Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Οι απάτριδες συγκυβερνώντες νεοταξίτες των Σύριζα - Ανέλ αποφάσισαν να παραιτηθούν από την νομική διεκδίκηση των γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο σχετικά με την επιστροφή των Μαρμάρων στην Ελλάδα.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Δεκεμβρίου 2015



Η δωσίλογη και αντίχριστη αυτή κυβέρνηση του σημερινού Σύριζα και πάλαι ποτέ Πασόκ, κάθε μήνας, ημέρα και λεπτό που διανύει στην εξουσία το μόνο που προσφέρει είναι μια τεράστια καταστροφή για την πατρίδα μας.

«Η τάση είναι να μην προχωρήσουμε σε νομική διεκδίκηση κυρίως γιατί κινδυνεύουμε να χάσουμε το σχετικό δικαστήριο»

Η δήλωση αυτή για παραίτηση και μη διεκδίκηση των γλυπτών έγινε από το βήμα της Βουλής από τον Υπουργό Πολιτισμού Αρειστίδη Μπαλτά κατά τη συζήτηση στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων νομοσχεδίου σχετικού με την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών, που έχουν απομακρυνθεί παράνομα από το έδαφος κράτους – μέλους της ΕΕ

Αφού αρχικά αποκάλεσε τα γλυπτά «Ελγίνεια» και όχι γλυπτά του Παρθενώνα, εν συνεχεία αποκάλυψε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα τα διεκδικήσει νομικά.

Ενα χρόνο πρίν, τον Νοέμβριο του 2014, μια ταινία μυθοπλασίας «Πρόμαχος» των Ελληνοαμερικανών σκηνοθετών Κόρτι και Τζον Βούρχη, είχε ως υπόθεση της επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. 

Στόχος της ταινίας ήταν να πληροφορηθεί ο κόσμος τι έγινε αλλά και τον αγώνα που γίνεται σήμερα για την επιστροφή των Μαρμάρων και επιτέλους να γίνει η επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα».

Η ταινία τελούσε υπό την αιγίδα των τότε Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού και Τουρισμού. 

Μετά από ένα περίπου χρόνο διακυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ τα πάντα έχουν γίνει μπάχαλο. Το ανθελληνικό μίσος που ξεχιλείζει από αυτή την κυβέρνηση είναι πέρα από κάθε ανθρώπινη φαντασία. 

Δείτε το διαφημιστικό της ταίνιας.



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger