Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ: ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΝΙΤΕΣ

Η τηλεφωνική παρέμβαση του Πατρός Σάββα Αχιλλέως στην διαδυκτιακή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο prisonplanet.gr στις 15/3/2016.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Μαρτίου 2016

Το απόσπασμα που ακολουθεί έχει απομαγνητοφωνηθεί και επιμεληθεί η Αθέατη γνώση για τους αναγνώστες της. 

«Θα σας δώσω άρχοντες σύμφωνα με τις καρδιές σας» είπε ο Θεός. Γι αυτό τον λόγο επέτρεψε ο Θεός και ανέβηκε στον θρόνο της Ελλάδας ο χειρότερος άνθρωπος, ο οποίος προσπαθεί να σβήσει το όνομα του Χριστού από τα παιδιά, την νεολαία και τους οπαδούς του.

Η σφραγίδα του Αντιχρίστου θα είναι το τέλος της υπάρξεως του. Ο μαγαλύτερος όμως εχθρός του Χριστιανισμού και της Ελλάδας αυτή την στιγμή είναι ο Πάπας της Ρώμης και οι οπαδοί του - και αυτό πρέπει να το προσέξουν πολύ τα παιδάκια μας ... και προπάντων αυτά που ζούν εκτός της Ελλάδας.

Εχει μια παγίδα ο Πάπας, την οποία έστηνε χρόνια τώρα, και αυτή είναι η παγίδα της Ουνίας. Αυτούς (τους Ουνίτες) τους βλέπεις με το καλιμαύκι και με το ρασάκι τους. 

Οι Ουνίτες είναι όπως ο λύκος με την προβειά, και γι αυτό πρέπει να προειδοποιήσουμε τα παιδάκια μας να μην πέσουν μέσα στο στόμα του λύκου. 

Θα υπάρξουν Μητροπόλεις και Μητροπολίτες που μπορεί να επιτρέψουν στους Ουνίτες να έρθουν στην Ελλάδα για να φέρουν την σύγχηση. 

«Τοίς μαθηταίς συνέλθωμεν εν όρει Γαλιλαίας». Αυτό είναι το τροπάριο το οποίο λέμε στην βάπτιση του καθενός. Δηλαδή: «Ας συγκεντρωθούμε μαζί με τους μαθητές του Κυρίου στο όρος της Γαλιλαίας». 

Αν είσαι μαθητής του Χριστού θα τον ακολουθήσεις, αν δεν είσαι μαθητής του δεν μπορείς να πάς πίσω του. 

Το «Ορος» αυτό, πρέπει να είναι οπωσδήποτε το Ορος στο οποίο ακούστηκαν οι μακαρισμοί -  και απο εδω αρχίζει το στερέωμα της βαπτίσεως. 

Ο Διάβολος περπατάει με παγίδες. Μόλις πιαστείς σε αυτήν την παγίδα τότε αφανίζεσαι.

Ιησούς Χριστός Νικά !

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger