Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Μπορεί να συνδέονται η Ατζέντα 21, οι Τζιχαντιστές του ΙΣΙΣ και οι Illuminati με τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα;


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Νοεμβρίου 2015



Αν κάποιος ενώσει όλα αυτά τα κομμάτια του πάζλ μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν αδιάσπαστους κρίκους στην Σατανική αλυσίδα η οποία έχει δημιουργηθεί από τα τσιράκια του Σαμαέλ για να φέρει στο προσκήνιο την δικτατορία του Αντιχρίστου.

Η κλιματική αλλαγή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια και η Γαλλία είχε οριστεί επισήμως ως χώρα υποδοχής της 21ης Διάσκεψης για το κλίμα 2015 (30 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου).

Το ακανθώδες ζήτημα της χρηματοδότησης της πολιτικής για το κλίμα είναι επίσης στην ατζέντα. Οι βόρειες χώρες έχουν δεσμευτεί να καταβάλλουν 100 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στις χώρες του νότου, αρχίζοντας από το 2020, έτος έναρξης της ισχύος της συμφωνίας του Παρισιού.

Η "pre-COP" θα προσπαθήσει να φέρει πιο κοντά τις θέσεις επί της αρχής μιας αύξησης των χρηματοδοτήσεων αυτών μετά το 2020, τη συμμετοχή των χωρών με αναδυόμενη οικονομία --και όχι μόνο των πλουσίων χωρών-- σε αυτή την προσπάθεια, την αύξηση του μεριδίου της χρηματοδότησης για την προσαρμογή στις κλιματικές αλλαγές.

Επίσης σε αυτή την συνάντηση της Ατζέντας 21 στην Γαλλία θα συζητηθεί και η σχέση της υποτιθέμενης υπερθέρμανσης του πλανήτη με τα υποτιθέμενα τρομοκρατικά χτυπήματα των Τζιχαντιστών. 

Και λέω υποτιθέμενα, διότι όπως αποκάλυψε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος οι Illuminati κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις στο Παρισι - πράγμα που επιβεβαιώσαμε κι εμείς στην Αθέατη γνώση με αδιάσειστα στοιχεία που αναρτήσαμε στο μπλόγκ μας.

Τι σημαίνει Ατζέντα 21, πράσινη ανάπτυξη, και πράσινοι φόροι δεν θα σας αναλύσουμε σε αυτό το κέιμενο, καθώς υπάρχουν δεκάδες δικά μας άρθρα τα οποία μπορούν να διαβάσουν όσοι δεν γνωρίζουν και επιθυμούν να μάθουν.

Αυτό όμως που πρέπει να μάθετε είναι ότι αμέσως μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι αλλά και παλαιότερα υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία συνέδεαν την τρομοκρατία με την υπερθέρμανση του πλανήτη. 

Διαβάστε τα παρακάτω δημοσιεύματα:

Στις 13 Νοεμβρίου, την ίδια ημέρα με τις τρομοκρατικές επιθέσεις των Illuminati στο Παρίσι, το USA Today, μια αμερικανική καθημερινή εφημερίδα έτρεξε μια ολοσέλιδη διαφήμιση από τον δισεκατομμυριούχο Περιβαλλοντολόγο Τομ Στάγιερ της ομάδας NextGen Climate τονίζοντας την υποτιθέμενη παγκόσμια απειλή από την κλιματική αλλαγή. Καθώς εκατοντάδες άνθρωποι είχαν τραυματιστεί ή σκοτωθεί στο Παρίσι, η διαφήμιση χαρακτήρισε αυτά τα αποσπάσματα σχετικά με την «κλιματική κρίση:"

Την ίδια ημέρα με τις επιθέσεις του Παρισιού, ο πρώην δημοκρατικός υποψήφιος πρόεδρος Αλ Γκορ οργάνωνε το 24ωρο τηλεμαραθώνιο πρόγραμμα κλιματικής αλλαγής από το πόδι του πύργου του Άιφελ για να στρέψει την προσοχή στη σύνοδο κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα αυτό το μήνα στο Παρίσι.

Η παγκόσμια κλιματική αλλαγή θα επιδεινώσει τα προβλήματα, όπως η φτώχεια, οι κοινωνικές εντάσεις, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, οι αναποτελεσματικές ηγεσίες και οι αδύναμοι πολιτικοί θεσμοί απειλούν τη σταθερότητα σε ορισμένες χώρες, αναφέρει μια έκθεση του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, η οποία δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2015.

Η έκθεση διαπιστώνει ότι η κλιματική αλλαγή αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια, όπως είπαν οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου, διότι υποβιβάζει τις συνθήκες διαβίωσης, την ανθρώπινη ασφάλεια και την ικανότητα των κυβερνήσεων να ανταποκριθούν στις βασικές ανάγκες των πληθυσμών τους. 

"Το Υπουργείο Άμυνας πρωταρχική του ευθύνη είναι να προστατεύει τα εθνικά συμφέροντα ασφάλειας σε όλο τον κόσμο", ανέφεραν αξιωματούχοι σε ένα δελτίο ειδήσεων που ανακοίνωνε την υποβολή της έκθεσης. "Αυτό περιλαμβάνει την εξέταση όλων των πτυχών της παγκόσμιας ασφάλειας γαι το περιβάλλον και τον κατάλληλο σχεδιασμό για πιθανές έκτακτες δαπάνες και τη δυνατότητα απρόβλεπτων εξελίξεων τόσο εγγύς όσο και μελλοντικά.

"Σε αυτό το πλαίσιο, η υπηρεσία πρέπει να εξετάσει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής - όπως η άνοδος της στάθμης της θάλασσας, την μετατόπιση των κλιματικών ζωνών και τα συχνά και έντονα καιρικά φαινόμενα - και πώς αυτές οι επιπτώσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εθνική ασφάλεια."

Το περασμένο Σάββατο ο Μπέρναρντ Σάντερς, ένας Αμερικανός πολιτικός και Γερουσιαστής που εκπροσωπεί την πολιτεία του Βερμόντ, σε δήλωση του, ορκίστηκε να εξαλειφθεί η ISIS μετά από τις επιθέσεις του Παρισιού, αναφέροντας ότι: 

Η κλιματική αλλαγή συνδέεται άμεσα με την ανάπτυξη της τρομοκρατίας. Και αν εμείς δεν βάλουμε τα δυνατά μας και να ακούσουμε τι λένε οι επιστήμονες θα δούμε και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο - αυτό που λέει η CIA. Θα αγωνιστούμε υπέρ των περιορισμένων ποσοτήτων νερού, τις περιορισμένες ποσότητες γης για την καλλιέργεια τους. Και θα δείτε όλα τα είδη των διεθνών συγκρούσεων.

O Πρίγκιπας Κάρολος, δήλωσε ότι ο πόλεμος στη Συρία και οι τρομοκρατικές επιθέσεις οφείλονται στην κλιματική αλλαγή. Όταν στη συνέντευξη, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε πριν τρεις εβδομάδες, ρωτήθηκε αν υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ της κλιματικής αλλαγής, των συγκρούσεων και της τρομοκρατίας, ο Κάρολος απάντησε: «Φυσικά».

«Δεν αντιμετωπίζουμε ποτέ την υποκείμενη αιτία του προβλήματος, η οποία είναι δυστυχώς αυτά που κάνουμε στο φυσικό μας περιβάλλον», επεσήμανε, τονίζοντας ότι στο μέλλον θα υπάρξουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα, αν δεν αντιμετωπιστεί αμέσως η κλιματική αλλαγή.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο γεγονός η παγκόσμια συνάντηση της Ατζέντα 21 για το κλίμα στο Παρίσι την δεδομένη στιγμή που αποφασίστηκε από τους Illuminati του Σαμαέλ να χτυπήσουν την Πόλη του Φωτός.


atheatignosi 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger