Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια είναι εξίσου απάτη με το Ελευθερία Ισότης Αδελφότης που έβγαλε ο διάβολος και οι Illuminati όταν δημιουργήθηκαν.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Σεπτεμβρίου 2015



Το άρθρο απομαγνητοφώνησε και επιμελήθηκε για τους αναγνώστες της η Αθέατη γνώση από την ραδιοφωνική διαδυκτιακή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο prisonplanet.gr chat-radio την 31/8/2015.

Ελευθερία Ισότης Αδελφότης, Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια. 

Ε και; που είναι το κακό θα μου πείτε;  Για το "Πατρίδα" όλοι όσοι το αναφέρουν είναι πατριώτες, για την "Θρησκεία" ο Χριστός μας, και "Οικογένεια" το κύτταρο της κοινωνίας.

Το 1776, όπου δημιουργήθηκαν οι Illuminati, το "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" το οποίο είχε δώσει η Λίλιθ Λαμασθού καταργήθηκε και μπήκε το "Ελευθερία Ισότης Αδελφότης". Και τα δύο τρίπτυχα είναι εξίσου απάτη! 

Το "Ελευθερία Ισότης Αδελφότης" :

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: σημαίνει ότι είσαι Ελεύθερος να πράτεις μέχρι εκεί που επιτρέπουν οι νόμοι, κι αν ο νόμος λέει δεν θα υμνείς τον Θεό είσαι <<Ελέυθερος>> να μην τον υμνείς.

ΙΣΟΤΗΣ: Υπάρχουν νόμοι που αναφέρουν ότι δεν ισχύουν όλοι οι νόμοι για όλους, όπως πχ, για τους Βουλευτές που δεν ισχύουν οι ίδιοι νόμοι αφού πρέπει να δώσει έγκριση η βουλή, ενώ αν κάνουμε κάτι εμείς υπόκειται στον νόμο.  Αρα; δεν ισχύουν οι νόμοι εξίσου για όλους. Το ότι είμαστε Ισοι όλοι είναι μια μεγάλη απάτη!

ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ: Ακόμη ενα παραμύθι η αδελφότης. <<ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!>> (λέει ο άλλος) Ποιός αδελφός ρε σείς; <<Αδερφές>> έχει, αδελφοί δεν υπάρχουν!

Αυτά λοιπόν όσον αφορά το "Ελευθερία Ισότης Αδελφότης"

Πάμε τώρα στο κυρίως θέμα "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" το οποίο προωθεί και η εκκλησία. 

ΠΑΤΡΙΣ: Για την πατρίδα στην Αρχαία Ελλάδα έλεγαν: Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν έστιν η Πατρίς. Μαύρη Αδελφότητα ήταν αυτό. 

Μα το έλεγαν οι Ελληνες αυτό (θα μου πείτε). Ε και λοιπόν; ότι έλεγαν οι Ελληνες ήταν και πάντοτε σωστό; Οχι βέβαια! Αυτό το "ΠΑΤΡΙΣ" έχει βοηθήσει κατά καιρούς τα τσιράκια της Μαύρης Αδελφότητας, δηλαδή τους Βασιλείς και τους Αρχοντες. 

" ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ" και άντε όλα τα παιδιά του κόσμού πολεμούσανε για τα τσανάκια που ήθελαν να χωρίσουν οι αφεντάδες. Εχω γνωρίσει πολυ κόσμο στα 15 χρόνια που ασχολούμαι με την τηλεόραση που λένε: Ποιό να βάλω πρώτα, την Ελλάδα η τον Παράδεισο; αλλά και πώς θα προδόσω την Ελλάδα και θα πω προτιμώ τον Παράδεισο;

Είστε με τα καλά σας; μπορεί να συγκριθεί οποιοδήποτε πράγμα με τον Παράδεισο;

Ο Χριστός τι είπε; Ενα πράγμα θα ζητάτε, Παραδεισό! Ζητάτε μόνο την Βασιλεία των ουρανών, για τα υπόλοιπα θα φροντίσει ο Θεός. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ο Θεός τι πρέπει να μας δώσει για να επιβιώσουμε σε αυτό τον κόσμο για να έχουμε παράταση ζωής ώστε να μετανοιώσουμε και να αλλάξουμε τρόπο σκέψης από τις απερισκεψίες που κάνουμε;

ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Η λέξη θρησκεία και η λέξη Χριστός απέχουν μακράν. Μα καλά, (θα μου πείτε) η θρησκεία δεν λέει για τον Χριστό; Οχι, σας απαντώ. Η θρησκεία λέει τα δικά της!
Μα καλά, ο Χριστός δεν είναι ιδρυτής της θρησκείας μας;

Ομως ο Χριστός δεν ίδρυσε καμία θρησκεία, ο Χριστός όπως λέει και η Ορθοδοξία μας ίδρυσε Εκκλησία. Την θρησκεία την δημιούργησαν οι <<μεγαλοθεολόγοι>> και <<μεγαλοπατέρες>>  επί Θεοδοσίου τον 4ο αιώνα όπου μας είπαν ότι με αυτό τον τρόπο θα λατρεύετε, αυτά τα λόγια θα λέτε, αυτό είναι το τυπικό, αυτά θα είναι τα μυστήρια και αυτά θα δέχεστε. ΤΕΛΟΣ!

Αυτό το πράγμα ονομάζεται ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Και οι Εβραίοι είχαν θρησκεία, για το Θεό. Τι τους είπε όμως ο Χριστός για την τυπολατρεία τους; 

Θα μου πείτε τώρα: αν είναι έτσι όπως τα λές Λιακόπουλε, και δεν πράξουμε όσα μας λέει η θρησκεία μας κινδυνεύουμε να κάνουμε ενα βίο αχαλίνωτο και ξεσάλωτο.

Εγω όμως σας λέω το εξής:  Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί. 

Τι είναι πιό αυστηρό; οι κανόνες της Εκκλησίας η τα λόγια του Χριστού;

Σαφώς και τα λόγια του Χριστού. Αρα, τα λόγια του Χριστού είναι πιό αυστηρά όσον αφορά αυτά που ζητάει από εμάς σε σχέση με αυτά που μας λέει η θρησκεία μέσω της Εκκλησίας. 

Επομένως, τα παραδείγματα παν πολλά. Αν εφαρμόζεις ολα οσα σου λέει η Εκκλησία είσαι οφσάιντ ΤΕΛΟΣ! Η Εκκλησία δεν τηρεί πάντοτε τα λόγια που είπε ο Χριστός, υπάρχουν διαφορές. Ενα παράδειγμα είναι, ότι ο Χριστός και ο Απόστολος Παύλος μας λένε: Αν ένας άνθρωπος χωρίζει από την γυναίκα του να μένει μόνος. Ομως η Εκκλησία μας επιτρέπει τρείς γάμους, κι εμείς τους κάνουμε.

Μια φορά θυμάμαι, στον Πάνσοφο κατά την άποψη μου Καθηγούμενο της Μονής Οσίου Αρσενίου Πατέρα Θεόκλητο είχα πέι ότι, ο Χριστός λέει ένα γάμο κι εκείνον κάτα παραχώρηση ενω η Εκκλησία λέει τρείς;


Και μου απαντά ο Πατέρας Θεόκλητος: Να μην πάμε πολύ μακριά. Εσύ πόσους γάμους έκανες; πόσες γυναίκες είχες;

Και ρωτάω εγω τώρα εσάς: Εσείς πόσους γάμους κάνατε; έναν; σαράντα; χίλιους; Πόσους;

Κάθε σχέση λοιπόν είναι και γάμος. Βλέπετε λοιπόν ότι ο Χριστός είναι πολύ πιό αυστηρός από την Εκκλησία; 


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Υπάρχουν τμήματα του Ευαγγελίου τα οποία αποκρύπτονται και που σπανίως συζητώνται σε κυρήγματα Χριστιανικών Αδελφοτήτων η από μεγάλους κατηχητές τα οποία τα κρατούν για τους πολύ προχωρημένους επειδή ο πολύς ο κόσμος θα συκωθεί και θα φύγει από την Θρησκέια.

Θα φύγει όμως από τον Χριστό; Αν του πεις αυτά λέει, τι θα γίνει; θα φύγουν τρέχοντας; θα πούν ότι ο Χριστός ήταν κάποιος παράφρων που έλεγε πράγματα που δεν γίνονται επειδή το ΕΓΩ μας, μας εμποδίζει να τα κάνουμε; 

Είχα αναλύσει σε παλαιότερο τόμο του "Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας" 'οτι ο Χριστός είπε ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί του καθενός είναι η οικογένεια του. Ο Χριστός είπε: Ηρθα να φέρω πόλεμο ανάμεσα στον Πατέρα και τον Γιό, την μάνα και την κόρη στα αδέλφια κτλ.

Υπάρχει μέσα στο Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο ενα σημείο όπου λέει:

26 «Ἐαν κανείς έρχεται σ’ εμένα και δεν μισή (αποστρέφεται) τόν πατέρα του και την μητέρα του και γυναίκα και παιδιά και αδελφούς και αδελφές, ακόμη και τον εαυτό του, δεν μπορεί να είναι μαθητής μου.

Ο Χριστός λοιπόν, μας λέει ότι αν κάποιος δεν αποστρέφεται την οικογένεια του (επειδή αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του που τον εμποδίζουν να ζήσει με τον τρόπο που είπε ο Χριστός) δεν μπορεί να είναι μαθητής μου.

Ποιός λοιπόν από εσάς ζεί και θυσιάζετε για τους δικούς του; 

Απλά υπάρχετε μαζί τους. Σας επιρρεάζουν και τους επιρρεάζετε, μαλώνετε μαζί τους αλλά και τους στηρίζετε και τους βοηθάτε όποτε σας χρειαστούν. Ομως εδώ ο Χριστός λέει "να τους αποστρεφόμαστε".  

Εσείς η και εγώ, είμαστε έτοιμοι αυτή την στιγμή να μην δίνουμε σημασία σε αυτά τα πρόσωπα;

Οχι. Επομένως, μαθητές ικανοί και άξιοι του Χριστού να ζήσουμε όπως μας έχει πεί δεν είμαστε. Ο χριστός θέλει ο καθένας να είναι μόνος του και να παρακαλάει για Παράδεισο, για όλα τα άλλα όσο είμαστε σε αυτό τον κόσμο θα μας τα δώσει. 

Οι ψυχές που βρίσκονται μέσα στα σώματα του Πατέρα σας, της μητέρας σας, των παιδιών σας ούτε παιδιά σας είναι ούτε γυναίκα σας είναι ούτε γονείς σας είναι. 

Είναι συνάνθρωποι. Ψυχές , οι οποίες ήρθαν σε αυτό τον κόσμο για να δοκιμαστούν και απλά έτυχε να είστε στο ίδιο σπίτι.

Τα πιό αγαπημένα πράγματα που μας δένουν με τον ψεύτικο κόσμο και μας κρατούν μακριά από την πραγματική ζωή είναι η Πατρίδα η Θρησκεία και η Οικογένεια.

Οπότε συμπεραίνουμε, ότι αυτό το τρίπτυχο είναι μια παγίδα της Λίλιθ Λαμασθού. 

Ο Χριστός, παζάρια και συνόδους δεν κάνει. Δεν έχει να συζητήσει τίποτα επειδή είπε απλή αλήθεια! Εδώ ήρθατε για να δοκιμαστείτε, είπε ο Χριστός, και το πολύ πολύ να σας σκοτώσουν. Λίγο θα ζήσετε σε αυτό τον κόσμο και θα φύγετε.

Αυτά τα λόγια είναι όλος ο Χριστιανισμός. Επομένως, ο Χριστιανισμός με την Θρησκεία έχουν πολύ μεγάλη διαφορά.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger