Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΔΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Η προπαγάνδα εναντίον του Βλαδίμηρου Πούτιν άρχισε!


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Απριλίου 2016


Πρίν από περίπου 6 ημέρες, την 29 Μαρτίου 2016, η Αθέατη γνώση δημοσίευσε άρθρο του Δημοσθένη Λιακόπουλου ΕΔΩ από το Prisonplanet το οποίο ανέφερε για επίθεση από τα όργανα του Σόρος την οποία ετοιμάζει η Δύση κατά του στον Πούτιν για να του βλάψει την ισχύ και την δημοτικότητα.

Τα Panama Papers, όπως ονομάστηκε η αποκάλυψη, πρόκειται για την μεγαλύτερη διαρροή πληροφοριών στην ιστορία της δημοσιογραφίας και αποκαλύπτουν ότι πέραν των χιλιάδων ανωνύμων, πλήθος αρχηγών κρατών, πολιτικών, εκατομμυριούχοι, αστέρες των αθλητισμού, διασημότητες, εγκληματικά δίκτυα και άτομα που αποτελούν αντικείμενο διεθνών κυρώσεων έχουν προσφύγει σε εταιρείες offshore για να κρύψουν τις περιουσίες τους.

Βασικός στόχος σε όλο αυτό (όπως επισημαίνεται και απο τις αποκαλύψεις) είναι ο Βλαδίμηρος Πούτιν - άσχετα αν πάρει η μπάλα μαζί και άλλους.

Ας θυμηθούμε όμως δια του λόγου το αληθές τι είπε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σχετικά με αυτό το θέμα:

29 Μαρτίου 2016:

Ο Πούτιν ειδοποιήθηκε ότι ετοιμάζεται επίθεση από τη Δύση με ανθρώπους, όργανα του Σόρρος, που θα το παίζουν φιλικοί προς τη Ρωσία και τον Πούτιν, οι οποίοι με βίντεο και προπαγάνδα που θα κυκλοφορούν, θα έχουν ως στόχο να αποδομήσουν το ίματζ του Πούτιν και να διαβάλλουν όσους τον υποστηρίζουν.

Αφού ετοιμάζουν κάτι τέτοιο σε όλη την Ευρώπη, το ετοιμάζουν και στη χώρα μας κι όλα αυτά, τα οποία ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Σόρρος, είναι γνωστά στον Πούτιν και την Ρώσικη Πρεσβεία στην Ελλάδα.


Βέβαια του Πούτιν θα του κλ@σουν μια μάντρα @$%$@, παρά την προπαγάνδα που θα επέλθει.

Η εφημερίδα Guardian, πρώτη στην προπαγάνδα που ξεκίνησε εναντίον του Πούτιν, ετοίμασε ένα βίντεο που μέσα σε 98 δευτερόλεπτα εξηγεί την εμπλοκή Πούτιν: 

Δείτε το βίντεο

Πώς να κρύψεις ένα δισεκατομμύριο δολάρια - Τα έγγραφα του Παναμάatheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger