Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ, Η ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Η Ένωση Αθέων συμμετέχει στην Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία και κατέθεσε τις προτάσεις της που αφορούν στην αλλαγή της Παιδείας.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Μαρτίου 2016



Οι αποστάτες που ψήφισαν για τρίτη φορά εν γνώση τους άθεη αριστερή κυβέρνηση, αλλά και οι υπόλοιποι που είχαν ενημερωθεί για τις επιπτώσεις της Τρίτης Αποστασίας από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο αλλά δεν επέλεξαν να ρίξουν την ψήφο τους σε αυτούς, όλοι αυτοί, δυστυχώς όλοι, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες που επιβάλλει το 3ο μνημόνιο και οι επιταγές του ΟΟΣΑ σχετικά με τον αφανισμό της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας - δηλαδή το εκρηκτικό μείγμα που φοβούνται και θα φοβούνται ες αεί τα τσιράκια της Νέας Τάξης.

Η Ένωση Αθέων καταθέτοντας τις προτάσεις της Με τον τίτλο: <<Άμεσες αλλαγές>>, απαιτεί να υλοποιηθούν άμεσα:

1. Εξασφάλιση απρόσκοπτης απαλλαγής από το μάθημα των θρησκευτικών για όλους χωρίς υποχρέωση δήλωσης θρησκευτικών πεποιθήσεων, ούτε θετική ούτε αρνητική (ότι δεν είναι Χ.Ο.) 

2. Κατάργηση καταγραφής θρησκεύματος σε δελτία μαθητών και σε απολυτήρια.

3. Πρόβλεψη απαλλαγής για όλους τους εκκλησιασμούς του σχολικού έτους με σχετική αίτηση. Γραπτή ενημέρωση όλων των μαθητών τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα, με δυνατότητα μη συμμετοχής.

4. Τρόπος διεξαγωγής πρωινής προσευχής: Κατάργηση απαγγελίας και τήρηση σιγής, ώστε καθένας που θέλει πραγματικά να προσευχηθεί να μπορεί να το κάνει. 

5. Το μάθημα των θρησκευτικών θα πρέπει να καταργηθεί τελείως στην ομολογιακή μορφή του. Αρκεί ένα μάθημα θρησκειολογίας σε μία μόνο τάξη του Λυκείου, το οποίο θα είναι γνωσιολογικό και στο οποίο θα παρουσιάζονται ισότιμα, χωρίς μεροληψίες και προκαταλήψεις, όλες οι μεγάλες θρησκευτικές πεποιθήσεις και θρησκευτικά φιλοσοφικά ρεύματα καθώς φυσικά και ο αθεϊσμός. 

6. Να καταργηθούν οι αναφορές που θεωρούν δεδομένο ότι όλοι οι Έλληνες είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, ότι ελληνισμός και ορθοδοξία ταυτίζονται και ότι οφείλουν να ταυτίζονται.

7. Κατάργηση του εορτασμού των λεγόμενων τριών Ιεραρχών και θρησκευτικές τελετές στα σχολεία, όπως είναι η ημερήσια προσευχή, ο αγιασμός και οι εκκλησιασμοί.

8. Κατάργηση διανομής φυλλαδίων με πληροφορίες για δραστηριότητες της Εκκλησίας εντός των σχολείων, από νηπιαγωγεία έως και λύκεια. Άλλες φορές διατίθενται εντός των σχολείων θρησκευτικού περιεχομένου έντυπα (φυλλάδια, περιοδικά κ.τ.ό.) τα οποία οι μαθητές μπορούν να πάρουν εφόσον το επιθυμούν 

9. Η κατήχηση κάθε είδους σε ανηλίκους θα πρέπει να αποφεύγεται, ώστε να γίνει σεβαστό το δικαίωμά τους σε θρησκευτική ελευθερία. 

10. Παρακάτω, η Ενωση Αθεων παραθέτει ορισμένες αναφορές που ομολογούν την Ορθοδοξία απο άλλα σχολικά βιβλία εκτός των θρησκευτικών, οι οποίες πρέπει να καταργηθούν και αυτές συμπεριλαμβάνονται στα βιβλία της Φυσικής, Ιστορίας, Λεξικά, Γλώσσα Α” Γ’ και Ε´ Δημοτικού Ανθολόγιο Α” και Β’ Δημοτικού, Ανθολόγιο λογοτεχνικών κειμένων Γ” και Δ” Δημοτικού – Στο σκολειό του κόσμου.

Ολα τα παραπάνω που διαβάσατε ζητάει να εφαρμοστούν η Ενωση Αθεων. 

Ολοι θα υποστούμε τις συνέπειες της Αποστασίας και την αύξηση των δαιμονικών επιρροών, κάποιοι περισσότερο και κάποιοι λιγότερο. Οι έντονες δαιμονικές επιρροές, οι οποίες σε πρώτη φάση υφίστανται από τον Φεβρουάριο του 2014 (κατόπιν αιτήματος από τα τσιράκια του Σαμαέλ στο συμβούλιο της ΙCA σύμφωνα με πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου) οι οποίες αυξήθηκαν στους αποστάτες μετα την ολοκλήρωση της Αποστασίας.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger