Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Η Τρίτη Αποστασία των Ελλήνων η οποία συνδέεται και με τον διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας όσο περνάει ο καιρός ολοένα και δυναμώνει.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Ιανουαρίου 2016


Με την νέα χρονιά μαζί έρχεται και η νεα αποστασία που λαμβάνει χώρα για τον μήνα Ιανουάριο, η οποία αφορά όπως αναφέραμε τον διαχωρισμό του κράτους από την εκκλησία. Ενας διαχωρισμός που διαπράττεται με την συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Οπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο Υπουργός παιδείας σκοπός τους είναι να αλλάξουν όλα τα σχολικά βιβλία αφαιρόντας οτιδήποτε σχετιζεται με τον Τριαδικό Θεό, προωθώντας την αθεεία, την πανθρησκεία και φυσικά τον ρόλο που κατέχει σε όλα αυτά η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος.

Τα θρησκευτικά όπως φαίνεται (και σύμφωνα με την ανοχή του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου) θα γίνουν μάθημα θρησκειολογίας διδάσκοντας στους μαθητές .... όχι την αλήθεια του Χριστού αλλά την πανθρησκεία η οποία συνδέεται και με τον Αντίχριστο.

Η Διεύθυνση Σπουδών του Υπουργείου παιδείας και Θρησκευμάτων δημοσίευσε όπως είθισται να γνωρίζουμε μέχρι και φέτος, την καθιερωμένη ανακοίνωση για τις παιδαγωγικές ομιλίες του <<Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως "ο Μέγας Βασίλειος" >> προς τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων.

Αυτές οι σημαντικές ομιλίες προς εκατοντάδες εκπαιδευτικούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δεν είναι σαφώς υποχρεωτικές, αλλά προαιρετικές, και το μόνο που έκανε η Διεύθυνση Σπουδών του Υπουργείου ήταν να τις γνωστοποιήσει στους εκπαιδευτικούς.

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω, ότι το συγκεριμένο Παιδαγωγικό Συνέδριο είναι το 56ο. Αυτό σημαίνει ότι σε βάθος χρόνου είχαν πραγματοποιηθεί άλλα 55 συνέδρια.

Ομως ο Υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης και η κυβέρνηση Σύριζα, από την πρώτη ημέρα που έλαβαν την εντολή των αποστατών ψηφοφόρων τους για να κυβερνήσουν, λαμβάνουν καθημερινά στο υπουργείο ενστάσεις και παράπονα από διάφορες ομάδες άθεων, σατανιστών και πολλών άλλων πολέμιων της Ορθοδοξίας να σταματήσει επιτέλους αυτή η σχέση αιώνων που συνδέει την πολιτεία με την εκκλησία.

Μια από αυτές τις ενστάσεις ήταν και το έγγραφο της Διεύθυνσης Σπουδών του ΥΠ.Π.Ε.Θ. που προαναφέραμε, το οποίο γνωστοποιούσε προς τους εκπαιδευτικούς την πραγματοποίηση του Συνεδρίου «Σύγχρονες Αθεϊστικές Προκλήσεις» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως ο Μέγας Βασίλειος.

Ο Υπουργός Νίκος Φίλης αντέδρασε άμεσα και εξέδωσε ανακοίνωση με αυστηρή εντολή στη Διοικητική Ιεραρχία του ΥΠ.Π.Ε.Θ. να απέχει στο μέλλον από παρόμοιες πρωτοβουλίες και μάλιστα χωρίς την ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας που εμφανίζουν το Υπουργείο, να θέτει υπό την αιγίδα του εκδηλώσεις αμφιλεγόμενου η μονόπλευρου χαρακτήρα”.

Τα συνέδρια αυτά μέχρι στιγμής δεν ακούστηκε να ενοχλούν κανέναν εκτός από κάποιες μειονοτικές φωνες που πάντα υπήρχαν και οι οποίες βρήκαν πρόσφορο έδαφος επί κυβέρνησης Σύριζα.

Κι όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως ο Δημοσθένης Λιακόπουλος για τις επιπτώσεις της αποστασίας, δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε δεί τίποτα σε σχέση με τα χειρότερα που έπονται. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger