Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ILLUMINATI ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ

Οι χειριστές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι γνωστοί πλέον για τα κόλπα τους και πολύ προβλέψιμοι. 

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Μαρτίου 2016


Οι επιθέσεις του Παρισιού ήταν τρομοκρατικά χτυπήματα των Illuminati για να επιβληθούν σταδιακά σε ολόκληρο τον πλανήτη συνθήκες στρατιωτικού νόμου. 

Αυτός ο τρόπος εκφοβισμού των λαών από τα όργανα του Σαμαέλ είναι ο πιό πετυχημένος για την προετοιμασία των γκοίμ σχετικά με την επερχόμενη χούντα του Αντιχρίστου.

Μια ακόμη στημένη επίθεση από τους ίδιους ενορχηστρωτές η οποία σχεδιάστηκε για να τρομάξει τον απλό πολίτη στη Γαλλία και παντού, αλλά και για να  δαιμονοποιήσουν το Ισλάμ ως υπεύθυνο για αυτές τις επιθέσεις.

Προχθές, ενα δημοσίευμα της Sunday Times ανέφερε ότι, οι αρχές στο Λονδίνο προετοιμάζονται για «έως και δέκα ταυτόχρονες τρομοκρατικές επιθέσεις».

Οι ειδικές δυνάμεις ( SAS ) του βρετανικού στρατού και η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου υποβάλλονται σε κατάρτιση που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν πολλαπλάσιες επιθέσεις μετά από τη σφαγή στο Παρίσι.

«Χρησιμοποιούμε ειδικά πλάνα για τρεις ταυτόχρονες επιθέσεις, αλλά το Παρίσι έχει δείξει ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για περισσότερες», είπε ένας ανώνυμος υπουργός στην εφημερίδα.

Ο στρατός είναι επίσης προφανώς έτοιμος να παρέμβει για να βοηθήσει, με την αντιτρομοκρατική μονάδα εξουδετέρωσης βομβών.

Ένας ύποπτος για επίθεση στο Παρίσι, ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ συνελήφθη στο Βέλγιο την Παρασκευή.

Οι πρώτες δηλώσεις εκ μέρους του Σαλάχ Αμπντεσλάμ 4 ημέρες πρίν ήταν ότι ήθελε να πάει στο Σταντ ντε Φρανς κι επρόκειτο να ανατιναχθεί, όμως δεν το έκανε. 

Η άλλη πληροφορία ήταν ότι ήταν έτοιμος να ξανακάνει κάτι στις Βρυξέλλες», ανέφερε ο Βέλγος ΥΠΕΣ, κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς συμποσίου που οργανώθηκε στις Βρυξέλλες από το αμερικανικό ινστιτούτο German Marshall Fund, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

Οπως διαπιστώσατε κι εσείς από τις πληροφορίες που δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση, οχι μόνο ήταν προσχεδιασμένο το τρομοκρατικό χτύπημα αλλά και το γνώριζαν 4 ημέρες πρίν.

Οι λαθροεισβολείς που διαμένουν στην Ελλάδα αλλά κι αυτοί που αναμένεται να έρθουν θα παραμείνουν ες αεί. Τώρα και με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα, καμία χώρα δεν πρόκειται να ανοίξει τα σύνορα της για να παραλάβει την λαθροσαπίλα που έχει εγκλωβίσει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ.

atheatignosi
Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger