Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ "RUSSIA TODAY" ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Μια παγκόσμια ψηφιακή πλατφόρμα με βραβείο ενα Ασημένιο Μετάλλιο για τις καλύτερες ειδήσεις στον κόσμο παρέλαβε από το φεστιβάλ Νέας Υόρκης 2015 το μπλόγκ που ανήκει στην γνωστή ιστοσελίδα Russia Today.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Μαρτίου 2016


Το ειδησεογραφικό μπλόγκ που ανήκει στο "Russia Today" και ονομάζεται " In the NOW" κοινοποίησε στην σελίδα του στο facebook ενα gif (αρχείο με εικόνες) το οποίο παρουσιάζει την πολιτική ορισμένων κρατών που κρατούν τα σύνορά τους "κλειστά" και απαγορεύουν την ελεύθερη διέλευση των προσφύγων.

Η προπαγάνδα όμως που θέλει να περάσει το Russia Today (αν και δεν είναι προτότυπο φαινόμενο αφού το κάνει Επανειλημμένως) είναι να φανεί καθαρά το όνομα των Σκοπίων ως Μακέδονια και μάλιστα από τα πρώτα ονόματα στην λίστα. 

Επίσης έχουν συμπεριλάβει και την Ελλάδα ως χώρα που εμποδίζει την διέλευση των προσφύγων η οποία παρεμπιπτόντως είναι η Νο1 επιλογή εισόδου για τους λαθρομετανάστες μετά την πολιτική Σύριζα και το άνοιγμα των συνόρων.

Δεν έχει σημασία ο τρόπος που προωθείται όλο αυτό, αλλά η ουσία να περάσει σε ολόκληρο τον κόσμο ότι τα Σκόπια πλέον είναι επισήμως Μακεδονία.

Τι ακολουθεί;
# Πρόσφυγες # Μεταναστευτική κρίση # Ελλάδα # Μακεδονία



Μέσα σε αυτά τα κράτη αναφέρονται κατα σειρά επτά κράτη τα οποία σύμφωνα με την σελίδα είναι η Μακεδονία, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Αυστρία, Ελλάδα και Γερμανία.

Η σημαία της Ευρωπαικής Ενωσης διαλύεται και ορισμένα από τα κίτρινα αστέρια τα οποία συμβολίζουν τα ιδανικά της ενότητας, της αλληλεγγύης και της αρμονίας ανάμεσα στους λαούς της Ευρώπης καταρρίπτονται.

Οπως έχετε καταλάβει η ονομασία των Σκοπίων με χρήση του ονόματος Μακεδονία πρόκειται πέρι τετελεσμένου γεγονότως. 

Η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ, (όπως έχουμε γράψει σε πρόσφατο άρθρο μας στην Αθέατη γνώση) έχει την αποκλειστική ευθύνη για το μεθοδευμένο σχέδιο της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο αιγαίο και την προώθηση της επίλησης του ζητήματος την ονομασίας των Σκοπίων.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger