Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ

Ο "πράσινος πρωθυπουργός" Αλέξης Τσίπρας .... και μην πάει το μυαλο σας στο αναγγενημένο Πασόκ (Σύριζα) με το αριστερό προσωπείο, αλλά στους νέους φόρους της Ατζέντα 21 που διατάχθηκε να επιβάλλει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ από την 1η Ιανουαρίου 2016.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Δεκεμβρίου 2015



Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται για ακομη μια φορά στα όσα έχει πεί σχετικά με την Ατζέντα 21 και τους ενεργειακούς επιθεωρητές - αφού Θα είναι πλέον υποχρεωτική η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού και για κτίσματα μικρότερα των 50 τ.μ., όταν αυτά ενοικιάζονται ή πωλούνται. 

Οι Ενεργειακοί Επιθεωρητές από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, όπως είχαμε γράψει σε παλαιότερα άρθρα μας στην Αθέατη γνώση, θα κάνουν ελέγχους στα σπίτια που ενοικιάζονται ή πωλούνται για να δούν ποιά είναι ενεργοβόρα ώστε να τα κρίνουν ακατάλληλα και να αναγκάσουν τους ιδιοκτήτες τους να ξοδέψουν πολλές χιλιάδες ευρώ για να τα συμορφώσουν σύμφωνα με τις προσταγές της Ατζέντας 21.


Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό κτίριο ή / και κτιριακό ή οικιστικό έργο με επιτόπου αυτοψία, ελέγχους και μετρήσεις, καθώς και συλλογή κάθε χρήσιμου στοιχείου. 


Μετά από κάθε έλεγχο θα συντάσσεται από τον Επιθεωρητή Ενέργειας ή το Κλιμάκιο Επιθεωρητών, που θα διενεργούν τον έλεγχο, έκθεση ελέγχου και ανάλογα θα συντάσσει αιτιολογημένη Πράξη Βεβαίωσης ή μη της Παράβασης την οποία υπογράφει ο Γενικός Επιθεωρητής.


Οπως καταλαβαίνεται, τα παλαιά σπίτια θα τα βγάλουν εντελώς ακατάλληλα και θα αναγκάσουν όπως προείπα να ξοδέψουμε πολλές χιλιάδες ευρώ για να γίνουν κατάλληλα, διαφορετικά δεν θα μπορεί κανένας ούτε να πουλήσει αλλά ούτε και να ενοικιάσει.


Τα νέα χαράτσια της Ατζέντας 21 θα επεκταθούν αργότερα και στα υπόλοιπα σπίτια είτε νοικιάζονται είτε όχι. Οποιος δεν έχει χρήματα να πληρώσει για να φτιάξει το σπίτι του ενεργειακό, θα το αφήνει απλά ανοίκιαστο ως ακατάλληλο και ο νοικάρης θα πρέπει να αναζητήσει νεα ενεργειακή στέγη για να μείνει.


Το πρόστιμο για όσους δεν έχουν κατάλληλο ακίνητο προς ενοικίαση η πώληση μπορεί να επισύρει πρόστιμο από 1.000 έως 10.000 ανάλογα με την επιφάνεια και τη χρήση του κτιρίου, τον βαθμό υπαιτιότητας του υπόχρεου κ.λπ.


Στο μέλλον, για όσους δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια ώστε να κάνουν το ακίνητό τους ενεργειακό, θα γίνεται κατάσχεση περιουσίας μέσω του περιουσιολογίου, κι αν δεν υπάρχει περιουσία -  θα αναγκαστούν χιλίαδες Ελληνες να ξεσπιτωθούν χαρίζοντας τα σπίτια τους στο κράτος.


Με λίγα λόγια, το σχέδιο της Ατζέντα 21 καλεί τις κυβερνήσεις να αναλάβουν τον έλεγχο όλης της χρήσης της γης και να μην αφήσουν καμία λήψης αποφάσεων στα χέρια των ιδιωτών κατόχων ιδιοκτησίας. Υποτίθεται ότι οι άνθρωποι δεν είναι καλοί διαχειριστές της γης τους και η κυβέρνηση θα κάνει καλύτερη δουλειά, αν αυτά είναι υπό έλεγχο. 


Η Ατζέντα 21 προβλέπει περιορισμό των ανθρωπίνων όντων σε συγκεκριμένες περιοχές σε περιορισμένα σπίτια ολίγων τετραγωνικών, δηλαδή γκετοποίηση και απόλυτος έλεγχος των εντόπιων, αλλά και των μεταναστευόντων πληθυσμών, δημιουργόντας παράλληλα περιοχές no human zones (ζώνες χωρίς ανθρώπους).


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger