Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Την 12η Αυγούστου 2015, η Λίλιθ Λαμασθού είχε προετοιμάσει ήδη την θανάτωση του σώματος του Αντιχρίστου που όρισε η Λευκή αδελφότητα.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Αυγούστου 2015






Το άρθρο που θα διαβάσετε αποτελεί απομαγνητοφώνηση της διαδυκτιακής εκπομπής στο Prisonplanet.gr με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο στις 13 Αυγούστου 2015, και η επιμέλεια έγινε από την Αθέατη γνώση.

Οι τύποι της Μαύρης αδελφότητας σε μια από τις πολλές αποθήκες που έχουν παγκόσμια για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους, (νόμιμες είτε παράνομες) και με μια φρουρά 400 Μισναβάχ,  είχαν ενα σκάφος υψηλής τεχνολογίας Stealth σε κάθε περίπτωση Drone, και μια εκρηκτική συσκευή υψηλής ισχύος την οποία θα τοποθετούσαν στο σκάφος και την κατάλληλη στιγμη θα την έριχναν στο κατάλληλο σημείο και δεν θα έμενε τίποτα όρθιο.

Στην μία πλευρά της τεράστιας αυτής αποθήκης βρισκόταν το Drone, και στην άλλη πλευρά υπήρχε η βόμβα και οι 400 Μισναβάχ σε επιφυλακή. 

Επειδή γενικά επίκειται και η τρίτη εμφάνιση του Θηρίου, υπήρχαν εκεί και πολλοί τεχνικοί που εργάζονταν ώστε να είναι σίγουροι ότι όλα θα είναι εντάξει.

Το σύστημα όμως του Λέρα, δεν επιτρέπει να πάθει τίποτα ο άνομος και αυτό η Λίλιθ το γνωρίζει πάρα πολύ καλά, και εννοείται ότι, αφής στιγμής δεν είχε ούτε έναν Ναχσχραμόν δεν ήλπιζε κάν ότι θα μπορέσει να αντισταθεί στον Πολέμαρχο που θα έστελνε εκεί ο Λέρας.

Ο Πολέμαρχος είχε λάβει εντολή να καταστρέψει τις δύο αυτές συσκευές (Drone και οπλικό σύστημα). Δεν είχε σκοπό να πειράξει ούτε έναν Μισναβάχ, παρά μόνο δύο σκότωσε με το σπαθί. 

Τοποθέτησε τις δυο μικρής ισχύος εκρηκτικές συσκευές, μια στο Drone και μια στην βόμβα και έφυγε. 

Η δεύτερη, από την πρώτη έκρηξη είχε μια καθυστέρηση λόγω του πεδίου που προστάτευε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Η Λίλιθ Λαμασθού, γνώριζε πάντα, ότι όλο αυτό το σχέδιο που ετοίμαζε στο τέλος δεν θα πετύχαινε, ήθελε απλά να θυμίσει στον Σαμαέλ ότι αυτή την παγκόσμια χούντα που θέλει να φέρει, δεν θα την δημιουργήσει μέσα σε "παιδική χαρά".

Ο Αντίχριστος θα προστατεύεται μέχρι να εισέλθει στον Ναό του Σολομώντος, όταν όμως πλέον εισέλθει και αυτοανακυρηχθεί Βασιλέας, μετά θα πάψει να υφίσταται οποιαδήποτε προστασία από τον Πολέμαρχο του Θεού.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger