Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα, η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση έχει ξεκινήσει απο το 2008 και μόλις ολοκληρωθεί, ο Αντίχριστος, ο οποίος ζεί ανάμεσα μας θα εμφανιστεί και στο προσκήνιο. 

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim

Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Δεκεμβρίου 2015



Οι Ελληνες γκοίμ, και αναφέρομαι ειδικά στους γκοίμ που στήριξαν και στηρίζουν Σύριζα, αποστάτησαν για τρίτη φορα από τον Θεό επιλέγοντας να υπηρετούν τον Διάβολο.


Τα αποτελέσματα της Τρίτης Αποστασίας είχαν γνωστοποιηθεί αποκλειστικά από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο και δημοσιευτεί σε άρθρα μας από την Αθέατη γνώση πρίν ακόμη τα δούμε να συμβαίνουν μπροστά μας.


Ενα από αυτά είναι ότι στην Βουλή ψήφισαν να αγοραστούν από εταιρείες funds (Μητρική Εταιρεία του Αντιχρίστου) όλα τα δάνεια των επιχειρήσεων -  σε πρώτη φάση και ως τον Φεβρουάριο του 2016 θα αγοραστούν και των ιδιωτών.  


Αρχικά θα πωληθούν τα ενυπόθηκα "κόκκινα" δάνεια που έχουν ως υποθήκη ακίνητο που δεν είναι πρώτη κατοικία, αλλά δεύτερη ή εξοχικό, και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και τα κόκκινα δάνεια που αφορούν την πρώτη κατοικία που υποτίθεται θα προστάτευε το βουβαλόπαιδο ο καρεκλοκένταυρος Πανοκαμμένος.


Οι επιχειρήσεις πλέον δεν θα χρωστούν στις τράπεζες αλλά στον Αντίχριστο. Πείτε μου ποια άλλη κυβέρνηση εκτός από την αριστερά θα μπορούσε να έκανε κάτι τέτοιο; 


Η κομμουνιστική χούντα της Νέας τάξης πραγμάτων θα είναι παγκόσμια και θα διοικείται από τον Αντίχριστο και ορισμένα από τα αποτελέσματα τής τα βιώνουμε σήμερα. 


Και καλά, όταν έχεις να κάνεις με τον πραγματικό Κομμουνισμό ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις, όταν όμως έχει να κάνεις με τον λεγόμενο ευρωκομμουνισμό, την ευρωπαική αριστερά δηλαδή, (βλέπε Σύριζα) τοτε αυτομάτως τα πράγματα γίνονται ακόμη πιό χειρότερα. 


Αν τώρα είμαστε μια κοινωνία στα πρόθυρα της εξαθλίωσης, το συνοθύλευμα του Ευρω-κομμουνισμού εξυπηρετεί τον Αντίχριστο και την Νέα τάξη και θα εξαλείψει συν τοις άλλοις και κάθε Χριστιανικό ήθος και αξία.


Η Μητρική Εταιρεία αποτελείται από σύνολο επενδυτικών οργανισμών και δεν είναι εταιρεία σαν αυτές που κάνουμε εμείς.


Η δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου για την Μητρική Εταιρεία επιβεβαιώνεται μέσα από τον τόμο 27 της σειράς βιβλίων γιατί και πώς ζούν ανάμεσα μας - Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ MOTHER CO. ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.


Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ το οποίο κυκλοφόρησε πρίν από 4 χρόνια:


2011: 

Το χρέος της Ελλάδας από 240 δις πήγε στα 360 δις και όλα πρέπει, κλασσικά να ... αποκρατικοποιηθούν και βέβαια να πουληθούν στις εταιρείες προπομπούς της Μητρικής Εταιρείας.

Επίσης, σε παλαιότερο άρθρο πρίν απο 3 χρόνια περίπου, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος είχε προβλέψει ότι ο Τσίπρας και η κυβέρνηση Σύριζα θα ήταν αυτοί που θα έδιναν ολα τα χρέη στην Μητρική Εταιρεία. Διαβάστε απόσπασμα παρακάτω απο ΕΔΩ 



2012: 
Η τεράστια μητρική εταιρία MOTHER COMPANY (Γιατίκαι πως ζουν ανάμεσά μας τόμος 27) θα αναλάβει να αγοράσει όλα τα χρέη όλων των κρατών και ίσως γι΄αυτό και ο Τσίπρας ευαγγελίζεται ότι θα χαριστούν όλα τα χρέη, επειδή κανείς δεν θα χρωστάει τίποτε αλλά δεν θα του ανήκει και τίποτε, αφού όλα θα ανήκουν στην MOTHER COMPANY, την εταιρεία επικεφαλής της οποίας θα είναι ο υιός της ανομίας.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger