Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ BITCOIN: Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ «ΒΙΟ-ΠΛΗΡΩΜΗ» {ΒΙΝΤΕΟ}

Για μερικούς ανθρώπους, το μέλλον είναι τώρα, δεδομένου ότι η παγκόσμια πρώτη βιο-πληρωμή που χρησιμοποιεί Bitcoin έχει πραγματοποιηθεί μέσω ενός εμφυτεύματος μικροτσίπ στο χέρι ενός ανθρώπου.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Νοεμβρίου 2015




Οσοι είχαν διαβάσει πέρυσι το άρθρο της Αθέατης γνώσης ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ - CHIP RFID {ΒΙΝΤΕΟ} θα γνωρίζουν ότι όσα είχαμε προβλέψει σχετικά με το ψηφιακό νόμισμα επαληθεύονται καθημερινά και ότι μετά το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin η κάποιο άλλο τοπικό ψηφιακό νόμισμα για κάθε χώρα, πράγμα που θα το δούμε και στη Ελλάδα, θα ακολουθήσει σχετικά σύντομα το τσιπάρισμα του ψηφιακού νομίσματος μέσα στο χέρι μας.


Σήμερα, 1 χρόνο περίπου από αυτό το περιστατικό και με τη βοήθεια του προγραμματιστή λογισμικού υπολογιστών Τζουάνιο Τάρα, ο Λάνχεντ έχει αρχίσει τις βιο-πληρωμές με Bitcoin. 


Το βίντεο παρακάτω δείχνει τον Λάνχεντ να είναι ενα από τα ανθρώπινα πειραματόζωα για την πρώτη καταχώρηση δεδομένων Blockchain, κυριολεκτικά με το χέρι, χρησιμοποιώντας έναν ανιχνευτή NFC (Near Field Communication). 


Χρησιμοποίησαν ένα μικροτσίπ που αναπτύχθηκε από την Dangerous Things, το οποίο αποθηκεύει 888 bytes δεδομένων, ώστε να χωρέσει μέχρι και 26 Bitcoin ιδιωτικά κλειδιά. 


Ανέπτυξαν το λογισμικό που παίρνει την ανίχνευση NFC και την διαβιβάζει στην online πύλη πορτοφολιών bitcoin, παρέχοντας μια γρήγορη επιβεβαίωση.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger