Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

Ενα κόμμα απάτη το οποίο ήταν προσχεδιασμένο να δημιουργηθεί από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη αφού και ο ίδιος γνώριζε το τέλος που θα είχε το Σύριζα από την επερχόμενη αναπόφευκτη μνημονιακή κολοτούμπα Τσίπρα η οποία πραγματοποιήθηκε με μαθηματική ακρίβεια από την Αθέατη γνώση.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Σεπτεμβρίου 2015


Στις 11 Οκτωβρίου 2014 είχαμε γράψει σε άρθρο μας αυτο:

Μετά από μερικούς μήνες η κυβέρνηση του Σύριζα θα καταρρεύσει όπως συνέβει και με την κυβέρνηση του Γαπ. Τα παράλογα που έταζε προεκλογικά στους Γκοίμ ψηφοφόρους του θα έχουν αναιρεθεί ολα. Αν μάλιστα υλοποιήσει και το σχέδιο του για κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων των πολιτών και περισσότερη Ατζέντα 21, τότε οι σκληροπυρινικές συνιστώσες του Σύριζα μαζί με την αντιπολίτευση θα αναγκάσουν τον Τσίπρα να παραιτηθεί. Η ανακοίνωση παραίτησης του Τσίπρα θα δημιουργήσει τις προυποθέσεις σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης. 

Ας επιστρέψουμε όμως στην δημιουργία της Λαϊκής Ενότητας η οποία έχει ως αφετηρία το συντριπτικό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου το οποίο όμως έφερε ενα πολύ χειρότερο μνημόνιο.

Επίσης, στην συγκυβέρνηση που συμμετείχε μέχρι πρίν λίγο καιρό ο Λαφαζάνης και οι «πατριώτες» βουλευτές του στις 20 Φεβρουαρίου υπέγραψαν για λογαριασμό των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ την 4μηνη παράταση ώστε να ολοκληρωθεί η 5η αξιολόγηση της προηγούμενης δανειακής σύμβασης η οποία είναι αλληλένδητη με το Μνημόνιο, κοροιδεύοντας με αυτή τους την πράξη όλους τους αγράμματους και μωροπίστευτους ψηφοφόρους της ψευτοαριστερής συγκυβέρνησης.

Την υπέγραψαν, δεν πήραν για όλο εκείνο το διάστημα μεταρυθμίσεις και στο τέλος έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί, δηλαδή να μετονομαστούν αντιμνημονιακοί. 

Η έξοδος από την ευρωζώνη και καθιέρωση εθνικού νομίσματος στο πρόγραμμα του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη βασίζεται εξ ολοκλήρου σε ενα μεγάλο ψέμα το οποίο αποκρύπτεται από τον κόσμο ώστε να θρέφει φρούδες ελπίδες σωτηρίας και απεγκλωβισμού από το μνημόνιο.


Αποχώρηση μιας χώρας από το ευρώ και εκτύπωση Εθνικού νομίσματος όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα από την Αθέατη γνώση - εδω και τρία χρόνια στην μάταιη προσπάθεια μας να αφυπνίσουμε μια μεγάλη μερίδα κόσμου ο οποίος βρίσκεται σε λήθαργο, είναι ότι η συνθήκη της Λισαβόνας δεν προβλέπει έξοδο από το ευρώ.

Ωστόσο το άρθρο 50 επιτρέπει σε μια χώρα να αποχωρήσει από την ΕΕ. Δηλαδή, ότι για να εγκαταλείψει μία χώρα το ευρώ η χώρα θα πρέπει να αποχωρήσει και από την Κοινότητα. Πράγμα απίθανο που δεν χωράει ούτε καν συζήτηση.

Η Συνθήκη της Λισαβώνας προβλέπει την εθελουσία έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση συνολικά και έπειτα από περίπλοκες διαπραγματεύσεις.

Ο λαός (λένε) πρέπει να είναι έτοιμος για όλα. Το ζήτημα της αποχώρησης της Ελλάδας από την Ε.Ε. μπορεί να τεθεί ανά πάσα στιγμή στην ημερήσια διάταξη.

Οστόσο, ακόμη και να επιλέξουν έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση θα πρέπει να υπάρχει μια ισχυρη κυβέρνηση η οποία θα το υποστηρίζει πλειοψηφικά. 

Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα απο τα υπάρχοντα κόμματα του κοινοβουλίου αλλά και εκτός αυτού, όμως κι αν υπάρξει κάτι τέτοιο, ήδη θα έχουμε προχωρήσει στο επόμενο βήμα του σχεδίου τους για παγκόσμιο νόμισμα και παγκόσμια διακυβέρνηση.

Κατσανέβας, Αλαβάνος και σήμερα ο Λαφαζάνης είναι η τριπλέτα της αυταπάτης της δραχμής. 


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger