Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Η υποτιθέμενη ισχυρή οικονομία της Γερμανίας αποδεικνύεται ότι είναι μια φούσκα η οποία μπορεί να σκάσει ανα πάσα στιγμή όταν αποφασιστεί από τα εκτελεστικά όργανα των επίγειων κέντρων εξουσίας που διοικεί από το παρασκήνιο ο Αντίχριστος.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Νοεμβρίου 2015



Ολόκληρη η απάτη που αποκρύπεται σχετικά με την Γερμανική Οικονομία αποκαλύπτεται σε ενα άρθρο που ετοίμασε για εσάς η Αθέατη γνώση.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ WOLKSWAGEN

Στην Γερμανική εταιρεία Volkswagen, το Σεπτέμβριο του 2015, ξέσπασε σκάνδαλο παγκοσμίως όταν αποδείχτηκε ότι η εταιρεία είχε τοποθετήσει παράνομο λογισμικό στα οχήματά της, προκειμένου αυτά να φαίνεται ότι εκπέμπουν λιγότερους ρύπους από το πραγματικό. 

Το γεγονός αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και να τρωθεί το γόητρό της στις αγορές που δραστηριοποιείται. Ο οίκος αξιολόγησης Moody's υποβάθμισε την Volkswagen σε "Α3" από "Α2".

Επίσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέστειλε επιστολή και στα 28 κράτη-μέλη της ΕΕ καλώντας τα να διευρύνουν τις έρευνες για πιθανές παραβιάσεις αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων των οχημάτων μετά την παραδοχή της Volkswagen ότι είχε υποεκτιμήσει τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα.

Οι μετοχές στη δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου έλαβε νέα πλήγματα, χάνοντας 9,5 τοις εκατό.

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 

Λιγότερο δημοφιλές γίνεται, στις διεθνείς αγορές, το «κατασκευασμένο στη Γερμανία».

Το συμπέρασμα προκύπτει από την πτώση 1,7% των βιομηχανικών παραγγελιών, το Σεπτέμβριο, τρίτο συνεχή μήνα κατά τον οποίο καταγράφεται υποχώρηση, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η υποχώρηση οφείλεται κυρίως σε μείωση της ζήτησης από το εξωτερικό.

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Η Γερμανία, που κάνει μεγάλες προσπάθειες για να υποδεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, συνοδεύεται επίσης και από ένα κύμα μίσους από τους Γερμανούς πατριώτες οι οποίοι τάσσονται κατά του εξισλαμισμού της Δύσης.

Οταν αυτό το λαθρομεταναστευτικό κύμα αυξηθεί ραγδαία, θα υπάρξουν σοβαρές αναταράξεις στην χώρα. Ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στη Γερμανία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει αυξηθεί απότομα. Η Γερμανία θα γεμίσει ασφυκτικά από μετανάστες οι οποίοι θα εγκατασταθούν μόνιμα στην χώρα.

Μαζί με αυτούς, εισβάλλουν καθημερινά και Τζιχαντιστές που ονειρεύονται το Ισλαμικό Κράτος στην Ευρώπη.

Σκόπος αυτών που κάνουν την διακίνηση των λαθρομεταναστών, προσφύγων αλλά και Τζιχαντιστών όπως είχαμε αποκαλύψει σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση, είναι ο μίσος τουλάχιστον πληθυσμός της Ευρώπης, της Βορείου Αμερικής και της Αυστραλίας, (δηλαδή εκεί που υπάρχουν αρκετοι Χριστιανοί) να μην είναι πλέον Χριστιανικός πληθυσμός αφού θα έχουν αχταρμοποιηθεί οι λαοί της Ευρώπης.

Θα δημιουργούν τρομοκρατικές επιθέσεις οι Τζιχαντιστές με την βοήθεια των Αμερικανών, και οι πρόσφυγες μουσουλμάνοι θα είναι οι πρωτοι που πάνω στην ανάγκη για επιβίωση θα δεχτούν το χάραγμα του Θηρίου.

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Νέα έρευνα της ΜΚΟ Tax Justice Network (Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης) έρχεται να ταράξει τα νερά στη Γερμανία, τοποθετώντας τη χώρα στην πρώτη δεκάδα με τις πιο επιβλαβείς σκιώδεις οικονομίες στον κόσμο.

Το μέγεθος της φοροδιαφυγής που παρατήρησε η οργάνωση στη Γερμανία είναι ότι συνεχίζουν να υπάρχουν στη Γερμανία 3 τρισ. ευρώ, δηλαδή 3.000 δισ. ευρώ από ξένους, τα οποία παίρνουν επιτόκια αλλά δεν φορολογούνται. 

Ένας Γερμανός τραπεζίτης έχει το δικαίωμα να δεχθεί χρήματα ακόμη κι αν γνωρίζει ότι προέρχονται από φοροδιαφυγή που έχει γίνει σε άλλα κράτη, από απάτη, παθητική δωροδοκία ή εκβιασμό. Είναι σαν να λέμε: Όσο οι παρανομίες γίνονται στο εξωτερικό, εμείς ευχαρίστως να επωφεληθούμε από αυτό το βρώμικο χρήμα.


Η ΜΙΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ

Η μισή Γερμανία είναι πτωχευμένη αλλά δεν μπορεί να κυρήξει χρεωκοπία βάση ενός νόμου που υπάρχει από το 1898. Ουσιαστικά, ανεξάρτητα από το πόσο υψηλό είναι το χρέος της πόλης δεν μπορούν να χρεωκοπήσουν.

Στη Γερμανία, πολλές κοινότητες είναι υπερχρεωμένες. Ομως το γερμανικό δίκαιο δεν τους επιτρέπει την πτώχευση.

Για τους προβληματικούς Δήμους και τα κρατίδια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ευθύνεται κάθε Γερμανός φορολογούμενος. Δηλαδή, πολλές κοινότητες δεν μπορούν να εξοφλήσουν τα χρέη τους από μόνες τους και το έλλειμμα θα διατεθεί στο άμεσο μέλλον στον φορολογούμενο.


Παρά την οικονομία η οποία αποδίδει καλά και τα φορολογικά έσοδα πλημμυρίζουν στα εθνικά ταμεία του Γερμανικού κράτους, πολλές πόλεις και ταμεία είναι γυμνά.


Μια στις τρεις μεγάλες πόλεις της Γερμανίας υποφέρει από ένα βουνό χρέους και 11 εκατομμύρια Γερμανοί ζουν σε κατάσταση πτώχευσης σε πόλεις και κωμοπόλεις.


Ενώ ορισμένες πόλεις όπως η Στουτγάρδη κατάφεραν να μειώσουν το χρέος τους, άλλες, όπως του Ντίσελντορφ οδεύουν όλο και περισσότερο σε κατάσταση συναγερμού. 


Οποιος ζει στο λάθος μέρος, κουβαλάει αυτόματα και ένα τεράστιο βάρος χρέους. Σε ορισμένες κοινότητες κάθε πολίτης έχει χρέη άνω των 25.000 ευρώ.


Το Ομοσπονδιακό κράτος της Γερμανίας συγκροτείται από 16 συν-ομόσπονδα κρατίδια.


Εκείνοι που ζουν στη Γερμανία σε λάθος δήμο, βρίσκονται πνιγμένοι στο χρέος. Πολύ απλά, επειδή έχουν επιλέξει την λάθος κατοικία. Επειδή σε πολλές κοινότητες στη Γερμανία υφίσταται ένα τεράστιο χρέος.


Τα στοιχεία που θα διαβάσετε δείχνουν μια ζοφερή εικόνα. Είναι γνωστό ότι πολλές πόλεις, όπως το Ομπερχάουζεν και το Ντούισμπουργκ βρίσκονται σε υψηλή οικονομική επιβάρυνση. Αλλά σε πολλές μικρές κοινότητες, η κατάσταση είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή.


Το Σάαρλαντ, το οποίο είναι ενα από τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας, είναι το υπ 'αριθμόν ένα χρεωμένο κρατίδιο της χώρας. Κατά μέσο όρο, στους κατοίκους του Σάαρ αναλογούν 6.220 ευρώ κατά κεφαλήν χρέος. 


Αυτό ακολουθείται από το κρατίδιο Έσσεν με  5.173 ευρώ ανά κεφαλή. Στις πόλεις και τους δήμους της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας σύμφωνα με τις στατιστικές 4.426 ευρώ ανα κεφαλή. Η τάση αυτή είναι ανησυχητική. Και στις τρεις αυτές επαρχίες, το χρέος ολοένα και αυξάνεται 


Καλύτερα είναι ο πληθυσμός στο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν. Έχοντας 2175 ευρώ το χαμηλότερο κατά κεφαλήν χρέος. Αυτό ακολουθείται από τη Βαυαρία (2293 ευρώ) και την Σαξονία (2753 ευρώ).


Η Κολωνία και το Ντίσελντορφ με ακόμη μεγαλύτερο χρέος.


Αλλά το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Αν εξετάσουμε το επίπεδο του χρέους ανά δήμο, παρατηρούμε ότι μερικές φορές υπάρχουν τεράστιες διαφορές σε διπλανές πόλεις ή χωριά. 


Μια κραυγαλέα περίπτωση: Στην Κολωνία, κάθε κάτοικος έχει 6.619 ευρώ χρέος, ενώ οι γείτονες από το Ντίσελντορφ μόνο 1478 ευρώ.



Σε άσχημη κατάσταση είναι επίσης οι πόλεις του Ρουρ, Ομπερχάουζεν (9657 ευρώ), Μουλχάιμ (8992 ευρώ) και η Χάγκεν (8665 ευρώ). 

Στις παρακάτω κοινότητες, οι κάτοικοι έχουν περισσότερα από 10.000 ευρώ κατά κεφαλήν χρέος.




ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Παρακάτω σας παραθέτουμε δυό από τις προφητείες του Αγίου Αγαθαγγέλου που αφορούσαν η αφορούν το μέλλον της Γερμανίας.

<<Γερμανία,Γερμανία, φεύ Γερμανία!Διότι σε βλέπω διαφωνούσα και πολύ διαιρεμένη και πλήρη έχθρας το επί σοι ψηφίον S καταστρέψει την Ρωμα'ι'κή μεγαλοφροσύνη και θα σε εγκολπώσει ο αντίχριστος,αυτός θα σου δώσει δύναμη και θα σε ικανοποιήσει και θα νομίσεις τον εαυτόν σου ότι είναι και ορθόδοξος.

Αλλά εγώ σε βλέπω εξαπατημένη και σου μηνύω αυτό χωρίς υπερβολή,το οποίο σημαίνει απλά ότι μένεις χωρίς ιεροσύνη,όπως οι Ιουδαίοι που θανάτωσαν τον υιόν του Θεού στην πόλη του Δαβίδ.

Ναι ,έτσι είναι η αλήθεια,αυτό βλέπω ότι είσαι ισχυρή εν μέσω τέτοιου συμβάντος,είσαι μεν δοκιμασμένη από των νεοφανών αιρέσεων, αλλ' είσαι βλασφημούμενη για την αποστασία,ο δε μεταγενέστερός σου λαός θα είναι ευτυχέστερος, και από τους προγενέστερούς σου μάλλον ευφορότερος,επαινώ και θα επαινώ την απλότητά σου,γιατί αγαπάς τον αίνον και η πίστις σου και του ευαγγελίου η φανέρωσις,αναπληρώνει την διάταξη των τελετών.

Αλλ' 'ω Θεέ!το τέλος αναιρεί όλη την καλή αρχή. βλέπω την επί σοι αποστασία εισφερόμενη,και αρπάζουσαν την ρίζα,τον ζήλον σου ελλατούμενον,τους φίλους σου απηλλοτριωμένους,επεισάγοντες τοσαύτας νεοφανείς αιρέσεις, όσα είναι τα των πτερύγων χρώματα του λευκού κύκνου, έσται επι σοί επί πλέον καθάπερ αφανές το μαρτυρολόγιο του θείου αμνού,του σφαγέντος υπέρ της απολυτρώσεως ημών.

Βλέπω απωθημένες τις εορτές, χωλαίνουσα την πίστη, εξουθενημένες τις θυσίες και τα υπέρ έννοια ιερά,τους μεταγενέστερούς σου διεστραμμένους ίππους απολελυμένους και αχαλίνωτους, πλοίο χωρίς πηδάλιο και κυβερνήτη, η εκκλησία σου χωρίς οδηγό και η πίστη σου χωρίς βάση.

Δεινόν το πτώμα, λυπηρά η τύχη ώ Θεέ! Θαύμασον όμως,υιέ ανθρώπου!Ο Θεός γαρ υπερασπιεί των αιρετικών και της καρτερίας αυτών συνηγορεί, επειδή και εξ αυτής της αιρετικής Γερμανίας ,και δια αυτής, ανυψωθήσεται μετά ταύτα η αλήθεια, και η αψευδής λατρεία της Ορθοδόξου πίστεως, αυτή μάλλον των άλλων φυλών εκδικήσει σταθερώτατα την αποστολική αλήθεια!

Ούτω σοι έστι,και ούτω σοι έστει,αμήν. Εν τη ανατολή έσται η ευτυχία σου ,το ανατολικό δόγμα εν αυτή αναλάμψει αμήν, αμήν, αμήν.>> 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ: 


Η Γερμανία θα αποβεί θέατρον τρομερών γεγονότων.Βασιλεύς τις,της χώρας ταύτης θα καλέσει εις βοήθειάν του,τους λαούς της Ασίας, τότε θα αρχίσει φρικώδης σφαγή, καθ ήν μήτε άνδρες, μήτε γυναίκες, μήτε παιδιά, μήτε γέροντες θέλωσι διασωθεί.

Καθ'ον χρόνον τα γεγονότα ταύτα θα διαδραματισθώσιν εν τη μεσημβρινή και τη Δυτική Ευρώπη λαοί έτεροι θα νικήσωσι και θα διώξουσι τους βαρβάρους τούτους εκ της Γερμανίας, αλλ' ολίγοι θα διαφύγωσι τον θάνατον.

Μεγάλη πόλις της χώρας ταύτης,ομοία προς την αρχαία Βαβυλώνα θα καεί. Θα καλύψουν με αλάτι το έδαφος και ουδέν ανθρώπινο ον θα κατοικήσει πλέον εν αυτή.

Τα στέμματα των Βασιλέων της χώρας ταύτης θα συντριβώσιν,η δε εξουσία των θα εκμηδενιστεί.

Μετά ταύτα θα έλεθει επίσης για τον Γερμανικό λαό η ημέρα όπου θα οργανωθεί σε δημοκρατία ισχυρή και ειρηνική.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger