Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ - ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ - 4 ΜΕΡΟΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΟΥΡΑ ΕΛ - ΜΑΙΝΤΕ

Ο Αλλάχ, ο θεός των Ισλαμιστών είναι ενα κατασκευασμένο πρόσωπο που ουσιαστικά είναι ο ίδιος ο Σαμαέλ (ο διάβολος) όπως επίσης το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιαχβέ στην Παλαιά διαθήκη, αλλά και στις υπόλοιπες θρησκείες.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Σεπτεμβρίου 2015


Ο Σαμαέλ μαζί με τα τσιράκια του, τους Ναχρμπέν, προσπαθούν να παίρνουν με το μέρος τους όσο πιο πολλές ανθρώπινες ψυχές μπορούν, γι αυτό ο πανούργος και ασώματος Σαμαέλ κατασκεύασε την Μουσουλμανική θρησκεία παρουσιάζοντας έναν ανύπαρκτο Θεό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως δολοφονικά όργανα των απανταχού Χριστιανών σε όλο τον πλανήτη, να υποτάξει τους Αθεους και να τιμωρήσει αυτούς που πίστεψαν στην αλήθεια του Χριστού με την ποινή του θανάτου.

Φυσικά δεν παρουσιάζεται με το όνομα διάβολος η Σαμαέλ, αλλά με την ονομασία Αλλάχ για τους Μουσουλμάνους. Ουσιαστικά, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, όλο το Κοράνι είναι βασισμένο σε σφαγές όσων άπιστων η αλλόθρησκων ανθρώπων δεν πίστεψαν στον Αλλάχ.


Στο 4 μέρος αυτής της σειράς άρθρων θα δούμε αποσπάσματα από το κεφάλαιο του Κορανίου Σούρα Ελ -Μάιντε όσον αφορά τις φριχτές τιμωρίες που δίνει ο Αλλάχ στα θύματά του.

Σούρα Ελ -Μάιντε

38. Και κόψτε τα χέρια του κλέφτη και της κλέφτρας: παραδειγματική τιμωρία για το έγκλημα τους, απ τον Αλλάχ: Κι ο Αλλάχ είναι δυνατός, σοφός.

ΣΧΟΛΙΟ: Η θρησκεία του Αλλάχ δεν συγχωρεί τους κλέφτες και τους τιμωρεί μέσω των δούλων του κόβοντας τους τα χέρια. Καταλαβαίνετε ότι ο Διάβολος που είναι μεταμορφωμένος σε θεό Αλλάχ, σαφώς και δεν μπορεί να είναι φιλεύσπλαχνος και να συγχωρεί. 
Η Εβδομη εντολή του Γιαχβέ (Σαμαέλ) "ου κλέψεις"αντιγράφηκε και προσαρμόστηκε στο Κοράνι από τον Μωάμεθ μέσω του Μοσέ. Και μην τολμήσεις να αμφισβητήσεις τον Αλλάχ .... διότι μαύρο φίδι που σ΄εφαγε!

73. Πράγματι, βλαστήμησαν όσοι είπαν: "Ο Αλλάχ είναι ένας απ τους τρείς της Τριάδας", γιατί δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός από ένα Θεό. Κι αν δεν παραιτηθούν απ το λόγο τους αυτό, τότε αυτοί είναι άπιστοι και φοβερά βασανιστήρια θα πέσουν στους βλάστημους.

ΣΧΟΛΙΟ: Εδω ερχόμαστε στα σημερινά δεδομένα και στους θανάτους που υπόκεινται αυτοί που ομολογούν την Αγία Τριάδα, και που όσοι παρακούσουν τον Αλλάχ στις εντολές του ότι αυτός είναι ο μοναδικός Θεός. Αυτοί θα είναι καταδικασμένοι από τον Σαμαελ - Αλλάχ να υποστούν φριχτά βασανιστήρια μέχρι θανάτου, και γι αυτό βλέπουμε τους Τζιχαντιστές να σκοτώνουν πολλές φορές βασασνιστικά αργά και με μικρά μαχαίρια τα θύματά τους για να νιώθει ο Αλλάχ την πρέπουσα ηδονή ικανοποίησης που αρμόζει για τον Σαμαέλ.

118. Και τρώτε από τις σφαγές που πάνω τους αναφέρθηκε το όνομα του Αλλάχ αν πιστεύεται στις Αγιάτ (εδάφια του Κορανίου).

ΣΧΟΛΙΟ: Κάπως έτσι εξηγείται και ορισμένα βίντεο που υπάρχουν στο διαδύκτιο, όπως αυτό που παρουσιάζει Ισλαμιστές αντάρτες να τρώνε την καρδιά Σύρου στρατιώτη. 


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger