Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΛΑΘΡΟΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

Με μεγάλη μου έκπληξη σήμερα παρακολούθησα το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και πρόσεξα ότι μετά το πέρας του κανονικού δελτίου είχε για πρώτη φορά αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων για τους.. <<δύστυχους μετανάστες>> που κατά χιλιάδες μαζεύονται στην χώρα μας. 


Επιμέλεια άρθρου:Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Μαρτίου 2016


Ομολογώ ότι αυτό ήταν κάτι που προσωπικά δεν περίμενα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει και σκέφτηκα ότι το σχέδιο του εποικισμού της Ελλάδας προχωρά με τρομερά γοργούς ρυθμούς , σε βαθμό που ακόμα και μένα ή και άλλους που παρατηρούν το τι συμβαίνει στην χώρα μας με αιφνιδίασε και με σόκαρε.

Η Ελλάδα γεμίζει από μετανάστες και κανείς δεν κάνει κάτι γι αυτό ούτε η κυβέρνηση που υποχρέωσή της είναι να συμβάλει στην ασφάλεια και στην σωστή λειτουργία του κράτους αλλά ούτε και η αντιπολίτευση που βγάζει σε μεγάλο βαθμό κραυγές δίχως νόημα και ουσία αντί να προτείνει ουσιαστική λύση στο πρόβλημα. 

Φαίνεται πως σύντομα θα δούμε εκκλησίες να μετατρέπονται σε τζαμιά και ιμάμηδες να κάνουν το κύρηγμά τους και σε εύλογο διάστημα να δούμε με εντολή της Νέας Τάξης να δημιουργούνται προυποθέσεις εξέγερσης με συνέπειες που δεν μπορούμε όσο και να μαντεύουμε να διανοηθούμε , αν δεν τις ζήσουμε.

Νομίζετε ότι υπερβάλλω ή ότι κάνω λάθος ; Πολύ φοβάμαι τότε πως δεν παρατηρείτε το τι συμβαίνει γύρω μας.

Σκεφτείτε το εξής ! Είναι δυνατόν να μπαίνουν στην χώρα μας άνθρωποι από αραβόφωνα κράτη με ακριβά κινητά , ενώ όταν έφευγαν από τις χώρες τους δεν είχαν τίποτα ;

Μήπως τα παίρνουν από Τουρκία που τους κάνει ειδική σύνδεση για να μιλάνε και εξωτερικό και περιμένουν να εξεγερθούν ;

Σκεφτείτε το !!!!!!!

Κλείνοντας , πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε πρωτόγνωρες εικόνες στην χώρα μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι σε όσα θα βλέπουμε να συμβαίνουν και ήδη φαίνεται πως άρχισαν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που δεν ξέρω αν ευσταθούν ακόμα , εκκλησάκια σε Hot Spot , μετατρέπονται σε τζαμιά ώστε να προσεύχονται οι πρόσφυγες ( που είναι ο Ιερώνυμος κοιμάται ή μήπως πράγματι τα έχει βρει με Τσίπρα όπως έχουμε γράψει πολλές φορές απο την Αθέατη γνώση; ) και ότι στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης μοίραζαν Μουσουλμάνοι χαρτιά προτρέποντας σε αγώνα κατά των απίστων και μιλάμε για πράγματα που γίνονται εντός Ελλάδας , μην πούμε βέβαια για Ειδομένη.

Δείτε το βίντεο με το Αραβόφωνο δελτίο στην ΕΡΤ.




atheatignosi




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger