Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ - 3 ΜΕΡΟΣ: ΣΟΥΡΑ ΕΛ - ΝΙΣΑ {ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ}

Ο Αλλάχ, ο θεός των Ισλαμιστών είναι ενα κατασκευασμένο πρόσωπο που ουσιαστικά είναι ο ίδιος ο Σαμαέλ (ο διάβολος) όπως επίσης το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιαχβέ στην Παλαιά διαθήκη, αλλά και στις υπόλοιπες θρησκείες.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σαμαέλ μαζί με τα τσιράκια του, τους Ναχρμπέν, προσπαθούν να παίρνουν με το μέρος τους όσο πιο πολλές ανθρώπινες ψυχές μπορούν, γι αυτό ο πανούργος και ασώματος Σαμαέλ κατασκεύασε την Μουσουλμανική θρησκεία παρουσιάζοντας έναν ανύπαρκτο Θεό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως δολοφονικά όργανα των απανταχού Χριστιανών σε όλο τον πλανήτη, να υποτάξει τους Αθεους και να τιμωρήσει αυτούς που πίστεψαν στην αλήθεια του Χριστού με την ποινή του θανάτου.

Φυσικά δεν παρουσιάζεται με το όνομα διάβολος η Σαμαέλ, αλλά με την ονομασία Αλλάχ για τους Μουσουλμάνους. Ουσιαστικά, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, όλο το Κοράνι είναι βασισμένο σε σφαγές όσων άπιστων η αλλόθρησκων ανθρώπων δεν πίστεψαν στον Αλλάχ.

Στο 3 μέρος αυτής της σειράς άρθρων θα δούμε αποσπάσματα από το κεφάλαιο του Κορανίου Σουρά Ελ-Νίσα όσον αφορά τις γυναίκες και τις εντολές που δίνει ο Αλλάχ στους πιστούς του. 

Σουρά Ελ-Νίσα (οι γυναίκες)

15. Κι όσες από τις γυναίκες σας είναι ένοχες μοιχείας, τότε καλέστε τέσσερις μάρτυρες από σάς. Αν αυτοί μαρτυρήσουν, τότε περιορίστε τες στα σπίτια, όσπου ο θάνατος να τις διεκδικήσει, εκτός αν ο Αλλάχ διατάξει γι αυτές κάποιο άλλο μέσο σωτηρίας.

24. Επίσης απαγορεύεται να παντρεύεστε με έγγαμες γυναίκες, εκτός από αυτές που το δεξί σας χέρι εξουσιάζει (ως αιχμάλωτες). Αυτός είναι γραπτός νόμος του Αλλάχ για εσάς.

34. Οσο για τις γυναίκες εκείνες που φοβάστε για την παρακοή τους συμβουλέψτε τες πρώτα, έπειτα αρνηθείτε να μοιραστείτε μαζί τους το κρεβάτι τους και τέλος να τις δείρετε ελαφριά.

36. Γιατί ο Αλλάχ δεν αγαπά τον περήφανο, τον ματαιόδοξο, ούτε εκείνους που είναι φιλάργυροι και προτρέπουν τους ανθρώπους στην φιλαργυρία και αποκρύπτουν τα αγαθά που ο Αλλάχ έχει χαρίσει σε αυτους από τη γενναιοδωρία του. Και ετοιμάσαμε για τους άπιστους εξευτελιστικά βασανιστήρια.

74. Ας πολεμούν υπέρ του Αλλάχ αυτοί που θυσιάζουν τη ζωή του κόσμου αυτού για χάρη της Μέλλουσας ζωής, κι όποιος πολεμά υπέρ του Αλλάχ είτε σκοτωθεί είτε νικήσει, θα του δώσουμε αμέσως πλούσια αμοιβή.

76. Εκείνοι που πίστεψαν πολεμούν υπέρ του Αλλάχ ενω εκείνοι που αρνήθηκαν την πίστη, πολεμούν για χάρη του Ταγούτ (Σατανά). Πολεμείστε ενάντια των φίλων του Σατανά.

84. Πολέμα λοιπόν υπέρ του Αλλάχ. Ευθύνη δεν έχεις παρά μόνο για τον εαυτό σου. Να εξεγείρεις τους πιστούς στη μάχη. Ισως ο Αλλάχ αναχαιτήσει τη δύναμη των απίστων. Γιατί ο Αλλάχ είναι άφθαστος σε δύναμη κι ο πιο αυστηρός στην τιμώρία.

88. Θα επιθυμούσαν να πιστέψετε όπως κι εκείνοι (έμειναν άπιστοι), να είστε δηλ. με αυτούς. Μην τους παίρνετε ως φίλους απ τις γραμμές τους, ώσπου να εγκαταλειφθεί η απιστία τους. Αν όμως επιστρέψουν στην απιστία, τότε συλλάβετε τους και σκοτώστε τους, όπου κι αν βρίσκονται.

171, Ω! Οπαδοί της βίβλου! Μη κάνετε κατάχρηση της θρησκείας σας, και μη λέτε για τον Αλλάχ τίποτα άλλο, παρά μόνο την αλήθεια. Ο Ιησούς Χριστός, ο γιός της Μαριάμ, δεν είναι περισσότερο από απόστολος του Αλλάχ, κι ο λόγος του πρός τη Μαριάμ, κι ενα πνεύμα από τον Αλλάχ. Πιστεύετε λοιπόν στον Αλλάχ και τους αποστόλους του και μη λέτε "Τριάδα"

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger