνας είναι για τον απαράβατο μήνα, το ίδιο και για όλα τα απαράβατα ισχύει ο νόμος της εκδίκησης. Αν κάποιος σας επιτεθεί τότε να του επιτεθείτε με τον ίδιο τρόπο.

270. Κι οτιδήποτε ξοδεύετε σε ελεημοσύνη η ως τάξιμο να είστε βέβαιοι, ότι ο Αλλάχ τα γνωρίζει όλα. Στούς αμαρτωλούς όμως δεν υπάρχει βοήθεια.

278. Ω Σείς που πιστεύετε! Προφυλαχθείτε τον Αλλάχ, κι εγκαταλείψτε ότι σας απόμεινε από την τοκογλυφία (στους οφειλόμενους) αν πραγματικά είστε πιστοί.

279. Αν δεν το κάνετε, ο Αλλάχ κι ο Απόστολός του σας ειδοποιούν με πόλεμο.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger