Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΑΙΣΧΟΣ ! - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ » ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑ

Αυτά είναι τα νέα πρότυπα οικογένειας που έχει επιβάλλει η Νέα τάξη Πραγμάτων και υποστηρίζουν με μεγάλη θέρμη τα κοπρόσκυλα της ψευτοαριστεράς και των παραρτημάτων αυτής.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Μαίου 2016



Υπάρχει εδω και καιρό όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθο μας στην Αθέατη γνώση μια ΜΚΟ με την ονομασία "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο".



Ομοφυλόφιλοι, λεσβίες αλλά και άλλοι ανώμαλοι που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και θα ήθελαν να έχουν παιδιά αλλά και ομόφυλα ζευγάρια που συμβιώνουν και υιοθετούν παράνομα παιδιά συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 14 Μαΐου, 2016 για να γιορτάσουν στο πάρκο της Ακαδημίας του Πλάτωνα την Διεθνή Ημέρα Οικογενειακής Ισότητας. 

Στόχος της οργάνωσης η οποία απαριθμεί κατα πλειοψηφία ψυχικά διαταραγμένα άτομα  - αφού απαρτίζονται από ομόφυλα ζευγάρια, είναι να καταστρέψουν παιδικές ψυχές ώστε να κατασκευάσουν την επόμενη γενεά ανθρώπων που δεν θα έχουν τα πρότυπα μιας οικογένειας του ενός μπαμπά και της μια μαμάς, αλλά των δύο μαμάδων, δύο πατεράδων, τριών, τεσσάρων και ότι άλλο μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νούς.



Νηπιαγωγοί αλλά και γονείς μαθαίνουν και απαντούν σε ερωτήσεις των παιδιών χωρίς δισταγμό σε όλες τις προστυχιές που βιώνουν καθημερινά να συμβαίνουν στο περιβάλλον που ανατρέφονται.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε το εξώφυλλό από ένα βιβλίο με κόμιξ όπου απεικονίζονται δύο γυναίκες να φιλιούνται.

Φωτό: Ενα κοριτσάκι ( η δεν ξέρω κι εγώ πως αλλιώς θα αυτοαποκαλείται ύστερα από μερικά χρόνια) ντυμένο με τα ρούχα του Ουράνιου Τόξου διαβάζει βιβλία και κόμιξ τα οποία διδάσκουν πως είναι κάτι το φυσιολογικό να είσαι λεσβία η Γκέι.



Βουλευτές και πολιτικοί βρέθηκαν επίσης εκεί να δηλώσουν την συμπαράστασή τους. 



Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, Ελένη Σταματάκη και Ανέττα Καββαδία, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Κωστής Παπαϊωάωνου με το γιο του, η Μαρία Γιαννακάκη βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και η γνωστή σε όλους Ζωή Κωσταντοπούλου, μίλησαν με τους γονείς και διαπίστωσαν για μια ακόμα φορά ότι πρέπει να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές ώστε να μην μένουν απροστάτευτα τα παιδιά μας. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger