Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ... ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα κατα του Παιδικού Καρκίνου. Μια επέτειος, όπως και πολλές άλλες που ορίστηκαν απο τη Λευκή Αδελφότητα να γιορτάζονται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου με στόχο δήθεν την ενημέρωση των γονέων για τον παιδικό καρκίνο. 

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Φεβρουαρίου 2016



Ο παιδικός καρκίνος, είναι μια θανατηφόρα αλλά και κερδοφόρα επιχείρηση μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού που επωφελούνται οι φαρμακευτικές εταιρείες και προκαλείτε από τα συστατικά των εμβολίων που εγχέονται στα παιδιά μας. 

Τα ίδια υποχθόνια και επιχθόνια λαμόγια που προωθούν τα εμβόλια πιπιλίζοντας τα μυαλά των ανθρώπων ότι είναι για το καλό μας ενώ ουσιαστικά θέλουν να μας δολοφονήσουν με αργό θάνατο, οι ίδιοι παρουσιάζονται ως ευαισθητοποιημένοι με παγκόσμιες ημέρες ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Τώρα όσον αφορά για το αν τα εμβόλια είναι θανατηφόρα, το CDC αναγνωρίζει ότι η φορμαλδεΰδη χρησιμοποιείται στη διαδικασία παραγωγής των εμβολίων προκειμένου να σκοτωθούν οποιοιδήποτε βακτηρίδια ή ιοί που μπορούν να μολύνουν τις επιβλαβείς παρασκευές. 

Ο ισχυρισμός ότι η φορμαλδεΰδη έχει αφαιρεθεί από το τελικό προϊόν αλλά παραμένει μόνο ως ίχνος σας κάνει να αμφισβητείτε την πρόθεση πίσω από αυτή τη διγλωσσία.

Κατά την εξέταση του καταλόγου των συστατικών του εμβολίου θα συνειδητοποιήσετε ότι τα περισσότερα από αυτά τα εμβόλια περιέχουν φορμαλδεΰδη , και ειδικά αυτά που χορηγούνται σε βρέφη και προέφηβους.

Η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Ρύπανσης , κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η φορμαλδεΰδη είναι μια αναπτυξιακή νευροτοξίνη , που καταρτίζει τον κατάλογο των χημικών ουσιών που έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν προβλήματα με τον τρόπο που ο εγκέφαλός μας αναπτύσσεται .

Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου παραθέτει τη φορμαλδεΰδη ως ενα γνωστό καρκινογόνο που συνδέεται με πολλαπλές μορφές καρκίνου , κυρίως τη λευχαιμία . 

Η πλειοψηφία αυτών των κινδύνων προέρχονται από τη μακροχρόνια έκθεση την οποία το παιδικό πρόγραμμα ανοσοποίησης διευκολύνει με την έγχυση σε παιδιά με πολλαπλές δόσεις αυτών των τοξικά γεμάτων εμβολιασμών φορμαλδεΰδης .

Από αυτές τις ασθένειες τις οποίες ισχυρίζονται ότι πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας έχουν εκλείψει και άλλες δεν ακούγονται συχνά. Αλλά κι αν ακόμα νοσήσουν με κάποια από αυτές υπάρχουν θεραπείες. 

Στα κλασικά εμβόλια έχουν προστεθεί τα τελευταία χρόνια και άλλα, όπως το εμβόλιο του αιμόφιλου B,  το εμβόλιο της ηπατίτιδας B, καθώς και το εμβόλιο της ηπατίτιδας A. 

Στη νέα γενιά εμβολίων ανήκει και το πρώτο ακυτταρικό εμβόλιο κοκίτη - διφθερίτιδας - τετάνου, καθώς και τα συζευγμένα εμβόλια κατά του πνευμονιόκοκκου και της μηνιγγίτιδας τύπου C (μικροβιακή μηνιγγίτιδα), τα οποία μπορούν να χορηγηθούν από τη βρεφική ηλικία, αλλά και σε όλες τις ηλικίες.

Τα εμβόλια που μας χορηγούνται είναι γνωστό ότι περιέχουν τον ίδιο τον ιό ζωντανό αλλά σε εξασθενημένή μορφή μαζί με διάφορες άλλες χημικές ουσίες.

Μπορείτε πάντα να επιλέξετε αν θα εμβολιαστείτε, αλλά δεν μπορείτε ποτέ να αναιρέσετε αφού έχετε εμβολιαστεί. Τα εμβόλια από μόνα τους μπορεί να μην προκαλέσουν π.χ αυτισμό - υπάρχουν πολυπαραγοντικές αιτίες - αλλά σε ευάλωτα παιδιά, τα εμβόλια μπορεί να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Μπορούν να κάνουν ζημιά σε ευάλωτους πληθυσμούς.

1. Σε μια μελέτη του 1997 στη Νέα Ζηλανδία, 1265 παιδιά που γεννήθηκαν το 1977 συμμετείχαν σε μια έρευνα.  Είκοσι τρία τοις εκατό των εμβολιασμένων παιδιών παρουσίασαν άσθμα και τριάντα τοις εκατό υπέφεραν από αλλεργίες, ενώ τα μη εμβολιασμένα παιδιά δεν είχαν κάποιο μεμονωμένο περιστατικό από αυτές τις ασθένειες.

2. Σε μια βρετανική μελέτη με 30.000 παιδιά το 2004, τα εμβολιασμένα παιδιά είχαν 5,04 αυξημένο κίνδυνο άσθματος, ενώ τα μη εμβολιασμένα είχαν μόνο 0,36 τοις εκατό. 

3. Σε μια Γερμανική Μελέτη το 2011 μεταξύ 8000 παιδιών, τα εμβολιασμένα παιδιά είχαν τουλάχιστον δύο έως πέντε φορές περισσότερες ασθένειες και διαταραχές από ό, τι τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

4. Μόλις ένα στα δέκα παιδιά Ρομά  ή τσιγγάνων είναι εμβολιασμένο σύμφωνα με μελέτη του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).  Σχεδόν κανένα παιδί Ρομά δεν ήταν εμβολιασμένο στη γέννηση με το αντιφυματικό εμβόλιο (BCG) παρά τις σχετικές συστάσεις, που ισχύουν από πολλά χρόνια.  Ωστόσο όμως δεν έχουμε ακούσει για ποσοστά θνησιμότητας από τους αθίγγανους επειδή δεν έκαναν τα εμβόλια.
Διαβάζοντας τα παραπάνω στοιχεία και αυτά που θα σας παραθέσουμε παρακάτω, θα ήθελα, για όσους δεν είστε ιατροί, (βάζω και τον εαυτό μου) να αναρωτηθείτε γιατί αυξήθηκε σταδιακά ο αριθμός των εμβολίων τα τελευταία  30 χρόνια και επίσης, γιατί μαζί με αυτά και ο παιδικός καρκίνος;

Παιδική λευχαιμία: λευχαιμία, ο πιο συχνός καρκίνος της παιδικής ηλικίας, αυξήθηκε κατά περίπου 17% μεταξύ του 1973 και του 1996 (23-27 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο σε παιδιά).

Παιδικός καρκίνος του εγκεφάλου: Η συχνότητα εμφάνισης του εγκεφάλου και άλλων όγκων του κεντρικού νευρικού συστήματος σε παιδιά αυξήθηκαν κατά 26% μεταξύ του 1973 και του 1996.

Από τη χημική βιομηχανική επανάσταση της δεκαετίας του 1940 και '50, ο πληθυσμός έχει κατακλυστεί με χημικά που διαταράσσουν τη φυσιολογική λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος (ορμόνη).

Ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου σε παιδιά μετά από τα ατυχήματα.

Τα νεογέννητα μωρά έχουν ανοσία σε ορισμένες ασθένειες, επειδή έχουν αντισώματα που παίρνουν από τις μητέρες τους, συνήθως πριν τη γέννησή τους. Ωστόσο, αυτή η ανοσία μπορεί να διαρκεί λίγους μήνες. 

Σε μια έρευνα όμως που δημοσιεύθηκε στο JAMA Pediatrics, ανέλυσαν 18 μελέτες σχετικά με το θέμα του θηλασμού και της παιδικής λευχαιμίας, το πιο κοινό είδος καρκίνου της παιδικής ηλικίας. 

Ο αριθμός των κρουσμάτων παιδικής λευχαιμίας στις εξετάσεις υπερέβη τους 10.000, με περισσότερους από 17.000 ελέγχους. Βρήκαν ότι ο θηλασμός ενός παιδιού για έξι μήνες ή περισσότερο συσχετίστηκε με 19% χαμηλότερο κίνδυνο για την παιδική λευχαιμία, σε σύγκριση με τα παιδιά που είχαν θηλάσει για λιγότερο χρόνο ή και καθόλου. 

Μια άλλη από τις αναλύσεις τους αποκάλυψε ότι τα παιδιά που έχουν θηλάσει, σε σύγκριση με εκείνα που δεν είχαν θηλάσει, είχαν 11% χαμηλότερο κίνδυνο για παιδική λευχαιμία.

Το σύστημα ελέγχου έχει γίνει τόσο διεφθαρμένο που έχει μετατραπεί σε επάγγελμα θεραπευτών από μια ομάδα που πιπιλίζει την κοινή γνώμη για τα συνταγογραφούμενα δηλητήρια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger