Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ

Το Ευρω-Μεσογειακό Πανεπιστήμιο της πόλης Φές θα είναι ένα μοναδικό περιφερειακό κέντρο αριστείας, το οποίο θα υποδεχτεί πάνω από 6.000 φοιτητές από όλη την περιοχή προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών στη μηχανική. 

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Σεπτεμβρίου 2015


Το Πανεπιστήμιο της Μεσογεικής Ενωσης θα βοηθήσει στην προώθηση του διαλόγου, τις πολιτιστικές ανταλλαγές και τη συνεργασία στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της έρευνας, και θα είναι ενα ακόμη λιθαράκι στην πορεία μας πρός την αναμενόμενη Μεσογειακή Ενωση.

Την 14η Σεπτεμβρίου 2015, το Ευρω-Μεσογειακό Πανεπιστήμιο θα υποδεχτεί τους πρώτους 192 φοιτητές του. Τα πτυχία που χορηγούνται σε αυτούς τους μηχανικούς θα αναγνωριστούν από την κυβέρνηση του Μαρόκου, τη Γαλλική Κυβέρνηση και το ευρωπαϊκό δίκτυο σχολείων μηχανικής.

Το Μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντική Μηχανική υιοθετεί μια διεπιστημονική προσέγγιση (επιστημονικό, τεχνικό και κοινωνικό) σε θέματα Περιβάλλοντος σύμφωνα με την Ατζέντα 21.

Στόχος τους είναι να παρέχουν εκπαίδευση για την ανάπτυξη καθαρών τεχνολογιών, προκειμένου να επιλυθούν τα περιβαλλοντικά προβλήματα που προκαλούνται από την ανθρώπινη δραστηριότητα, με ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή της ευρωμεσογειακής ζώνης. 

Η Γραμματεία της Ένωσης για τη Μεσόγειο, ιδρύθηκε στη Βαρκελώνη το 2010, με στόχο να εντοπίσει και να προωθήσει τα σχέδια περιφερειακής συνεργασίας που συμβάλλουν στην επίτευξη των σκοπών και των στόχων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η επαναστάσεις του 2010 στις αραβικές χώρες προωθούνται για τα σχέδια της Μεσογειακής Ενωσης από την Λευκή Αδελφότητα. Οσα κράτη πηγαίνουν ενάντια σε αυτή την ένωση έχουν καταστραφεί και καταστρέφονται μέχρι και σήμερα.

Στην Ευρώπη αυτή η καταστροφή είναι οικονομική και γίνεται πολιτισμένα ώστε όταν πρέπει να πάρουν τα χρεωκοπημένα κράτη μαζι με ολα τα άλλα κράτη της μεσογείου τα οποία αυτή την στιγμή τα απελευθέρωσαν και τα απελευθερώνουν απο τους κακούς καντάφι, μουμπάρακ, ασάντ, κτλ ... θα κάνουν τη μεσογειακή ένωση και θα μπεί και η υπόλοιπη ισχυρή ευρωπαική ένωση.

Στην Αθέατη γνώση, έχουμε ενημερώσει κατά καιρούς ότι η ευρωπαική ένωση ειναι ηδη ενωμένη με την Αμερική σε μια ένωση η οποία οι υπογραφές εχουν μπεί και ισχύουν μονο μερικές εμπορικές συμφωνίες για μεγάλες εταιρείες, οχι για τους απλούς πολίτες. 

Αμέσως θα έχουμε την βορειοαμερικανική ήπειρο ΜΕΞΙΚΟ ΗΠΑ ΚΑΝΑΔΑ μαζί με όλη την μεσόγειο και τη βόρειο ευρώπη σε ενα ενιαίο κράτος με πρωτεύουσα τα ιεροσόλυμα. 

Παρακάτω θα δούμε τι συνέβει και συμβαίνει αυτή την στιγμή στα κράτη που αντιτάχθηκαν στην Μεσογειακή Ενωση.


ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τυνησία 18 Δεκεμβρίου 2010: Ανατροπή του Ζιν Ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι. Ο Μπεν Αλί φεύγει στην εξορία στη Σαουδική Αραβία.

Αλγερία 29 Δεκεμβρίου 2010: Μεγάλες διαδηλώσεις που έληξαν τον Ιανουάριο του 2012.

Ιορδανία 14 Ιανουαρίου 2011: Διαμαρτυρίες και κυβερνητικές αλλαγές.

Ομάν 17 Ιανουαρίου 2011: Διαμαρτυρίες και κυβερνητικές αλλαγές.

Αίγυπτος 25 Ιανουαρίου 2011: Οι κυβερνήσεις ανατράπηκαν τον Φεβρουάριο του 2011, ακολούθησε η αιγυπτιακή κρίση.

Υεμένη 27 Ιανουαρίου 2011: Η Κυβέρνηση ανατράπηκε τον Φεβρουάριο του 2012. Ακολούθησε η κρίση της Υεμένης.

Ιράκ 12 Φεβρουαρίου 2011: Εμφύλιος πόλεμος και κυβερνητικές αλλαγές.

Μπαχρέιν 14 Φεβρουαρίου 2011: Διαρκής πολιτική αναταραχή και κυβερνητικές αλλαγές.

Λιβύη 17 Φεβρουαρίου 2011: Ανατροπή του Μουαμάρ Καντάφι. Ο Καντάφι σκοτώθηκε επειδή τάχθηκε εναντίον της σχεδιαζόμενης Μεσογειακής Ένωσης. Η Κυβέρνηση ανατράπηκε στις 23 Αυγούστου 2011, η κρίση συνεχίζεται.

Κουβέιτ 19 Φεβρουαρίου 2011: Διαμαρτυρίες και κυβερνητικές αλλαγές.

Μαρόκο 20 Φεβρουαρίου 2011: Διαμαρτυρίες και κυβερνητικές αλλαγές.

Λίβανος 27 Φεβρουαρίου 2011: Διαμαρτυρίες και κυβερνητικές αλλαγές.

Συρία 26 Ιανουαρίου 2011: Η πολιτική εξέγερση μετατράπηκε σε συριακό εμφύλιο πόλεμο μετά τον Αύγουστο του 2011.

Στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης και στην Αμερική ο πόλεμος ειναι εντελώς διαφορετικός, πιό πολιτισμένος και με αργό θάνατο μέχρι να ολοκληρωθούν ολα τα σχέδια του Αντιχρίστου και να έρθει να κυβερνήσει τον πλανήτη.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger