Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΕΛΙΚΟ" ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Αρχάγγελος Σαμαέλ, γνωστός ως Σατανάς η Διάβολος, η αλλιώς "Γιαλνταμπαόθ" με το όνομα που πήρε εδώ στον ψεύτικο κόσμο τον οποίο δημιούργησε, κλείστηκε σε αυτή την τεράστια <<φυλακή>> και συνειδητοποίησε "ποιός είναι" μαζί με όλα τα Αγγελικά Τάγματα (Δαίμονες) οι οποίοι τον ακολούθησαν, πλήν των Ελοχίμ.  Από εκεί βγήκε και η παροιμία "ξέχασαν το όνομα τους". Τοσο απότομο τους ήρθε αυτό που τους έκανε ο Πρώτος Ελοχίμ.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Ιανουαρίου 2016


Το άρθρο που ακολουθεί είναι απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα της ραδιοδιαδυκτιακής εκπομπής του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο prisonplanet.gr chat-radio στις 4/1/2016, το οποίο επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση για τους αναγνώστες της.

Θα διαβάσετε μέσα στα βιβλία Νάγκ Χαμαντί που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, ότι ο Γιαλνταμπαόθ είχε στην διάθεση του ύλη και ενέργεια και αποφάσισε απο κόμπλεξ μεγάλο να δείξει στον εαυτό του αρχικά πως μπορεί κι αυτός, όπως ο Θεός, να δημιουργήσει ένα ψεύτικο εικονικό κόσμο επτά στρωμάτων, επιπέδων η ουρανών και μέσα σε αυτόν να δημιουργήσει και "άνθρωπο".

Εφτιαξε λοιπόν αυτά τα ψεύτικα σώματα που χρησιμοποιούμε εμείς οι (αληθινοί άνθρωποι που μας έφτιαξε ο Θεός και οχι ο Σατανάς) κι ερχόμενοι εδώ μπαίνουμε μέσα τους ώστε να δοκιμαστούμε.

Αφού λοιπόν έφτιαξε αυτό τον ψεύτικο κόσμο, μαζί έφτιαξε και "ψευτοσώματα" μη αθάνατα για τους ανθρώπους, τα οποία σώματα έχουν την δυνατότητα ως βιολογικά να γίνουν πολύ καλύτερα, που όμως εξακολουθούν να είναι ενα τίποτα σε σχέση με τα αληθινά των ανθρώπων.

Τα σώματα που έχουμε σήμερα είναι πολύ χαμηλής ποιότητας - πάντα σε σχέση με αυτά που πρωτοέκανε ο Σαμαέλ τα οποία ήταν πολύ ανώτερα και καλύτερα.

Εκείνο λοιπόν που ήθελε ήταν να κυριαρχεί στις καρδιές των ανθρώπων ώστε να τον δοξάζουν, να τον λατρεύουν και να τον πιστεύουν ώστε να δέχονται αυτόν και τον κόσμο του αντί για το Θεό.

Η δουλειά των Αγγέλων, που δυο φορές έστειλε ο Θεός σε αυτό τον κόσμο, ηταν οτι ήθελαν να μας πέισουν ότι άλλος είναι ο κόσμος από τον οποίο προερχόμαστε, και να αρνηθούμε τον Σατανά και τον ψεύτικο κόσμο του και να ζητήσουμε με όλο μας "το είναι" να πάμε στον αληθινό κόσμο.

Οταν λοιπόν απέτυχαν και τις δύο φορές οι Αγγελοι που ήρθαν, την τρίτη φορά, (όπως λέει και η παραβολή του αμπελώνα) έστειλε ο Θεός τον Υιό του, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Αυτός ήρθε και κατόρθωσε να πεί τα πάντα και να μείνουν αυτά που είπε για να τα μάθουμε. 

Η επιλογή μας λοιπόν είναι πάρα πολύ απλή. Η θα αγαπάμε το Θεό και θα προτιμήσουμε τον δικό του κόσμο, η το χρήμα την δόξα και τον ψεύτικο κόσμο του Σαμαέλ.

Θα΄ρθεί λοιπόν τώρα, που πήρε σώμα, και με το όνομα του Αντιχρίστου όπως εμείς τον ονομάζουμε, θα εμφανιστεί κάποια στιγμή δημόσια για να ταίσει τον κόσμο και να θεραπεύσει αρρώστιες όπως έκανε ο Χριστός για να τον μιμηθεί.

Το κόμπλεξ του δηλαδή είναι σαφές. Εφτιαξέ κόσμο και ανθρώπους και θέλει να τον προτιμήσουν οι άνθρωποι, και αφού τον προτιμήσουν να τους στρέψει εναντίον του Θεού για να καταστρέψουν το Θεό. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του.

Για να το κάνει όμως αυτό θα πρέπει οι άνθρωποι να επιλέξουν. Η μεγάλη επιλογή αναφέρεται μέσα στην Αγία Γραφή, αλλά και σε κείμενα όπως της Σίβυλλας που αναφέρει «ΣΗΜΑ ΔΕ ΠΑΣΙ ΒΡΟΤΟΙΣΙ ΤΟΤΕ, ΣΦΡΑΓΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ» το λεγόμενο Χάραγμα της Αποκάλυψης.

Το μεγάλο σκεπτικό είναι τι ακριβώς θα είναι αυτό το χάραγμα. Πολλοί, κι εγώ μαζί σε κάποια φάση κάναμε ενα λάθος. 

Προσέξτε με καλά τώρα. Οταν η Γραφή αναφέρει ότι θα δώσει "Χάραγμα", η όταν η Σίβυλλα είπε ότι θα δώσει "σφραγίδα" θα δώσει τέτοιο πράγμα. Οχι τσίπ στο χέρι. Το τσίπ στο χέρι αφορά καθαρά την παρακολούθηση και τον έλεγχό μας.  

Το σφράγισμα δεν θα το πάρουμε, διότι κι αυτό σφράγισμα είναι. Το τσίπ στο χέρι και η ταυτότητα στο χέρι έχει απεδείχθει πλέον ότι, τόσο αυτά που είναι γραμμένα στο τσίπ μέσα στην κάρτα - αλλά με τον ίδιο τρόπο το τσίπ που θα είναι τυχών μέσα σε χέρι, αντιγράφονται πλήρως. 

Δηλαδή, και η "κουτσή Μαρία" που λέει ο λόγος να είναι γνώστης του λογισμικού, με ενα απλο "έξυπνο τηλέφωνο" πλέον ούτε κάν λάπτοπ, θα μπορείς να κάνεις κλώνο της κάρτας, να την αντιγράψεις, αλλά και το πίν ακόμα αντιγράφεται για πλάκα.

Πως αντιγράφεται το πίν; Στις διαβιβάσεις, στον στρατό όταν ήμουν στο ΝΑΤΟ λέγαμε: οτιδήποτε εκπέμπεται στον αέρα υποκλέπτεται και απο χιλιόμετρα μακριά. Ο καημός μας ήταν τι θα κάνουν οι Ρώσοι, πως θα μας κλέψουν στο ΝΑΤΟ οτιδήποτε δεν πήγαινε με καλώδιο.

Οταν περνάς την κάρτα μέσα σε ενα μαγαζί η σε ενα ΑΤΜ, κι αυτός που θέλει να σε κλέψει θα σου΄χει κάνει κλώνο/ αντίγραφο της κάρτας, θα μπορεί κι αυτός να βάλει την κάρτα στο ΑΤΜ η να την περάσει στο μηχανάκι του καταστήματος.

Με το ακριβές αντίγραφο της κάρτας και την εύρεση του τετραψήφιου αριθμού πίν, πάει ο άλλος και σου σηκώνει τα πάντα από την τράπεζα. Πραγματοποιεί π.χ πληρωμές όπου θέλει, σε εταιρείς στο εξωτερικό η στο εσωτερικό. 

Κάνει ότι θέλει κι εσύ μένεις χωρίς δεκάρα. Και αύριο μεθαύριο, αν αυτή η κάρτα είναι ικανή να κάνει μεταβιβάσεις σπιτιών, αυτοκινήτων κτλ.. θα μπορεί να σου πάρει τα πάντα και να μείνεις χωρίς τίποτα, κι άντε να πας να αποδείξεις ότι δεν το έκανες εσύ.

Επομένως η μέθοδος δεν είναι ασφαλής, και αυτό είναι το πρόβλημα.

Ποιά είναι τότε η λύση; Αν λοιπόν αντιγράφεται το τσίπ μέσα στην κάρτα, αντιγράφεται το τσίπ και μέσα στο χέρι. Δεν έχει καμία διαφορά. Τι σε κρέας τι σε πλαστικό. 

Η λύση την οποία θα δώσουν θα είναι η εξής: 

Θα δώσουν στο "χέρι" η στο μέτωπο, είτε αδιόρατο είτε ορατό, μια "σφραγίδα" η οποία θα φέρει επάνω το 666 και τον EKAM ('Ενιαίο Κωδικό Άριθμό Μητρώου) του καθενός, και αφού ο καθένας, στο χέρι η στο μέτωπο θα έχει τον "δικό του" δεν θα μπορεί να κλέψει τον "δικό σας" εκτός αν σας κόψει το χέρι.

Αλλά και το χέρι ακόμη να κόψει , θα είναι άχρηστο.

Κοιτάξτε. Ολοι έχουμε πέσει σε μια παγίδα. Την παγίδα της αχρήματης κοινωνίας. Ο σκοπός τους δεν είναι να μην έχουμε χρήματα αλλά να μπορούν να μας ελέγχουν με τα τσιπάκια. Το Χάραγμα, το οποίο δεν θα έχει τίποτα ηλεκτρονικό επάνω του και θα είναι σαν ενα απλό τατουάζ, θα έχει πάνω τον αριθμό σου και το 666 την σφραγίδα του παγκοσμίου κράτους.

Το μηχάνημα θα διαβάζει το τατουάζ και απλά θα αναγνωρίζει με τον σαρωτή ότι υπάρχει. Ταυτόχρονα για να πληρώσεις θα στο φωτογραφίζει με τον δικό σου αριθμό ΕΚΑΜ και την σφραγίδα σου ότι είσαι γνήσιος δούλος του Σατανά, και αφού στο φωτογραφίσει, μόνο τότε θα μπορείς να πληρώσεις με χρήματα τα οποία μπορεί να έχεις και στο χέρι σου η να κάνεις μεταφορά από την τράπεζα.

Η μέθοδος θα είναι ασφαλής, και θα είναι η απάντηση στην μέθοδο μέσω τσίπ το οποίο θα είναι είτε μέσα σε πλαστικό είτε στην σάρκα μας. 

Κι όλοι εμείς που λέγαμε ότι "υποκλέπτονται" αυτό θα διαφημίσουν, ότι σου υπέκλεψαν τα στοιχεία του τσίπ που βρίσκονται στην κάρτα η στο χέρι. 

Γι αυτό πρέπει να έχεις σφράγισμα/χάραγμα στο χέρι ώστε κανείς να μην μπορέι να το πάρει από επάνω σου.

Με αυτό τον τρόπο θα το πασάρουν ως "λύση". Θα πεί κανείς ..... αυτό δεν είναι χάραγμα;

Απάντηση: Είναι χάραγμα, διότι εφόσον το τσίπ στο χέρι θα είναι ο μόνος τρόπος να πληρώνεις να αναγνωρίζεις τον εαυτό σου να πουλάς και να αγοράζεις, τότε είναι και αυτό χάραγμα.

Το τελικό χάραγμα, θα είναι αυτό το οποίο σας περιέγραψα, και θα δίνει λύση στο πρόβλημα των υποκλοπών των στοιχείων των τσίπ που είτε είναι μέσα σε πλαστικό στην κάρτα είτε μέσα στην σάρκα μας, θα είναι προβληματικό.

Διαδώστε το παντού, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι θέλει ο Σατανάς να φέρει.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger